NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | návody a manuály | kočárky | splátky | peníze a půjčky | hodinky | kosmetika | hračky |
Český manuál a návod

Digitální fotoaparát NIKON Coolpix S100 červený

Český návod k použití Digitální fotoaparát NIKON Coolpix S100 červený - Elegantní fotoaparát s d
               

 

Návod k použití Digitální fotoaparát NIKON Coolpix S100 červený

Český návod k použití Digitální fotoaparát NIKON Coolpix S100 červený je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Digitální fotoaparát NIKON Coolpix S100 červený nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Digitální fotoaparát NIKON Coolpix S100 červený, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce NIKON. Přečtěte si také diskuzi k Digitální fotoaparát NIKON Coolpix S100 červený.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Digitální fotoaparát NIKON Coolpix S100 červený
Český návod NIKON k použití výrobku Digitální fotoaparát NIKON Coolpix S100 červený udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku NIKON
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis NIKON
6) Značka: NIKON
Návod k použití Digitální fotoaparát NIKON Coolpix S100 červený

Jste-li majitelem Digitální fotoaparát NIKON Coolpix S100 červený od NIKON a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Digitální fotoaparát NIKON Coolpix S100 červený -
Elegantní fotoaparát s dotykovým ovládáním. Fotoaparát COOLPIX S100 je dokonalou kombinací rafinovaného stylu a špičkové technologie. Nabízí množství automatických funkcí, díky nimž snadno dosáhnete fantastických výsledků.
Dotykový kontrolní panel okamžitě reaguje na dotek prstu a umožňuje neuvěřitelně intuitivní ovládání. Monitor OLED s vysokým rozlišením reprodukuje veškeré detaily snímků a nabízí mimořádnou ostrost, jas a skvělou reprodukci barev. Pokročilý obrazový snímač CMOS s 16 miliony pixelů a technologií osvětlení ze zadní strany zaručuje špičkový výkon za jakýchkoli světelných podmínek. Inovativní funkce jako například 3D fotografování zase umožňují všemožně experimentovat a dívat se na svět nejrůznějšími způsoby.



COOLPIX S100 ? záblesk dokonalosti



Velký 8,7cm dotykový monitor OLED (819 000 pixelů)

Intuitivní dotykový kontrolní panel

Obrazový snímač CMOS s 16 miliony pixelů a technologií osvětlení ze zadní strany

3D fotografování

Hlavná rysy:

Elegantní vzhled a kompaktní tělo: tenké 18,1mm tělo skvěle padne do ruky a snadno se vejde do každé kapsy.

Velký 8,7cm dotykový monitor OLED (819 000 pixelů): monitor s mimořádně vysokým rozlišením. Nabízí živou reprodukci barev, ostrý obraz s vysokým kontrastem a široký pozorovací úhel. Monitor využívá technologii Nikon Clear Color Display, která minimalizuje reflexy i za jasného slunečního osvětlení, a je vybaven skleněným krytem, který jej chrání před poškrábáním.

Dotykové ovládání: kapacitní dotykový kontrolní panel umožňuje neuvěřitelně snadné a intuitivní ovládání. Zaostřit a pořídit snímek lze snadno jediným dotykem. Oddálením nebo přiblížením prstů zvětšíte nebo zmenšíte obraz a dvěma prsty můžete rychle procházet snímky a videosekvence v režimu přehrávání.

3D fotografování: tento režim umožňuje vytvořit ze dvou snímků pořízených ze dvou různých míst jeden 3D snímek, který lze prohlížet na televizoru či počítači s podporou 3D zobrazení.

Srozumitelná a přehledná menu: fotoaparát nabízí grafické uživatelské rozhraní s rychlou odezvou, optimalizované pro ovládání dotykovým panelem, s velkými průhlednými ikonami, ve kterém lze snadno vyhledat potřebné funkce.

Obrazový snímač CMOS s 16 miliony pixelů a technologií osvětlení ze zadní strany: tato technologie zvyšuje světelnou účinnost pixelů a tím zlepšuje citlivost a snižuje úroveň šumu při fotografování, což zaručuje skvělé výsledky v jakýchkoli světelných podmínkách.

Širokoúhlý objektiv NIKKOR s 5× zoomem nabízí vynikající přesnost a vysoké rozlišení (ekvivalentní ohniskové vzdálenosti u kinofilmu: 28?140 mm).

Technologie pro snížení rizika rozmazání snímků automaticky předchází pomocí čtyř různých systémů vzniku rozmazaných snímků. Hybridní redukce vibrací (optická a elektronická) eliminuje účinky chvění fotoaparátu.

Vysoká citlivost ISO (až 3 200) snižuje riziko rozmazání snímků při fotografování rychle se pohybujících objektů a při fotografování za špatných světelných podmínek. Funkce výběru nejlepšího snímku (BSS) automaticky volí nejostřejší snímek ze série až 10 pořízených snímků.

Speciální režimy pro nízkou hladinu osvětlení: zaručují vynikající výsledky v jakémkoli osvětlení, dokonce i bez použití stativu: Motivový program Protisvětlo s funkcí Auto HDR nabízí za všech okolností maximální množství barevných odstínů. Motivový program Noční portrét vám pomůže zachytit překrásně detailní noční scény a portréty v interiérech. Motivový program Noční krajina umožňuje pořizovat ostré snímky při použití nízkých citlivostí ISO.

Rychlé sériové snímání: dokáže zachytit všechny akce frekvencí 8 obr./s.

Videosekvence Full HD 1080p se stereofonním zvukem: během záznamu lze použít optický zoom a automatické zaostřování. K dispozici je také možnost zpomaleného a zrychleného záznamu videosekvencí s využitím snímacích frekvencí 15 až 240 obr./s. Fotoaparát je vybaven vestavěným konektorem HDMI s podporou standardu HDMI-CEC, který umožňuje přehrávat pořízené záznamy na televizoru HDTV.

Zjednodušený panoramatický režim pro úhel 360°/ 180°: v tomto režimu lze pomocí vertikálního i horizontálního panorámování vytvářet dynamická panoramata. Stačí jen stisknout tlačítko spouště a panorámovat fotoaparátem přes fotografovanou scénu ? získáte překrásné snímky rozsáhlých krajin nebo barevných podvodních světů.

Systém zpracování obrazu EXPEED C2 zaručuje vylepšený záznam videosekvencí, vysokou citlivost a maximální kvalitu obrazu.

Nabíjení prostřednictvím rozhraní USB a elektrické sítě: baterii fotoaparátu lze nabíjet z počítače prostřednictvím dodávaného kabelu USB nebo z běžné elektrické zásuvky.

Specifikace:

Počet efektivních pixelů
16 milionů
Obrazový snímač
11mm snímač RGB CMOS
Objektiv
Objektiv NIKKOR s 5× optickým zoomem; ohnisková vzdálenost: 5?25 mm (ekvivalent 28?140 mm u kinofilmu); světelnost: f/3,9?4,8; konstrukce objektivu: 10 čoček / 12 členů (2 optické členy ze skel ED)
Digitální zoom
max. 4× (ekvivalent přibl. 560 mm u kinofilmu [135])
Zaostřovací rozsah (od objektivu)
Cca 50 cm až nekonečno (při nastavení nejkratší ohniskové vzdálenosti), cca 1 m až nekonečno (při nastavení nejdelší ohniskové vzdálenosti), režim Makro: cca 1 cm až nekonečno (při nastavení nejkratší ohniskové vzdálenosti)
Redukce vibrací (VR)
Optická + elektronická (statické snímky), optická (videosekvence)
Citlivost ISO (standardní výstupní citlivost)
ISO 125, 200, 400, 800, 1600, 3200 (4608 × 3456), automatická regulace citlivosti ISO (ISO 125 až 800), automatická regulace v pevném rozsahu (ISO 125 až 400, 125 až 800)
Monitor
8,7cm (3,5?) dotykový monitor OLED s cca 820 000 pixely, širokým pozorovacím úhlem (VGA), technologií Clear Color Display, antireflexní vrstvou a regulací jasu
Paměťová média
Interní paměť (cca 53.7 MB); paměťové karty SD/SDHC/SDXC1
Videosekvence
Full HD 1080p: 1920 × 1080 (30 obr./s), HD 720p: 1280 × 720 (30 obr./s), iFrame 540: 960 × 540 (30 obr./s), VGA: 640 × 480 (30 obr./s). HS videosekvence: (15/60/120 obr./s, němé)
Kompatibilita rozhraní / přímý tisk
USB Hi-Speed / PictBridge, mini HDMI
Napájení Dobíjecí lithium-iontová baterie EN-EL19 (700 mAh), síťový zdroj EH-62G (volitelné příslušenství)
Počet snímků na jedno nabití2 (výdrž baterie)
Cca 150 snímků s baterií EN-EL19
Rozměry (šířka × výška × hloubka)
Cca 99 × 65,2 × 18,1 mm (bez výstupků)
Hmotnost3
Cca 138 g (včetně baterie a paměťové karty SD)
Dodávané příslušenství
Poutko AN-CP19, dobíjecí lithium-iontová baterie EN-EL19, síťový zdroj/nabíječka EH-69P, UC-E6, EG-CP16 a disk CD-ROM se softwarem ViewNX 2
Volitelné příslušenství
Dobíjecí lithium-iontová baterie EN-EL12, MH-65 a síťový zdroj EH-62F

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Digitální fotoaparát NIKON Coolpix S100 červený - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Digitální fotoaparát NIKON Coolpix S100 červený

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> TENGA
> LAMBORGHINI
> LANCOME
> NOKIAN
> OEM
> OPTICUM
> JUICY COUTURE
> CINDY CRAWFORD
> IAMS
> KUMHO
> Easy Life
> B.F.GOODRICH
> SIGMA
> COLEMAN
> PARTNER
> DREMEL
> Kaiserhoff
> LIZARD
> BALMAIN
> CANYON
> ALBERTA FERRETTI
> MORGAN
> Paolo Roncci
> APPLE
> FINLUX
> PAMPERS
> LE CHATON
> URBAN MAN
> VDO
> AEG-ELECTROLUX
> MHT
> STRONG
> BYBLOS
> WEIL
> TRAYAL

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml