NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | autosedačky | led monitory | peníze a půjčky | zaruka a servis | hračky | kočárky | dětský nábytek | recenze |
Český manuál a návod

Domácí kino PHILIPS HTS9520 stříbrné

Český návod k použití Domácí kino PHILIPS HTS9520 stříbrné - Domácí kino přehrávající Blu-ray di
               

 

Návod k použití Domácí kino PHILIPS HTS9520 stříbrné

Český návod k použití Domácí kino PHILIPS HTS9520 stříbrné je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Domácí kino PHILIPS HTS9520 stříbrné nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Domácí kino PHILIPS HTS9520 stříbrné, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce PHILIPS. Přečtěte si také diskuzi k Domácí kino PHILIPS HTS9520 stříbrné.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Domácí kino PHILIPS HTS9520 stříbrné
Český návod PHILIPS k použití výrobku Domácí kino PHILIPS HTS9520 stříbrné udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku PHILIPS
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis PHILIPS
6) Značka: PHILIPS
7) EAN kód: 8712581511807
Návod k použití Domácí kino PHILIPS HTS9520 stříbrné

Jste-li majitelem Domácí kino PHILIPS HTS9520 stříbrné od PHILIPS a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Domácí kino PHILIPS HTS9520 stříbrné -
Domácí kino přehrávající Blu-ray disky? Samozřejmě, a zaskočí i za mikrosystém, navíc s další přidanou hodnotou. Takový je AIO systém Philips HTS9520. Virtuální technologie Ambisound, odpovídající reprosetu v konfiguraci 9.1, není u domácích kin Philips nová. U HTS9520 však dostala opravdu devět kanálů.

Vše stylové
Hlavní jednotka se zaoblenými bočními hranami kombinuje broušený hliník s černým plastem i organickým sklem, v jehož vybrání na horní hraně najdete dotykové senzory základních funkcí. Její skříň je rozměrnější, protože obsahuje veškerou elektroniku. Mechanika, jejíž ?šuplík? kryjí nízká a dlouhá vyklápěcí dvířka, si poradí se všemi optickými disky vyjma SACD a DVD-Audio. Kompletní je i nabídka dekodérů v čele s Dolby TrueHD a DTS-HD. Formátová kompatibilita nemá chybu, systém podporuje audiosoubory MP3 a WMA v obvyklých datových tocích včetně variabilního, video DivX (Ultra), ale třeba i AVCHD pro HD záznamy z videokamer. FM tuner z funkcí RDS zobrazí název stanice, automatické ladění má k dispozici v paměti místo pro 40 předvoleb. Nechybí možnost propojení s počítačem a internetem, protože disky Blu-ray si říkají o využití služby BD-Live (bonusy stažené z webu), nemluvě o možnosti streamování hudby. Digitální procesor kromě jednoduchého ekvalizéru (basy, středy a výšky) nabízí šest přednastavených ekvalizačních křivek a čtyři režimy prostorového zvuku: 360Sound (9.1), 360Sound Stereo (4.1), Stereo (2.1) a Multi-ch (5.1). Výstupní výkon uvádí výrobce logicky jako celkový, protože zesilovače v ?digitální? třídě D budí včetně subwooferu deset kanálů, když chlazení zajišťují hliníkové části skříně a zadní větrák.
Příznivci komprimovaného audia narazí vpravo u bílého fluorescenčního displeje na rozhraní USB i citlivější linkový vstup (s jackem 3,5 mm). Na zadním panelu najdete také konektor pro dokovací jednotku k iPodu DCK3060 (za 1 690 Kč). Výčet přípojek zahrnuje trojici videovýstupů: vedle kompozitního a komponentního je to rozhraní HDMI (1.3) s upscalingem obrazu z DVD až do režimu 1080p a díky technologii EasyLink (HDMI-CEC) lze všechny přístroje ovládat z jediné, ergonomické ?dálky?. Po analogových a digitálních vstupech následují firemní konektory k reprosoustavám, příprava na bezdrátové připojení surroundových satelitů (Wireles Rear Audio), konektor RJ45 pro síť LAN a rozhraní USB pro WLAN adaptér WUB1110 (za 1 690 Kč), který slouží pro připojení do bezdrátové sítě.
Obsluha HTS9520 je víceméně intuitivní, jazyková podpora zahrnuje 17 jazyků včetně češtiny, takže v případě nejasností si můžete ?zalistovat? v manuálu i na obrazovce. Certifikace DNLA zaručuje spolupráci s kompatibilními prvky počítačových sítí, ať použijete LAN či WLAN.

Devět kanálů, co jdou dvakrát do páru
Na pravou míru musíme ještě uvést, jak HTS9520 rozložil kompetence mezi reproduktorové soustavy (osazené celkem 20 měniči), jejichž ozvučnice tvoří dílem hliník, dílem plasty. Štíhlý centr s bassreflexem (jeho dva otvory ústí vpředu) je dvoupásmový, osazený výškáčem s kalotou o průměru 25 mm a dvěma středobasovými o průměru 64 mm. ?Horní patro? satelitů je opět dvoupásmové a narazíte tu na stejné typy měničů: tweeter doplňuje jediný středobasový. Dolní část (pootočená z hlediska vyzařování o 90°) disponuje dvěma širokopásmovými měniči o průměru 64 mm, s magnety proti sobě ?zahušťují? zvukové pole. Subwoofer má stěny z dřevotřískových desek o tloušťce 12 mm, hlubokotónový reproduktor o průměru 165 mm vyzařuje doleva, bassreflex ústí dozadu.
S instalací satelitů je to podobné jako se zvukovým projektorem: také si říkají o holé stěny k odrazům vyzářeného zvuku, ale s volnějšími nároky. Zvuk se vyznačuje čistotou, u hudebního videa i náležitou muzikálností. Režimy 360Sound ocení hlavně více diváků v obývákovém kinosále. Najít si optimální poslechové místo ke špičkovému obrazu už není výsadou jednotlivce.

Proč ho koupit?
Komfortní, uživatelsky přívětivý AIO systém domácího kina, který pamatuje na možný ?upgrade? a morální zastarání mu dlouho nehrozí.

Rivalové
V dané cenové kategorii na našem trhu zatím chybí.

Zdroj: Goliáš.cz


Dokonalý zážitek z poslechu
* 360stupňový zvuk naplňuje zvukem pokoj ze všech úhlů
* Technologie DTS-HD a Dolby TrueHD pro vysoce věrný prostorový zvuk

Navrženo k vylepšení obytného prostoru
* Ikonické a kompaktní reproduktory obohacují domácí prostředí
* Sofistikovaný design s vysoce kvalitní hliníkovou povrchovou úpravou

Připojte a vychutnejte si veškerou zábavu
* Funkce Full HD 3D Ready* pro opravdu pohlcující zážitek z 3D filmů
* Síťové připojení DLNA pro poslech hudby a sledování videa z počítače
* Net TV pro populární online služby v televizoru

Přehrávání zvuku
* Kompresní formát: MP3, WMA, WAV
* Přenosová rychlost formátu MP3: 112?320 kb/s
* Média pro přehrávání: zvukový disk CD, CD-R/RW, DVD+R/+RW, DVD+R/-R DL, DVD-R/-RW, MP3-CD, Jednotka Flash USB, WMA-CD
* Přenosová rychlost formátu WMA: 48?192 kb/s

Možnosti připojení
* Čelní / boční přípojky: Vysokorychlostní rozhraní USB, Linkový vstup MP3, USB
* Zadní konektory: Výstup komponentního videa, Výstup kompozitního videa (CVBS), Digitální vstup pro koaxiální kabel, Dig. vstup pro opt. kabel, Konektor doku, Snadno nastavitelné výstupy pro reproduktory, Anténa VKV, Výstup HDMI, Výstup pro subwoofer, LAN, Wi-Fi USB, Bezdrátové zadní audiozařízení

Pohodlí
* Multimédia: Prohlížeč médií DLNA, Služby Net TV

Reproduktory
* Frekvenční pásmo střed. reproduktoru: 150 - 20 000 Hz
* Vinutí středového reproduktoru: 7,6 cm širokopásmový reproduktor
* Impedance středového reproduktoru: 4 ohm
* Satelitní reproduktory: Magneticky stíněné přední repro, Bezdrátové zadní reproduktory
* Vinutí satelitního reproduktoru: 2 x 7,6cm širokopásmový reproduktor
* Frekvenční pásmo sat. reproduktorů: 150 - 20 000 Hz
* Impedance satelitních reproduktorů: 8 ohm
* Vinutí subwooferu: 1 basový reproduktor dalekého dosahu 6,5" (16,5 cm)
* Frekvenční pásmo subwooferu: 40?150 Hz
* Impedance subwooferu: 4 ohm
* Typ subwooferu: Pasivní

Zvuk
* Výstupní výkon (RMS): 800 W
* Odstup signál/šum: > 65 dB
* Nastavení ekvalizéru: Akce, Classic, Koncert, Drama, Jazz, Zprávy, Rock, Sporty

Zobrazení fotografií
* Formát komprese obrázků: GIF, JPEG
* Vylepšení obrazu: Rotace, Prezentace s přehráváním hudby, Zvětšení
* Média pro přehrávání: CD-R/RW, DVD+R/+RW, Jednotka Flash USB

Tuner/příjem/vysílání
* Systém RDS: Název stanice
* Pásma tuneru: VKV

Přehrávání videa
* Kompresní formáty: AVCHD, AVI, DivX 3.11, DivX 4.x, DivX 5.x, DivX 6.0, DivX Ultra, MKV, MPEG4, WMV
* Média pro přehrávání: BD Video, BD-R/RE 2.0, CD-R/CD-RW, DVD+R/+RW, DVD-R/-RW, DVD-Video, Jednotka Flash USB, Video CD/SVCD
* Systém přehrávání video disků: NTSC, PAL

Příslušenství
* Dodávané příslušenství: anténa VKV, Stručný návod k rychlému použití, Dálkový ovladač, Uživatelský manuál, Mezinárodní záruční list, Baterie pro dálkový ovladač, Kabel HDMI, Síťová šňůra
* Kompatibilní příslušenství: RWSS9500 Bezdrátové zadní audiozařízení, WUB1110 Adaptér Wi-Fi pro port USB, DCK3060 Dock pro iPod, STS1300 Podstavec, STS9500 Stojany na reproduktory, STS9510 Držáky pro montáž na stěnu

Spotřeba
* Spotřeba elektrické energie: 100 W
* Napájení: 220-240 V, 50 Hz
* Spotřeba energie v pohotovostním režimu: < 0,3 W

Rozměry
* Rozměry centrálního reproduktoru (Š x V x H): 435 x 85 x 117 mm
* Hmotnost středového reproduktoru: 1,67 kg
* Hloubka předního reproduktoru: 117 mm
* Výška předního reproduktoru: 247 mm
* Hmotnost předního reproduktoru: 1,17 kg
* Šířka předního reproduktoru: 99 mm
* Rozměry balení (Š x V x H): 560 x 554 x 400 mm
* Hloubka zadního reproduktoru: 117 mm
* Výška zadního reproduktoru: 247 mm
* Hmotnost zadního reproduktoru: 1,17 kg
* Šířka zadního reproduktoru: 99 mm
* Rozměry sady (Š x V x H): 437 x 75 x 342 mm
* Hmotnost přístroje: 4,2 kg
* Rozměry subwooferu (Š x V x H): 195 x 404 x 342 mm
* Hmotnost subwooferu: 6,4 kg

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Domácí kino PHILIPS HTS9520 stříbrné - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Domácí kino PHILIPS HTS9520 stříbrné

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> ROMO
> CINDY CRAWFORD
> ZAPF
> CURVER
> IMATION
> TRUSSARDI
> CONTINENTAL
> GIORGIO ARMANI
> ZYXEL
> TOMMY BAHAMA
> DUNLOP
> LOREAL PARIS
> CARLTON
> HAL3000
> YO
> MAC TOYS
> RKC
> Somat
> BALENCIAGA
> RYOBI
> STRONG
> REDDY
> CACHAREL
> LITOŠ
> MOSER
> B.F.GOODRICH
> DR. MULLER
> Benefit
> TOPCOM
> MIAMOR
> SERGIO TACCHINI
> LOEWE
> GIVENCHY
> TASSIMO
> OPIUMEX

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml