NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | hodinky | led monitory | dětský nábytek | návody a manuály | autosedačky | zaruka a servis |
Český manuál a návod

Digitální fotoaparát FUJI FinePix HS20 černý

Český návod k použití Digitální fotoaparát FUJI FinePix HS20 černý - Všechno v jednom nyní ješt
               

 

Návod k použití Digitální fotoaparát FUJI FinePix HS20 černý

Český návod k použití Digitální fotoaparát FUJI FinePix HS20 černý je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Digitální fotoaparát FUJI FinePix HS20 černý nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Digitální fotoaparát FUJI FinePix HS20 černý, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce FUJI. Přečtěte si také diskuzi k Digitální fotoaparát FUJI FinePix HS20 černý.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Digitální fotoaparát FUJI FinePix HS20 černý
Český návod FUJI k použití výrobku Digitální fotoaparát FUJI FinePix HS20 černý udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku FUJI
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis FUJI
6) Značka: FUJI
7) EAN kód: 4547410146745
Návod k použití Digitální fotoaparát FUJI FinePix HS20 černý

Jste-li majitelem Digitální fotoaparát FUJI FinePix HS20 černý od FUJI a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Digitální fotoaparát FUJI FinePix HS20 černý -
Všechno v jednom nyní ještě lepší.
Nový FinePix HS20 EXR je vysoce inovativní, univerzální a ještě mnohem více. Navazuje na velmi úspěšný model FinePix HS10, tento nejnovější přírůstek do řady fotoaparátů Fujifilm představuje dokonalé řešení pro fotografy, kteří chtějí vlastnosti a kvality obrazu jako ze zrcadlovek bez těžkých brašen s objektivy, či velkých finančních nákladů na ně. HS20 EXR se vyznačuje zbrusu novým EXR snímačem CMOS, vysokorychlostním sériovým snímáním, vylepšené uživatelským rozhraním, univerzálními video funkcemi, rozlišením 16 miliony pixelů a objektivem s 30-násobným zoomem s pokročilou technologií anti-blur.

Vysoká rychlost
Díky nově vyvinutému EXR procesoru a BSI CMOS snímači je zvýšena rychlost přenosu dat a čtení souborů.

Inteligentní procesor
Fotoaparát nyní rozpozná 27 scén včetně modré oblohy (nebe), zelené listy (zeleň), západy slunce, či scény se zadním podsvícením. Pro každou scénu fotoaparát automaticky zajistí perfektní nastavení autofokusu, expozice, vyvážení bílé či blesku pro vysokou kvalitu snímku.

EXR procesor má také schopnost snížit fialové lemování u tmavých předmětů proti světlu pozadí a zlepšuje rozlišení v rozích snímku pro rovnoměrnější ostrost obrazu.

Snad nejviditelnější prospěch EXR procesoru je však nové bohaté uživatelské rozhraní grafiky, které výrazně zvyšuje vzhled menu.

Pro uživatele, kteří se snaží najít snímky na paměťové kartě s vysokou kapacitou, se zásadně zvyšuje rychlost vyhledávání snímků a videí pomocí funkce Photobook Assist.

Objektiv Fujinon vhodný pro široké využití
30tinásobný zoom pokrývající ohniskovou vzdálenost od 24 do 720 mm (ekvivalent 35mm), FinePix HS20 EXR je opravdu připraven na cokoliv. Mechanický (manuálně ovládaný) zoom je nyní ještě příjemnější na ovládání díky úpravě velikosti interního blesku. Zoomování v celém rozsahu lze provést rychle a přesně.

Použití při delších ohniskových vzdálenostech může působit nechtěné chvění fotoaparátu, ale FinePix HS20 EXR je vybaven prvky, které toto eliminují. Za prvé, stabilizací snímače proti jakémukoliv pohybu rukou. Za druhé, citlivost je posílena funkcí Pixel Fusion ? princip zkrácení času závěrky a za třetí funkcí "Advanced anti-blur" v režimu v EXR Auto.

Kvalitní video sekvence
FinePix HS20 EXR není jen kamera pro fotografování, ale také nabízí působivou úroveň video funkcí. Tím, že využívá technologii Pixel Fusion, stejně jako je tomu u statických snímků, ve špatných světelných podmínkách bez nutnosti dalšího osvětlení. Nyní můžete zachytit náladu západu slunce, interiéry či scény nočního safari ve statické i filmové podobě.

Tento fotoaparát může zachytit záběry v rozlišení 1920 x 1080 bodů při rychlosti 30 snímků za sekundu. Všestrannost je dále zvýšena díky High Speed filmu ? v rozlišení 320 x 112 bodů zachytí neuvěřitelných 320 snímků za sekundu, nebo 640 x 480 pixelů na zachycení působivých 80 snímků za sekundu. Díky funkcím, jako je tato, může dokonce nejrychleji se pohybující objekt být zachycen a sledován v super-zpomaleně.

FinePix HS20 EXR ukládá záznam pomocí H.264 (MOV) ve formátu Full HD se stereo zvukem. Soubory ve formátu H.264 (MOV) jsou oproti AVI menší a tím snažší operace s nimi a navíc jsou kompatibilní s celou řadou aplikací a webových stránek, takže je jednoduché pro vás sdílení videa prostřednictvím stránek jako je YouTube.
Hlavní vlastnosti modelu FinePix HS20 EXR

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Digitální fotoaparát FUJI FinePix HS20 černý

Vložit nový příspěvek Digitální fotoaparát FUJI FinePix HS20 černý

Předmět: fuji hs20 exr
Datum: 2011-11-11 08:08:53Autor: Leopold Jokeš
Dobrý den.
Momentálně je to super foták za super cenu. Vrazí do kapse i mnoho
zrcadlovek. Opravdu super zoom to je bomba. Ono za 1 rok budou nové věci ale výborný fotak za dobrou cenu. Pouze hledám na internetu návod na obsluhu a nějak ho nemohu najít.
Odpovědět


Předmět: manuální ostření
Datum: 2012-01-14 11:43:02Autor: Honza
Dobrý den .Při ručním ostření pohnu zaostřovacím kolečkem ,tak si mi ztmaví displej tak , že na něm není nic vidět . Po namáčknutí spouště se rozjasní . Foťák mám nový a jsem začátečník a tak nevím ,jestli nedělám nějakou chybu . Ostřícím kolečkem jde otáčet oběma směry furt ,Nemá doraz . Děkuji Honza
Odpovědět


Předmět: Rozostření a poté ostření
Datum: 2015-12-17 00:29:39Autor: Jakub
Dobrý den.
Mám hned dva dotazy. První je. K čemu slouží volně otočné kolečko, které je dá se říct mezi tělem a objektivem? A druhá otázka zní. Natáčím video. S aparátem hýbu minimálně, nezoomuju, ale i přesto se obraz opakovaně po sobě rozoostří a zase zaostří a takhle po chvilkách dokola. Díky za radu
Odpovědět

Vložit dotaz nebo reakci k Digitální fotoaparát FUJI FinePix HS20 černý

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> Swissdent
> WACOM
> SOEHNLE
> MARIAH CAREY
> Garant
> RAZER
> EPSON
> PIRELLI
> Plastkon
> LANCASTER
> UNIROYAL
> LANDMANN
> Güde
> HOZELOCK
> WELLA PROFESSIONAL
> Black Box
> LANDSAIL / DELINTE
> JESUS DEL POZO
> ROCCAT
> TYFOON
> JEAN PATOU
> KAARSGAREN
> EZIDRI
> HEMPZ
> GENERAL
> TRUE RELIGION
> DREWEX
> Gimmi
> MASTER-STEEL
> YES SOLINGEN
> GAPPPAY
> ALAIN DELON
> DEWALT
> XADVENTURE
> PRINCE

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml