NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | dětské potřeby | led monitory | odborná pomoc | kočárky | peníze a půjčky | splátky |
Český manuál a návod

Digitální fotoaparát NIKON Coolpix S6100 stříbrný

Český návod k použití Digitální fotoaparát NIKON Coolpix S6100 stříbrný - Fotoaparát COOLPIX S61
               

 

Návod k použití Digitální fotoaparát NIKON Coolpix S6100 stříbrný

Český návod k použití Digitální fotoaparát NIKON Coolpix S6100 stříbrný je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Digitální fotoaparát NIKON Coolpix S6100 stříbrný nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Digitální fotoaparát NIKON Coolpix S6100 stříbrný, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce NIKON. Přečtěte si také diskuzi k Digitální fotoaparát NIKON Coolpix S6100 stříbrný.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Digitální fotoaparát NIKON Coolpix S6100 stříbrný
Český návod NIKON k použití výrobku Digitální fotoaparát NIKON Coolpix S6100 stříbrný udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku NIKON
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis NIKON
6) Značka: NIKON
7) EAN kód: 0018208921638
Návod k použití Digitální fotoaparát NIKON Coolpix S6100 stříbrný

Jste-li majitelem Digitální fotoaparát NIKON Coolpix S6100 stříbrný od NIKON a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Digitální fotoaparát NIKON Coolpix S6100 stříbrný -
Fotoaparát COOLPIX S6100 nabízí kombinaci dotykového ovládání a špičkových technologií pro intuitivní fotografování a vynikající výsledky. Širokoúhlý objektiv NIKKOR s 7× zoomem a obrazový snímač s 16 miliony pixelů společně poskytují výjimečně detailní snímky, které lze skvěle zvětšovat do velikosti plakátů.

Konzistentně ostré snímky zaručují čtyři pokročilé technologie automaticky potlačující riziko rozmazání snímků vlivem chvění fotoaparátu, pohybu objektu nebo nízké hladiny osvětlení. Přístroj se vyznačuje neuvěřitelně intuitivním ovládáním fotografování a přehrávání pouhým dotykem prstů na monitoru s vysokým rozlišením a samostatným tlačítkem pro záznam videosekvence umožňujícím snadné zahájení filmování akčních scén ve vysokém rozlišení.

COOLPIX S6100 ? excelentní stylový fotoaparát.

Velký 7,5cm (3?) dotykový LCD monitor s 460 000 pixely

Obrazový snímač CCD s 16 miliony pixelů

Širokoúhlý objektiv NIKKOR s 7× zoomem

Záznam videosekvencí HD 720p se stereofonním zvukem

Štíhlý a stylový fotoaparát: široké spektrum barevných provedení a štíhlé tělo pro snadné přenášení.

Obrazový snímač CCD s 16 miliony pixelů pro výjimečně detailní snímky, tvorbu tvůrčích výřezů a produkci úchvatně ostrých velkoformátových výtisků.

Širokoúhlý objektiv NIKKOR s 7× zoomem pro vynikající přesnost a vysoké rozlišení (ekvivalentní ohniskové vzdálenosti u kinofilmu: 28-196 mm).

Velký 7,5 cm (3?) dotykový LCD monitor s 460 000 pixely pro intuitivní a bezproblémové ovládání. Možnost ovládání většiny funkcí pro fotografování a přehrávání dotykem prstů: jednoduchým dotykem špiček prstů procházíte snímky nebo volíte objekty pro zaostření a nastavení expozice.

4 systémy pro snížení rizika rozmazání snímků automaticky potlačující výskyt rozmazaných snímků s využitím čtyř různých technologií. Optická redukce vibrací snižuje účinky chvění fotoaparátu. Vysoká citlivost k působení světla (až ISO 3200) snižuje riziko rozmazání snímků při fotografování rychle se pohybujících objektů a/nebo při fotografování za nízké hladiny osvětlení. Detekce pohybu kompenzuje účinky pohybu fotoaparátu a objektu. Funkce výběru nejlepšího snímku (BSS) automaticky vybírá nejostřejší snímek ze série až 10 pořízených snímků.

Záznam videosekvencí HD 720p včetně stereofonního zvuku: samostatné tlačítko záznamu videosekvence usnadňující zahájení záznamu probíhající akce. Vestavěný konektor HDMI umožňuje přehrávat pořízené záznamy na televizoru HDTV.

Systém zpracování obrazu EXPEED C2 pro vylepšený záznam videosekvencí, vysokou citlivost a maximální kvalitu obrazu.

Menu Retušování umožňující upravovat a vylepšovat snímky přímo ve fotoaparátu. Široká nabídka filtrových efektů včetně funkce Selektivní barva, která převádí snímky na monochromatické se zvoleným tónováním, a funkce Filtr typu hvězda přidávající k bodovým zdrojům světla hvězdicový efekt.

Inteligentní portrétní systém: pokročilé automatické funkce pro perfektní portrétní snímky. Samospoušť detekující úsměv pro pořízení snímků v okamžiku detekování úsměvu fotografované osoby. Kontrola mrknutí informující o detekování zavřených očí fotografované osoby. Funkce Změkčení pleti upravující nerovnoměrné odstíny pleti ve tvářích fotografovaných osob pro příznivější vzhled pleti. Redukce efektu červených očí ve fotoaparátu pro korekci nesprávného zbarvení očí vzniklého v důsledku použití blesku při expozici.

Automatická volba motivových programů pro výběr optimálního motivového programu při fotografování běžných motivů.

19 motivových programů automaticky optimalizujících veškerá nastavení pro nejběžnější motivy, efekty a místa.

AF se sledováním objektu pro perfektní zaostření zvoleného objektu i v případě pohybujících se objektů.

Specifikace

Počet efektivních pixelů 16 milionů pixelů
Obrazový snímač Typ: 11mm (1/2,3?) prokládaný obrazový snímač CCD, systém barevných filtrů: RGB; celkový počet pixelů: cca 16 milionů pixelů; počet záznamových pixelů: cca 15,93 milionů pixelů (4608 × 3456)
Objektiv Objektiv NIKKOR s 7× zoomem; ohnisková vzdálenost: 5-35 mm; světelnost: f/3,7-5,6; konstrukce objektivu: 9 čoček/7 členů
Rozsah zaostření (od objektivu) Normální fotografování: cca 50 cm až nekonečno (při nastavení nejkratší ohniskové vzdálenosti), cca 1,1 m až nekonečno (při nastavení nejdelší ohniskové vzdálenosti), režim Makro: cca 10 cm až nekonečno (při nastavení nejkratší ohniskové vzdálenosti), cca 80 cm až nekonečno (při nastavení nejdelší ohniskové vzdálenosti)
Monitor Velikost: 7,5 cm (3?); počet pixelů: cca 460 000; typ: TFT LCD monitor; (akrylátový) kryt: antireflexní vrstva, bez ochranného krytu
Paměťová média Interní paměť: ano, paměťové karty SD/SDHC/SDXC
Redukce vibrací (VR) Optická (statické snímky a videosekvence)
Citlivost ISO ISO 80, 100, 200, 400, 800, 1600, 3200 (kombinace pixelů pro ISO 3200), Automatická regulace citlivosti (ISO 80 až ISO 1600), Automatická regulace v pevném rozsahu (ISO 80 až ISO 400, ISO 80 až ISO 800)
Rozhraní Hi-Speed USB/PictBridge
Zdroje energie Dobíjecí lithium-iontová baterie EN-EL12 3,7 V, 1050 mAh
Výdrž baterie Cca 230 snímků (EN-EL12)
Rozměry (Š × V × H) Cca 97,9 × 58 × 26,6 mm (bez výstupků)
Hmotnost Cca 175 g
Videosekvence HD 720p: 1280 × 720 (30 obr./s), VGA: 640 × 480
Dodávané příslušenství Poutko AN-CP19, dobíjecí lithium-iontová baterie EN-EL12, síťový zdroj/nabíječka EH-69P, USB kabel UC-E6, A/V kabel EG-CP16, stylus TP-1 a disk CD-ROM se softwarem ViewNX 2
Volitelné příslušenství Síťový zdroj EH-62F, dobíjecí lithium-iontová baterie EN-EL12, síťový zdroj/nabíječka EH-69P, USB kabel UC-E6, A/V kabel EG-CP16, stylus TP-1 a nabíječka baterií MH-65

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Digitální fotoaparát NIKON Coolpix S6100 stříbrný - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Digitální fotoaparát NIKON Coolpix S6100 stříbrný

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> CELINE
> ESTATE
> NIVEA
> IGNIS
> Omega
> THOMSON
> Bel
> GIGABYTE
> SANDISK
> Cyclone
> YO
> Plastkon
> LAMBORGHINI
> Katy Perry
> Roto
> PAMPERS
> AQUA SZUT
> GUERLAIN
> JOOP
> SIEMENS
> AHEAD
> PIERRE CARDIN
> ECOIFFIER
> UNIROYAL
> BRUT
> PEACH
> MAC
> SimCam
> JRS
> CMT
> ERMENEGILDO ZEGNA
> Benefit
> LANVIN
> STELLA MCCARTNEY
> OPIUMEX

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml