NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | led monitory | zaruka a servis | splátky | návody a manuály | šperky | autosedačky |
Český manuál a návod

Blu-ray přehrávač LG BD350V černý

Český návod k použití Blu-ray přehrávač LG BD350V černý - Ve spotřební elektronice je zvykem, že
               

 

Návod k použití Blu-ray přehrávač LG BD350V černý

Český návod k použití Blu-ray přehrávač LG BD350V černý je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Blu-ray přehrávač LG BD350V černý nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Blu-ray přehrávač LG BD350V černý, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce LG. Přečtěte si také diskuzi k Blu-ray přehrávač LG BD350V černý.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Blu-ray přehrávač LG BD350V černý
Český návod LG k použití výrobku Blu-ray přehrávač LG BD350V černý udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku LG
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis LG
6) Značka: LG
7) EAN kód: 8808992720706
Návod k použití Blu-ray přehrávač LG BD350V černý

Jste-li majitelem Blu-ray přehrávač LG BD350V černý od LG a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Blu-ray přehrávač LG BD350V černý -
Ve spotřební elektronice je zvykem, že se mnohé osvědčené konstrukce dočkají hned několika reinkarnací, označovaných třeba MK (doplňte si číslo generace), případně nějakým sufixem.

Kde koupit LG BD350?
Předchozí model LG BD350 jsme představili v S&V 3/10 v souboji s jiným lowendovým přehrávačem Philips BD2500. Konkurenta jsme tehdy nechali vyhrát především pro jeho poctivější mechanickou konstrukci. Ta se u BD350V nijak nezměnila. Na první pohled od sebe BD350 a BD350V nerozeznáte: nižší, mělčí budku, vybavenou předpotopním malým zeleným displejem ze sedmisegmentovek, či levnou mechaniku s mělkým a měkkým šuplíkem pak, snad díky ekonomické krizi, přebírá i většina Blu-ray novinek LG pro modelový rok 2010. A to včetně velmi dobře vybaveného modelu BD570, který jsme vám předvedli v minulém čísle. Zásadní změna se tak musela odehrát uvnitř. BD350V totiž, jak zjistíte při bližším pohledu na řadu ikonek a nápisů přímo na přístroji, získává navíc možnost přehrávání MKV videosouborů, tedy kontejnerů s HD rozlišením. Vím, co se vám teď právě honí hlavou, a odpověď zní ne. Skutečně, pouhou záměnou firmwaru nelze z přehrávače BD350 vyrobit model BD350V, ať mohou být skutečné rozdíly v konstrukci sebemenší. Pro oba přehrávače (a ještě pro další variantu 350N) jsou totiž soubory firmwaru odlišné a nezáměnné, alespoň v době vzniku této recenze.

Co získává a co ne
Jeden z nejlevnějších přehrávačů na trhu tak dostává do vínku vlastnosti, které z něj udělají prodejní trhák a jež by mu dražší konkurence mohla závidět. Podpora MKV je sama o sobě jednou z takových vlastností, přidávají se však další: do USB vstupu lze totiž připojit i pevný disk formátovaný na NTFS, takže padá omezení velikosti oddílu disku i jednotlivých souborů, není tedy problém přehrát AVI či MKV kontejner s celovečerním filmem větším jak 4GB. Titulky v textových souborech zobrazí přehrávač bezchybně česky, žel, alespoň v současné verzi firmwaru, se občas při nekorektním časování (např. překryvu trvání titulků) mohou objevit výpadky dialogů. Doporučuji tedy textovým titulkovým souborům napravit před ?vypálením? časové indexy, např. automatickou korekcí ve zdarma a volně dostupném programu Subtitle Workshop. Zobrazení videa je pak z HD kontejnerů zcela bezchybné, stížnosti na občasné rozpadání obrazu, jak ho u MKV předvádí přechůdce BD370, již nejsou na místě. Naopak kladně hodnotím, že celkový vzhled menu zůstal shodný právě s modely BD350 a BD370. Ostatní letošní novinky LG mají animované menu, které sice prvních pár vteřin zaujme, ale velmi rychle, díky celkově zbržděným reakcím, přestane bavit.
Zachován je také ?loňský? dálkový ovladač, podle mého názoru minimálně stejně, ne-li více přehledný, než komplikované piloty letošních přehrávačů a televizorů této značky. Dálce nechybí ani tlačítko pro přímou volbu a vypínání titulků (SRT i BD/DVD).

Jen to nejnutnější
Celková výbava přístroje je velmi spartánská, kromě HDMI a USB konektoru už se dočkáme jen stereofonního linkového analogového výstupu a digitálního elektrického audiovýstupu. Chybí síťové funkce, které asi oželíme - YouTube si asi lépe přehrajeme přímo na počítači a dokud DLNA nepřejde od své nadějné šedé teorie do plně zelené praxe, také není třeba ronit slzy.
Chybí mi však analogový výstup YUV, který mnozí využívají pro vyvedení obrazu do televizoru, zatímco HDMI napájí projektor. U sofistikovaného domácího kina se dvěma zobrazovači tak v případě tohoto přehrávače musí nastoupit HDMI dělič, pro majitele jediného televizoru pak nehraje roli ani toto omezení. Přes všechny uvedené výtky je BD350V velmi univerzálním přehrávačem, s nemalými multimediálními schopnostmi a za více než přijatelnou cenu, který navíc poskytuje velmi ostrý a detailní, šumu prostý obraz, a to i při přepočtu ze standardních DVD či SD DivX.

Proč ho koupit?
Je zajímavou reinkarnací loňské modelové řady a učebnicovým příkladem lowendových modelů, které sice nenabízejí precizní konstrukční detaily, avšak díky podpoře mnoha různých formátů oslovují všechny skupiny HD fanoušků.

Zdroj: http://www.golias.cz


* Blu-Ray přehrávač
* přehrává: BD-ROM/R/RE, DVD+-R/RW, DVD+R Double Layer, Audio CD, CD-R/RW
* podporuje formát: MKV, DivX, MP3, WMA ( podpora českých titulků )
* dekóder: Dolby Digital, Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD, DTS
* HDMI-SimpLink (převzorkování na 1080p)
* rychlý start
* dětská pojistka
* síťový konektor, USB, kompozitní, HDMI, koaxiální audio výstup
* Rozměry Š x V x H (mm): 430 x 35 x 200

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Blu-ray přehrávač LG BD350V černý - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Blu-ray přehrávač LG BD350V černý

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> GARNIER
> PRIMI SOGNI
> TASSIMO
> LINGLONG
> BEN ELECTRONIC
> KUŘE
> MARCHIORO
> DIMIAN
> ABBYY
> COTY
> GABRIELA SABATINI
> PANASONIC
> FRENZY
> P + P KARTON
> GAP
> SYMANTEC
> ALESSANDRO DELL ACQUA
> MEDISANA
> NIKON
> CHANEL
> BIOFIRE
> ORBIT
> PARIS HILTON
> GARDENA
> SHARKS
> DEAD SEA - MALKI PRODUCTS
> VISCONTI DI MODRONE
> Black Box
> COOLER MASTER
> EMGETON
> BEKO
> LA CHÉVRE
> Trigano
> GEMBIRD
> CHOPO

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml