NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | hodinky | kosmetika | recenze | kočárky | návody a manuály | zaruka a servis | splátky |
Český manuál a návod

Decolen 120 tbl. + 60 tbl. zdarma

Český návod k použití Decolen 120 tbl. + 60 tbl. zdarma - Decolen obsahuje složky ze serenoy p
               

 

Návod k použití Decolen 120 tbl. + 60 tbl. zdarma

Český návod k použití Decolen 120 tbl. + 60 tbl. zdarma je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Decolen 120 tbl. + 60 tbl. zdarma nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Decolen 120 tbl. + 60 tbl. zdarma, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce DELPHARMEA. Přečtěte si také diskuzi k Decolen 120 tbl. + 60 tbl. zdarma.
Decolen 120 tbl. + 60 tbl. zdarma
Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Decolen 120 tbl. + 60 tbl. zdarma
Český návod DELPHARMEA k použití výrobku Decolen 120 tbl. + 60 tbl. zdarma udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku DELPHARMEA
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis DELPHARMEA
6) Značka: DELPHARMEA
7) EAN kód: 8595165294644
Návod k použití Decolen 120 tbl. + 60 tbl. zdarma

Jste-li majitelem Decolen 120 tbl. + 60 tbl. zdarma od DELPHARMEA a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Decolen 120 tbl. + 60 tbl. zdarma -
Decolen obsahuje složky ze serenoy plazivé, smldince a fenyklu, jež jsou zdrojem významného množství čistě rostlinných fytoestrogenů. Jejich účinek je podpořen působením dalších látek - fytonutrientů a diosgeninu. Fytonutrienty jsou sloučeniny nacházející se v potravinách rostlinného původu, které vytěsňují škodlivé látky z vazby na estrogenové receptory a zajišťují tak přirozený a zdravý vývoj prsou. Diosgenin je rostlinný sterol, který přímo podporuje růst buněk prsní tkáně. Decolen je čistě přírodní řešení s cílem stimulovat růstovou aktivitu tkáně prsů a tím pomáhat přirozenému růstu a zpevnění poprsí.   Kdy Decolen pomáhá: podporuje růst buněk prsní tkáně, reaktivují růstovou činnost prsní tkáně, zajišťují zdravý vývoj prsů.   Složení v 1 tabletě: 225 mg serenoa plazivá (Serenoa repens, extrakt a prášek), 120 mg vápník, 93 mg fosfor, 50 mg damiana (Turnera diffusa, list), 50 mg andělika čínská (Angelica sinensis, kořen), 50 mg fenykl obecný (Foeniculum vulgare, semena), 35 mg benedikt lékařský (Cnicus benedictus, list a květ), 25 mg smetánka lékařská (Taraxacum officinale, kořen), 25 mg potočnice lékařská (Nasturtium officinale, list), 10 mg chmel otáčivý (Humulus lupus, extrakt), 5 mg jetel luční (Trifolium pratense), 5 mg lopuch větší (Arctium lappa, kořen), 4 mg smldinec (Dioscorea villosa, extrakt z kořene), hydrogenfosforečnan vápenatý, mikrokrystalická celulóza, karboxymethylcelulóza, kyselina stearová, stearát hořečnatý, oxid křemičitý, hydroxypropylmethylcelulóza, hydroxypropylcelulóza, barvivo titanová běloba Dávkování:  2 tablety denně ráno a večer Balení: 120 tablet + 60 tablet ZDARMA - dávka na 3 měsíce Upozornění:  Doplněk stravy. Bez vedlejších účinků majících vliv na zvyšování váhy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Máte-li předepsány jakékoliv léky, poraďte se o vhodnosti současného užívání Decolenu se svým lékařem.Ukládejte mimo dosah dětí. Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25 °C.   V naší nabídce naleznete i další produkty společnosti Renuto.

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Decolen 120 tbl. + 60 tbl. zdarma - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Decolen 120 tbl. + 60 tbl. zdarma

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> ALESSANDRO DELL ACQUA
> VIKTOR & ROLF
> LENOVO
> ELKOP
> DAVIDOFF
> AZZARO
> Pirola
> OPTIBOX
> FELIX
> YVES SAINT LAURENT
> DIGITUS
> EMINENT
> Roto
> FOORCE
> RALPH LAUREN
> BARUM
> GLODOODLE
> JESUS DEL POZO
> LUXELL
> APETIT
> AVICENTRA
> MICHELIN
> POLAR
> HALTI
> BLAUPUNKT
> STARPIL
> SWEEX
> JOHN GALLIANO
> FENDI
> BRUT
> MASTERSIL
> MARMOL & SON, INC.
> PHILIPS
> EFKO
> NOKIAN

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml