NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | návody a manuály | dětské potřeby | recenze | peníze a půjčky | splátky | led monitory | kosmetika |
Český manuál a návod

Digitální fotoaparát SAMSUNG EC-SH100 černý

Český návod k použití Digitální fotoaparát SAMSUNG EC-SH100 černý - Stylový fotoaparát pro okamž
               

 

Návod k použití Digitální fotoaparát SAMSUNG EC-SH100 černý

Český návod k použití Digitální fotoaparát SAMSUNG EC-SH100 černý je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Digitální fotoaparát SAMSUNG EC-SH100 černý nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Digitální fotoaparát SAMSUNG EC-SH100 černý, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce SAMSUNG. Přečtěte si také diskuzi k Digitální fotoaparát SAMSUNG EC-SH100 černý.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Digitální fotoaparát SAMSUNG EC-SH100 černý
Český návod SAMSUNG k použití výrobku Digitální fotoaparát SAMSUNG EC-SH100 černý udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku SAMSUNG
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis SAMSUNG
6) Značka: SAMSUNG
7) EAN kód: 8806071340586
Návod k použití Digitální fotoaparát SAMSUNG EC-SH100 černý

Jste-li majitelem Digitální fotoaparát SAMSUNG EC-SH100 černý od SAMSUNG a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Digitální fotoaparát SAMSUNG EC-SH100 černý -
Stylový fotoaparát pro okamžité sdílení fotografií a videí. Díky multisíťové konektivitě můžete sdílet fotografie prakticky kdekoliv, odesílat je na sociální sítě, automaticky ukládat do počítače či přehrávat na vašem televizoru. Propojte SH100 s telefonem Galaxy S a využívejte ho jako hledáček.

Díky technologii Wi-Fi vám fotoaparát SH100 nabízí mnohem více možností již od prvního záběru. Se svými přáteli a členy rodiny můžete okamžitě sdílet každé dobrodružství. S technologií Wi-Fi můžete jednoduše odesílat fotografie e-mailem nebo přímo na služby Facebook, Picasa, YouTube či Samsung.com. Pořiďte snímek, odešlete ho na webovou sociální síť a proměňte okamžik na vzpomínku, kterou můžete zároveň odeslat e-mailem svým přátelům a členům rodiny. Možnosti bezproblémového připojení a intuitivní nové funkce, jako je například automatické zálohování do počítače a podpora technologie DLNA, umožňují snadno ukládat fotografie nebo si je vychutnávat na velké obrazovce televizoru v kruhu přátel. Funkce vzdáleného hledáčku poskytuje snadný přístup k vašemu smartphonu, na kterém můžete na dálku zobrazovat ukázky záběrů, ovládat přiblížení, blesk, rozlišení a provádět další úlohy. Připravte se na fotografování, synchronizaci a sdílení s nejnovějším fotoaparátem SH100.

Sdílejte zábavu a pocity ? okamžitě
Když jste na cestách, můžete sdílet všechny výjimečné okamžiky nebo vzrušující informace. Přímo z fotoaparátu můžete fotografie odesílat na služby Facebook, Picasa, Photobucket či Samsung.com nebo prostřednictvím e-mailu. Můžete také odesílat videa na službu YouTube a potom se pohodlně usadit a čekat na nadšené reakce. S fotoaparátem SH100 zůstanete ve spojení.
Když pomocí fotoaparátu SH100 vytvoříte záběr, můžete pomocí bezdrátového připojení AllShare odeslat fotografie nebo videa do svého televizoru. Technologie DLNA (Digital Living Network Alliance) společnosti Samsung podporuje vaše oblíbené okamžiky a zajišťuje jim pozornost, kterou si zaslouží. Prostřednictvím bezdrátového připojení k velkoformátovému televizoru můžete spravovat, zobrazovat a sdílet fotografie. Je to tak snadné.

Přímé nahrání a odeslání e-mailem
Sdílejte zábavu a pocity ? okamžitě
Když jste na cestách, můžete sdílet všechny výjimečné okamžiky nebo vzrušující informace. Přímo z fotoaparátu můžete fotografie odesílat do služeb Facebook, Picasa, Photobucket či Samsung.com nebo prostřednictvím e-mailu. Můžete také odesílat videa do služby YouTube a potom se pohodlně usadit a čekat na nadšené reakce. Díky fotoaparátu SH100 zůstanete ve spojení s ostatními.

Vzdálený hledáček
Vzdálená synchronizace se smartphonem
Funkce vzdáleného hledáčku modelu SH100 velmi usnadňuje používání tím, že prostřednictvím sítě Wi-Fi nabízí živý přenos obrazu, a tak umožňuje zobrazovat náhled snímků v mobilním telefonu Samsung Galaxy S. Přiblížení, expozici a další nastavení fotografie tak můžete ovládat jak přímo na fotoaparátu, tak prostřednictvím svého smartphonu. Vzhledem k tomu, že většina smartphonů je v současnosti vybavena systémem GPS, budou všechny snímky obsahovat geotagy označující vaši polohu. Kompatibilní zařízení: Galaxy S (Android 2.2)

Automatické zálohování do počítače
Jeden snímek sdílený navždy
Pokud vaše snímky obvykle zůstávají na kartě SD, protože jejich přehrávání do počítače se vám zdá zbytečně složité, dobře poslouchejte. Model SH100 automaticky vyhledá počítač pomocí funkce bezdrátového automatického zálohování, spustí stahování a dokonce se po něm i sám vypne, aby se ušetřila energie.
* Automatické ovládání zapnutí a vypnutí počítače je k dispozici u počítačů, které podporují funkci Wake-on LAN.

Funkce AllShare
Pořiďte fotografii. Sdílejte ji pomocí funkce Allshare. Užijte si ji.
Když pomocí fotoaparátu SH100 vytvoříte záběr, můžete pomocí bezdrátového připojení AllShare odeslat fotografie nebo videa do svého televizoru. Technologie DLNA (Digital Living Network Alliance) společnosti Samsung podporuje sdílení vašich oblíbených okamžiků a zajišťuje jim pozornost, kterou si zaslouží. Prostřednictvím bezdrátového připojení k televizoru s velkou úhlopříčkou můžete fotografie spravovat, zobrazovat a sdílet. Je to tak snadné.

Tethering v síti Wi-Fi
Buďte neustále online
Ať už se nacházíte na hlavní třídě, v oblíbené restauraci nebo na letiště, zůstanete připojeni prostřednictvím tetheringu v síti Wi-Fi. Fotoaparát SH100 lze synchronizovat s mobilním telefonem podporujícím osobní přístupový bod sítě Wi-Fi. Pokud tedy nemáte k dispozici přístup k žádné síti Wi-Fi, ale síť 3G je dostupná, stačí fotoaparát SH100 synchronizovat s telefonem prostřednictvím tetheringu v síti Wi-Fi a můžete okamžitě sdílet všechna svá nejnovější dobrodružství s přáteli i s rodinou.

Funkce Smart Touch
Fotoaparát Samsung SH100 s rozhraním Smart Touch můžete ovládat stejně snadno jako dotykový smartphone. Na 3? širokoúhlém dotykovém displeji, který podporuje známou funkci přetahování položek, můžete vše ovládat konečky prstů. Nabídka fotoaparátu kromě toho obsahuje položku Home (Domů), která umožňuje snadný návrat na domovskou obrazovku bez ohledu na to, co právě děláte.

Objevte novou podobu svých fotografií
Efekty objektivu a možnosti barev inteligentního filtru fotoaparátu SH100 propůjčí vašim statickým záběrům i videozáznamům umělecký nádech. Efekt miniatury vytváří miniaturizovaný vzhled objektů, zatímco filtr vinětace přidává poutavý kompoziční kontrast. Nové speciální efekty zahrnují efekt měkkého zaostření, který změkčuje barvy a přidává emotivní nádech, a také efekt polotónových bodů, který vytváří komiksový vzhled fotografií. Efekt palety přidává fotografiím mimořádně živý nádech a umožňuje na nich použít různé barvy. Být kreativní je teď velice jednoduché.
* Miniatura, vinětace, měkké zaostření (jen fotografie), starý film 1?2 (jen fotografie), polotóny, skica, odstranění mlhy, klasický záběr, retro, negativ, vlastní barvy RGB, paleta 1?4 (jen videozáznamy), rybí oko 1 (jen videozáznamy), rybí oko 2

Získejte zcela nový pohled
Využívejte svůj objektiv naplno bez ohledu na to, zda snímáte nezapomenutelnou přírodní scenérii nebo setkání svojí party u stolu v restauraci. Fotoaparát SH100 disponuje precizně zhotoveným širokoúhlým objektivem s ohniskovou vzdáleností 26 mm a 5 násobným optickým zoomem, který vám umožní obsáhnout celé zorné pole. Nyní můžete zachycovat vzpomínky na zajímavá místa a přírodní scenérie, celé svatební obřady a ty nejvyšší mrakodrapy v celé jejich velikosti.

Točte své vlastní filmy
Fotoaparát SH100 je důmyslnou kombinací profesionálního fotoaparátu a kompaktní videokamery HD. Umožní vám pořizovat video ve formátu HD s rozlišením 720p, rychlostí 30 snímků za sekundu a čtyřikrát delší dobou záznamu než v případě formátu MJPEG. Pětinásobný zoom vám zase umožní dostat se téměř na dotyk ke snímaným objektům. Funkce SoundAlive, která zahrnuje speciální technologii potlačení nežádoucích zvuků při přibližování a oddalování, vám zajistí záznamy s křišťálově čistým zvukem.

Upravujte své vlastní speciální efekty
Jedinečná funkce Magic Frame vytváří rafinované fotografie a obrazy v kvalitě plakátu, které vyjadřují vaši náladu a osobnost. Funkce Magic Frame slučuje dvě fotografie do jedné pomocí předem nadefinované šablony. Stačí, když vyberete pozadí a oblast, kam se má umístit druhá fotografie. Nasnímanou fotografii potom umístíte na pozadí a vhodně je zkombinujete. Na vložené fotografii se zkombinuje textura pozadí, což vytváří jednolitý vzhled obou fotografií. Je to tak jednoduché.

Snímejte jako profesionál
Funkce Smart Auto 2.0 promění prchavé okamžiky na jedinečné vzpomínky s profesionálními výsledky. Bez ohledu na to, zda se jedná o přátele na včerejším večírku nebo paprsky měsíčního svitu odrážející se na hladině, funkce Smart Auto 2.0 (pro fotografie a videozáznamy) analyzuje nejdůležitější prvky kompozice a automaticky přizpůsobuje 16 režimů fotografování a 4 režimy videozáznamu tak, abyste vytvořili ten nejlepší záběr.

Vysoká citlivost ISO 3200
Nikdo nemá rád šum způsobený nedostatečnými světelnými podmínkami. S fotoaparátem SH100 můžete na šum zapomenout. Jeho citlivost ISO 3200 vám umožní snímat křišťálově čisté interiérové snímky i za nedostatečných světelných podmínek i ostré snímky rychle se pohybujících objektů. Tak zhasněte světla a bavte se.

Zvýrazňování objektů
Nová funkce zvýrazňování objektů fotoaparátu SH100 řídí a přizpůsobuje pozadí fotografií tak, aby se každá tvář zobrazovala ostře v popředí a uprostřed. Zvýrazňuje portrét stejně jako digitální zrcadlovky.

Specifikace

Snímač

Obrazový snímač: cca 14,2 megapixelů (počet efektivních pixelů)
Obrazový snímač: cca 14,48 megapixelů (celkový počet pixelů)
Obrazový snímač: 1/2,33" (cca 7,76 mm) CCD

Expozice

Ovládání: programová automatická expozice
Měření: multisegmentové, bodové, středově vyvážené, automatická expozice s detekcí obličejů
Kompenzace: ?2 EV (krok 1/3 EV)
Ekvivalent ISO: auto, 80, 100, 200, 400, 800, 1.600, 3.200

Fyzické specifikace

Hmotnost: 110,2 g
Provozní teplota 0 - 40°C
Rozmněr: 93 x 53,9 x 18,9 mm
Provozní vlhkost 5 - 85%

Rychlost závěrky

Programový režim: 1 ? 1/2.000 s,
noční režim: 8 ? 1/2.000 s (AEB, kontinuální snímání: 1/4 ? 1/2.000 s),
inteligentní automatický režim: 1/8 ? 1/2.000 s

Záznam hlasu

Záznam hlasu (max. 10 hodin)
Zvuková poznámka ke snímku (max. 10 s)

Prohlížení

Přehrávání snímků: jednotlivé snímky, náhledy, rozšířená prezentace, videoklip, inteligentní album, časopis
* Prezentace: prezentace s efekty a hudbou

Systémové požadavky

Macintosh: Power Mac G3 nebo novější; Mac OS 10.4 nebo vyšší; min. 256 MB paměti RAM; 110 MB volného místa na disku; port USB; jednotka CD-ROM

Objektiv

Objektiv Samsung f = 4,7 - 23,5 mm (ekvivalent kinofilmu: 26 - 130 mm)
Objektiv F3,3 (W) - F5,9 (T)

Blesk

Širokoúhlý objektiv: 0,2 m - 3,2 m (ISO Auto), teleobjektiv: 0,5 m - 1,8 m (ISO Auto)
Doba nabíjení blesku: cca 4 s

Software

Software: Intelli-studio, automatické zálohování

Vyvážení bílé

Vyvážení bílé: automatické, denní světlo, zataženo, zářivka H, zářivka L, žárovka, vlastní

Speciální funkce

Speciální funkce:
Smart Auto 2.0
Smart Filter 2.0
Autoportrét
Rozpoznávání tváří
Krásná tvář
Rozostřený portért
Bezdrátové připojení (802.11 b/g/n)

Date Imprinting

Vyznačení data: datum a čas, datum, vypnuto (nastavení uživatelem)

Zaostřování

Normální: 80 cm - nekonečno (širokoúhlý objektiv), 150 cm - nekonečno (teleobjektiv)
Makro: 5 cm - 80 cm (širokoúhlý objektiv), 100 cm - 150 cm (teleobjektiv)
Automatické makro: 5 cm - nekonečno (širokoúhlý objektiv), 100 cm - nekonečno (teleobjektiv)

Rozhraní

USB 2.0
Zvukové rozhraní: mikrofon (mono), vnitřní reproduktor (mono)
AV: NTSC, PAL (nastavitelné uživatelem)
Vstup stejnosměrného napájení: 20 kolíkový (4,2 V)

Displej

Hlavní displej: 3" WQVGA, 230.000 pixelů

Videoklip

Pozastavení přehrávání, uložení snímku z videa, střih

Ostrost

Ostrost: měkká+, měkká, normální, výrazná, výrazná+

Zdroj napájení

Windows: PC s procesorem Pentium IV 3,2 GHz / AMD Athlon FX 2,6 GHz nebo vyšším
Min. 512 MB paměti RAM (doporučeno více než 1 GB)
Windows XP/Vista/7
250 MB volného místa na disku (doporučeno více než 1 GB)
Port USB
Jednotka CD-ROM
nVIDIA GeForce 7600GT nebo vyšší / ATI řady X1600 nebo vyšší
Kompatibilní monitor s rozlišením 1024 x 768 pixelů a 16bitovou hloubkou barev
(doporučené rozlišení 1280 x 1024, 32bitové barvy)
Microsoft DirectX 9.0c nebo novější

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Digitální fotoaparát SAMSUNG EC-SH100 černý

Vložit nový příspěvek Digitální fotoaparát SAMSUNG EC-SH100 černý

Předmět: samsung ec-sh100
Datum: 2011-06-21 17:38:32Autor: Petr Folwarczny
Dobrý den,

chci se zeptat, když připevním fotoaparát samsung sh-100 na vrtulník speciálně určený na focení jestli můžu mobilem samsung galaxy ll dlna a operačním systémem android na dálku fotoaparát ovládat s náhledem fotky na displeji mobilu a na dálku vyfotit. Když ano na jakou vzdálenost to může fungovat? Potřebuji cca 10 až 20m.

Děkuji Folwarczny
Odpovědět
Odpověď:
Předmět: RE: samsung ec-sh100
Datum: 2011-06-23 11:08:29Autor: Tomáš Dvořáček - Nakupujem.cz
Dobry den,
bohuzel tohle info od zastoupeni znacky Samsung nemame, snazim se ho zjistit, ale asi chvilku to potvrva.

Předmět: RE: samsung ec-sh100
Datum: 2011-06-23 11:08:29Autor: Tomáš Dvořáček - Nakupujem.cz
Hello,
nUnfortunately this info from the represented brands Samsung, we see him events, but about a minute it potvrva.

Předmět: RE: samsung ES-Samsung sh100
Datum: 2011-06-23 11:08:29Autor: Tomáš Dvořáček - Nakupujem.cz
dobrý deň
nBohužiaľ to info od zastúpených značiek Samsung, vidíme ho udalosti, ale o chvíľu ho potvrva.

Předmět: RE: samsung ES-Samsung sh100
Datum: 2011-06-23 11:08:29Autor: Tomáš Dvořáček - Nakupujem.cz
dobrý deň
nBohužiaľ to info od zastúpených značiek Samsung, vidíme ho udalosti, ale o chvíľu ho potvrva.

Předmět: RE: samsung EK-sh100
Datum: 2011-06-23 11:08:29Autor: Tomáš Dvořáček - Nakupujem.cz
helló
nSajnos ezt az infót a képviselt márkák Samsung, látjuk őt események, körülbelül egy percig, de ez potvrva.

Předmět: RE: samsung we sh100
Datum: 2011-06-23 11:08:29Autor: Tomáš Dvořáček - Nakupujem.cz
Cześć
nNiestety te informacje reprezentowane marki Samsung, widzimy go wydarzeń, ale o minutę to potvrva.

Předmět: RE: samsung ec-sh100
Datum: 2011-06-23 11:08:29Autor: Tomáš Dvořáček - Nakupujem.cz
Hola,
nLamentablemente esta información de las marcas mentionadas Samsung, lo vemos eventos, pero alrededor de un minuto se potvrva.

Předmět: RE: samsung ec-sh100
Datum: 2011-06-23 11:08:29Autor: Tomáš Dvořáček - Nakupujem.cz
Merhaba,
nNe yaz?k ki bu bilgi temsil markalardan Samsung, etkinlikler, onu görürüz ama yaklaş?k bir dakika bunu potvrva.

Vložit dotaz nebo reakci k Digitální fotoaparát SAMSUNG EC-SH100 černý

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> SEE YOU
> PACO RABANNE
> WALMARK
> LA PLAYA
> OEM
> EMINENT
> ENVY
> CARTIER
> MARVEL
> P + P KARTON
> LABTEC
> TEFAL
> HANNSTAR
> KAARSGAREN
> LANITPLAST
> MAKEUP TRADING
> BRITNEY SPEARS
> LIEBHERR
> MOCHTOYS
> EVERTON
> TERENZIANI
> CHILLY
> TDK
> MHT
> SPY GEAR
> GRES
> ALESSANDRO DELLA TORRE
> USHER
> CHRISTIAN DIOR
> FLEG
> DYNAVIX
> FISHER-PRICE
> PACIFIC OCEAN
> GIANFRANCO FERRE
> Steinner

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml