NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | hračky | odborná pomoc | hodinky | kočárky | led monitory | ovladače, drivers |
Český manuál a návod

Digitální fotoaparát NIKON Coolpix P300 černý

Český návod k použití Digitální fotoaparát NIKON Coolpix P300 černý - COOLPIX P300 je výkonný ko
               

 

Návod k použití Digitální fotoaparát NIKON Coolpix P300 černý

Český návod k použití Digitální fotoaparát NIKON Coolpix P300 černý je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Digitální fotoaparát NIKON Coolpix P300 černý nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Digitální fotoaparát NIKON Coolpix P300 černý, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce NIKON. Přečtěte si také diskuzi k Digitální fotoaparát NIKON Coolpix P300 černý.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Digitální fotoaparát NIKON Coolpix P300 černý
Český návod NIKON k použití výrobku Digitální fotoaparát NIKON Coolpix P300 černý udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku NIKON
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis NIKON
6) Značka: NIKON
7) EAN kód: 0018208920716
Návod k použití Digitální fotoaparát NIKON Coolpix P300 černý

Jste-li majitelem Digitální fotoaparát NIKON Coolpix P300 černý od NIKON a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Digitální fotoaparát NIKON Coolpix P300 černý -
COOLPIX P300 je výkonný kompaktní fotoaparát s neuvěřitelně světelným objektivem poskytujícím překrásné výsledky ? zejména při fotografování v noci a za nepříznivých světelných podmínek. Speciálně zkonstruovaný objektiv NIKKOR nabízí světelnost f/1,8, začíná extrémně širokoúhlou ohniskovou vzdáleností 24 mm a za pomoci optického členu Nikon s vysokým indexem lomu (HRI) dosahuje špičkové ostrosti a kontrastu obrazu. V kombinaci s vysoce citlivým obrazovým snímačem CMOS s technologií osvětlení ze zadní strany a plně manuálním ovládáním nabízí tento fotoaparát takovou míru tvůrčí svobody, která vám umožní zachytit fotografované motivy přesně tak, jak je sami vidíte.

COOLPIX P300 ? vytvořen pro ty, kdo to s fotografováním myslí vážně.

Vysoce světelný, extrémně širokoúhlý objektiv NIKKOR se světelností f/1,8 a ohniskovou vzdáleností 24 mm

Obrazový snímač CMOS s 12,2 milionů pixelů a technologií osvětlení ze zadní strany

Expoziční režimy P, S, A, M

Záznam videosekvencí ve formátu Full HD 1080p

Vysoce světelný, extrémně širokoúhlý objektiv NIKKOR s 4,2× zoomem, světelností f/1,8 a optickým členem s vysokým indexem lomu (HRI). Nabízí vynikající přesnost, vysoké rozlišení a vysoký kontrast i za nízké hladiny osvětlení (ekvivalentní ohniskové vzdálenosti u kinofilmu: 24-100 mm).

Obrazový snímač CMOS s 12,2 milionů pixelů a technologií osvětlení ze zadní strany nabízí vyšší světelnou účinnost jednotlivých pixelů, lepší citlivost a sníženou úroveň šumu pro vynikající snímky v libovolném osvětlení.

Expoziční režimy (P/S/A/M) pro možnost větších tvůrčích zásahů do snímků. Programová automatika (P), Clonová automatika (S), Časová automatika (A) a Manuální expoziční režim (M).

Videosekvence Full HD 1080p se stereofonním zvukem: možnost použití optického zoomu a automatického zaostřování během záznamu videosekvence; možnost pořizování statických snímků během záznamu videosekvence. Možnost zpomaleného a zrychleného záznamu videosekvencí s využitím snímacích frekvencí až do 120 obr./s (QVGA). Fotoaparát je vybaven rovněž vestavěným konektorem HDMI s podporou standardu HDMI-CEC umožňujícím přehrávat pořízené záznamy na televizoru HDTV.

7,5cm (3?) LCD monitor s širokým pozorovacím úhlem a 921 000 pixely. Monitor využívá technologii Nikon Clear Color Display snižující spotřebu energie a minimalizující reflexy i za jasného slunečního osvětlení.

Vynikající zpracování: klasický vzhled a vynikající ergonomie podporující cílevědomé fotografování kombinací bezpečného, stabilního ovládání, manuálních nastavení, pokročilých funkcí a kvalitní optiky.

Sedm systémů pro snížení rizika rozmazání snímků automaticky potlačujících výskyt rozmazaných snímků s využitím sedmi různých technologií. Optická redukce vibrací snižuje účinky chvění fotoaparátu. Vysoká citlivost k působení světla (až ISO 3200) snižuje riziko rozmazání snímků při fotografování rychle se pohybujících objektů a/nebo při fotografování za nízké hladiny osvětlení. Detekce pohybu kompenzuje účinky pohybu fotoaparátu a objektu. Funkce výběru nejlepšího snímku (BSS) automaticky vybírá nejostřejší snímek ze série až 10 pořízených snímků. Speciální režimy pro nízkou hladinu osvětlení: záruka vynikajících výsledků v libovolném osvětlení, i bez použití stativu: Motivový program Noční portrét poskytuje překrásně detailní noční motivy a portréty v interiérech. Motivový program Noční krajina umožňuje pořizovat ostré snímky při použití nízkých citlivostí ISO. Motivový program Protisvětlo HDR*2 nabízí v libovolné situaci maximální množství barevných odstínů.

Systém zpracování obrazu EXPEED C2 pro vylepšený záznam videosekvencí, vysokou citlivost a maximální kvalitu obrazu.

Zjednodušený panoramatický režim 360°/180°: pro možnost vertikálního a horizontálního panorámování pro tvorbu dynamických panoramat.

Vysoce rychlé sériové snímání (8 obr./s) při plné velikosti obrazu: možnost pořídit série až 7 snímků frekvencí 8 obr./s.

Kreativní posuvník: okamžitá dostupnost funkcí pro retušování a kontrolu snímků. Umožňuje upravovat nastavení jasu, sytosti barev a barevného odstínu snímků bez nutnosti použití počítače.

Specifikace:

Počet efektivních pixelů 12,2 milionů pixelů
Obrazový snímač Typ: 11mm (1/2,3?) obrazový snímač CMOS s aktivní matricí; systém barevných filtrů: RGB; celkový počet pixelů: cca 12,75 milionů pixelů; počet záznamových pixelů: cca 12 milionů pixelů (4000 × 3000)
Objektiv Objektiv NIKKOR s 4,2× zoomem; ohnisková vzdálenost: 4,3-17,9 mm; světelnost: f/1,8-4,9; konstrukce objektivu: 7 čoček/6 členů
Rozsah zaostření (od objektivu) Normální fotografování: cca 30 cm až nekonečno (při nastavení nejkratší ohniskové vzdálenosti), cca 60 cm až nekonečno (při nastavení nejdelší ohniskové vzdálenosti); režim Makro: cca 3 cm až nekonečno (při nastavení nejkratší ohniskové vzdálenosti), cca 30 cm až nekonečno (při nastavení nejdelší ohniskové vzdálenosti)
Monitor Velikost: 7,5 cm (3?); počet pixelů: cca 921 000; typ: TFT LCD monitor; (akrylátový) kryt: antireflexní vrstva, vrstva proti usazování organických látek a vodoodpudivá vrstva
Paměťová média Interní paměť (cca 90 MB), paměťové karty SD/SDHC/SDXC*2 (kompatibilní s exFAT, nekompatibilní s UHS)
Redukce vibrací (VR) Optická (statické snímky a videosekvence)
Citlivost ISO ISO 160, 200, 400, 800, 1600, 3200 (4000 × 3000), Automatická regulace citlivosti (ISO 160 ? ISO 1600), Automatická regulace v pevném rozsahu (ISO 160 ? ISO 400, ISO 160 ? ISO 800)
Rozhraní Hi-Speed USB/PictBridge
Zdroje energie Dobíjecí lithium-iontová baterie EN-EL12 (1050 mAh), síťový zdroj EH-62F (volitelné příslušenství)
Výdrž baterie Cca 240 snímků s baterií EN-EL12
Rozměry (Š × V × H) Cca 103 × 58,3 × 32 mm (bez výstupků)
Hmotnost Cca 190 g (včetně baterie a paměťové karty SD)
Videosekvence HD 1080p: 1920 × 1080 (30 obr./s), HD 720p: 1280 × 720 (30 obr./s), VGA: 640 × 480 (30 obr./s); HS videosekvence (15/60/120 obr./s, němé)
Dodávané příslušenství Poutko AN-CP19, dobíjecí lithium-iontová baterie EN-EL12, síťový zdroj/nabíječka EH-69P [NOVINKA], USB kabel UC-E6, A/V kabel EG-CP16 a disk CD-ROM se softwarem ViewNX 2
Volitelné příslušenství Dobíjecí lithium-iontová baterie EN-EL12, síťový zdroj EH-69P [NOVINKA], USB kabel UC-E6, síťový zdroj EH-62F, nabíječka baterií MH-65 a A/V kabel EG-CP16

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Digitální fotoaparát NIKON Coolpix P300 černý - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Digitální fotoaparát NIKON Coolpix P300 černý

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> KETER
> ROWENTA
> M + M
> COTY
> MATTHEW WILLIAMSON
> TOSHIBA
> ALESSANDRO DELLA TORRE
> MICHAEL KORS
> DICAPAC
> ROCHAS
> GIATDRAGON
> AMEFA
> AHAVA
> SHAKIRA
> KENWOOD
> SUN CE
> JACQUES BOGART
> FUNTOSEE
> CLINIQUE
> XADVENTURE
> JACOMO
> MTD
> COSTUME NATIONAL
> LIEBHERR
> PIZ BUIN
> LUXELL
> EVOLVE
> TONINO LAMBORGHINI
> Hello Kitty
> GHOST
> ONTARIO
> FRENZY
> JPL
> TOMMY HILFIGER
> MARBERT

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml