NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | odborná pomoc | splátky | kosmetika | kočárky | ovladače, drivers | recenze | hodinky |
Český manuál a návod

Brašna na foto/video LOWEPRO Pro Runner x450 AW černé

Český návod k použití Brašna na foto/video LOWEPRO Pro Runner x450 AW černé - Nová generace kole
               

 

Návod k použití Brašna na foto/video LOWEPRO Pro Runner x450 AW černé

Český návod k použití Brašna na foto/video LOWEPRO Pro Runner x450 AW černé je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Brašna na foto/video LOWEPRO Pro Runner x450 AW černé nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Brašna na foto/video LOWEPRO Pro Runner x450 AW černé, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce LOWEPRO. Přečtěte si také diskuzi k Brašna na foto/video LOWEPRO Pro Runner x450 AW černé.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Brašna na foto/video LOWEPRO Pro Runner x450 AW černé
Český návod LOWEPRO k použití výrobku Brašna na foto/video LOWEPRO Pro Runner x450 AW černé udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku LOWEPRO
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis LOWEPRO
6) Značka: LOWEPRO
7) EAN kód: 0056035361470
Návod k použití Brašna na foto/video LOWEPRO Pro Runner x450 AW černé

Jste-li majitelem Brašna na foto/video LOWEPRO Pro Runner x450 AW černé od LOWEPRO a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Brašna na foto/video LOWEPRO Pro Runner x450 AW černé -
Nová generace kolečkových fotobatohů, navazující na úspěch legendární řady Rolling Trekker. Nová odlehčená konstrukce, nové materiály, nové ergonomické tvary, nové rozměry, nové funkce. Lowepro Pro Runner AW - originál je vždy jen jeden!

Charakteristika:
? nový, moderní a vysoce funkční design ? pevná konstrukce při zachování velmi nízké hmotnosti ? hlavní fotokomora je vybavena sadou oddělovacích příček na suchý zip, které umožňují modulární přizpůsobení vnitřního prostoru fotokomory individuálním potřebám fotografa ? přední víko hlavní komory s robustním zipem a duálním jištěním proti otevření pomocí dvou bezpečnostních kompresních pásků s přezkami ? zip chráněný z vnější strany proti dešti přesahem nepromokavého materiálu ? objemná přední kapsa na zip na vnější straně víka hlavní komory s praktickým vnitřním členěním na osobní věci (pouzdra na psací potřeby, mobilní telefon, doklady, karabina na bezpečné upevnění klíčů) a na notebook (vyjímatelné lehké pouzdro na notebook - sleeve - s ramenním popruhem je součástí batohu) ? 3 kapsy na zip z průhledného materiálu na vnitřní straně víka hlavní komory ? dvě pouzdra na paměťové karty na vnitřní straně víka hlavní komory s grafickým symbolem pro plné, resp. prázdné paměť. karty ? u modelu x350 celkem 11 SlipLock? smyčky pro upevnění pouzder a dalších komponent modulárního systému SlipLock? (4 na bocích, 3 na víku hlavní komory, 2 na bederním pásu, 2 na ramenních popruzích) ? u modelu x450 celkem 13 SlipLock? smyček pro upevnění pouzder a dalších komponent modulárního systému SlipLock? (2 na bocích, 3 na víku hlavní komory, 6 na bederním pásu, 2 na ramenních popruzích) ? pogumovaná pásková rukojeť na horní straně batohu pro pohodlné přenášení podél těla ? u modelu x450 navíc praktická pogumovaná pásková rukojeť z popruhové tkaniny na boční straně batohu ? ? dokonale polstrované, ergonomické, 7,5cm široké ramenní ? výškově nastavitelný hrudní fixační pás s karabinou ? ergonomický bederní pás s pěnovým polstrováním a smyčkami SlipLock? ? ramenní popruhy a bederní pás lze uschovat do tunelu za ergonomicky tvarovanými zády s polstrováním z pěnového materiálu se vduchovými kanálky ? vestavěný úchytný systém úchytný systém na připevnění stativu (HTH - Hideaway Tripod Holder) včetně 3 kompresních smyček s přezkou s reverzní bezpečnostní pojistkou na přední straně ? ergonomická vysouvací rukojeť na tažení batohu na kolečkách ? kvalitní vyměnitelná kolečka o průměru 7,6 cm ?všitá pláštěnka All Weather Cover? pro ochranu v extrémních klimatických podmínkách ? nepromokavé a vysoce odolné vnější materiály (600D Polyester, 600D Ripstop, 210D Nylon, Square Ripstop Polyester) ? batohy Pro Runner AW splňují parametry palubního zavazadla většiny renomovaných leteckých společností (dopručujeme ověřit u letecké společnosti před odletem) ? barevné provedení: černá (black) ? Fotogalerie: www.lowepro.cz ?

Capacity:
Pro DSLR with attached lens (up to 300mm f/2.8) plus 4-6 lenses/flash and accessories; up to a 15.4" widescreen laptop; tripod or monopod; personal items

Size(Interior): 12.8W X 6.3D X 17.5H in. / 32.5 X 16.0 X 44.5 cm
Size(Exterior): 14.0W X 12.6D X 20.3H in. / 35.5 X 32.0 X 51.5 cm
Notebook Compartment Inner Dimensions: 10.8W X 1.6D X 15.2H in. / 28.5 X 4.0 X 38.8 cm
Outer fabric: "600d Polyester Square Rip-stop Polyester"
Interior Fabric: "210d Nylon PU Velex"
Weight: 10.4lbs/4.7kg

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Brašna na foto/video LOWEPRO Pro Runner x450 AW černé - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Brašna na foto/video LOWEPRO Pro Runner x450 AW černé

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> ECOVER
> TECHNISAT
> LUCIANO SOPRANI
> SULOV
> HAL3000
> CADILLAC
> LON
> GRUNDIG
> Xbox
> HUADONG
> PRESTIGIO
> SKIL
> EHEIM
> B.F.GOODRICH
> HEAD
> VAN GILS
> CHRISTIAN DIOR
> SIGMA
> ALLIT
> Benefit
> WELEDA
> MIELE
> SWISS ARMY
> LA ROCHE POSAY
> SLAVA ZAITSEV
> GANT
> CHLOE
> CANALI
> UMBRO
> TOM FORD
> WELLA PROFESSIONAL
> Kärcher
> STRONG
> PAUL SMITH
> D-LEX

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml