NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | kosmetika | peníze a půjčky | recenze | autosedačky | zaruka a servis |
Český manuál a návod

Dárková sada péče o oči s řasenkou Definicils

Český návod k použití Dárková sada péče o oči s řasenkou Definicils - TVARUJÍCÍ A ZHUŠŤUJÍCÍ Ř
               

 

Návod k použití Dárková sada péče o oči s řasenkou Definicils

Český návod k použití Dárková sada péče o oči s řasenkou Definicils je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Dárková sada péče o oči s řasenkou Definicils nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Dárková sada péče o oči s řasenkou Definicils, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce LANCOME. Přečtěte si také diskuzi k Dárková sada péče o oči s řasenkou Definicils.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Dárková sada péče o oči s řasenkou Definicils
Český návod LANCOME k použití výrobku Dárková sada péče o oči s řasenkou Definicils udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku LANCOME
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis LANCOME
6) Značka: LANCOME
Návod k použití Dárková sada péče o oči s řasenkou Definicils

Jste-li majitelem Dárková sada péče o oči s řasenkou Definicils od LANCOME a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Dárková sada péče o oči s řasenkou Definicils -
TVARUJÍCÍ A ZHUŠŤUJÍCÍ ŘASENKA DÉFINICILS (HIGH DEFINITION MASCARA) 6,5 G Jedinečný kartáček se širokými štětinkami, zúžujícím se tvarem a hydratační složkou vytvoří precizně nalíčené, neslepené, výrazné řasy, které jsou dlouhé a lesklé. Nalíčení vydrží celý den a nedrolí se. Tato dokonale tvarující řasenka vytváří dlouhé a krásné řasy. Kartáček natočí každou vaši řasu zvlášť od kořínku ke konečku. Použitím této řasenky získáte perfektně oddělené a husté řasy. V konkurenci tolika řasenek, které soutěží o pozornost žen, je překvapivé, že se právě tato udržela v popředí zájmu již od roku 1991. Ale když je výsledek dokonalý... Jak používat: jemnými tahy kartáčkem naneste na řasy. DVOUSLOŽKOVÝ ODLIČOVAČ OČÍ BI-FACIL (INSTANT CLEANSER SENSITIVE EYES) 30 ML Tento nemastný odličovač očí dokonale a zároveň jemně odstraňuje líčení. Je rychlý a snadno se aplikuje. Kombinuje efekt olejové a vodní fáze. Dvoufázové složení je nejaktivnější po protřepání. Nezanechává na pokožce mastný film. Vhodné i pro citlivé oči a zákazníky nosící kontaktní čočky. Jak používat: dobře protřepejte, naneste na vatový tampón a jemně odstraňte líčení očí. AKTIVÁTOR MLÁDÍ PRO OČNÍ OKOLÍ GÉNIFIQUE (YOUTH ACTIVATING EYE CONCENTRATE) 5 ML Vaše mládí je uchováváno v genech. Prostřednictvím Génifique tyto geny snadno reaktivujete! Značka Lancome po desetiletém výzkumu a zisku 7 mezinárodních patentů představuje revoluční přípravky péče o pleť. Mládí pokožky mají v rukou vaše geny, protože vytvářejí specifické proteiny. Postupem času se jejich výskyt rapidně snižuje. Génifique je zde od toho, aby produkci proteinů na povrchu pleti obnovil. Mladá pleť je konečně na dosah! Dermatologicky testováno. Oční krém je vhodný i pro velmi citlivou pokožku v okolí očí, dále pak pro nositele kontaktních čoček. Pro každou ženu je nyní dostupný první "aktivátor mládí" pro oční okolí Génifique, který výrazně podporuje aktivitu genů a stimuluje tvorbu proteinů. Viditelné výsledky se dostaví už po 7 dnech pravidelného používání přípravku. Účinky:

tmavé kruhy a známky únavy mizí,
oční okolí je rozjasněné, pevné a vypjaté,
pokožka je opět sametově jemná a nepopsatelně hebká.

Jak používat: oční aktivující krém nanášejte každé ráno a večer na vyčištěnou pleť. Stačí jedna až dvě kapky, které zahřejte mezi prsty. Následně přípravek jemně vmasírujte do očního okolí.

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Dárková sada péče o oči s řasenkou Definicils - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Dárková sada péče o oči s řasenkou Definicils

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> YOKOHAMA
> PAIDI
> TENGA
> BOGNER
> HOMECAST
> ACRONICS
> CRESSI
> SIMPLY YOU
> NESTLÉ
> NIKKO
> VELD´S
> LA PRAIRIE
> EDIMAX
> AMAZON
> KENWOOD
> DIOR
> PEDIGREE
> KNORRTOYS
> BEATIN
> MAYBELLINE
> DUNHILL
> SKYRUNNER
> OMNIMOUNT
> LOREAL PROFESSIONNEL
> Katy Perry
> TENDA
> NAUTICA
> ALAIN DELON
> BAUMATIC
> MATTHEW WILLIAMSON
> GLORIA VANDERBILT
> FINLUX
> RÖMER
> PROTEKTOR
> MINIMONKEY

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml