NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | kosmetika | hračky | recenze | splátky | odborná pomoc | led monitory |
Český manuál a návod

Dotykový tablet APPLE iPad 2 16GB Wifi CZ (MC769HC/A) černý

Český návod k použití Dotykový tablet APPLE iPad 2 16GB Wifi CZ (MC769HC/A) černý - Tenčí, lehč
               

 

Návod k použití Dotykový tablet APPLE iPad 2 16GB Wifi CZ (MC769HC/A) černý

Český návod k použití Dotykový tablet APPLE iPad 2 16GB Wifi CZ (MC769HC/A) černý je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Dotykový tablet APPLE iPad 2 16GB Wifi CZ (MC769HC/A) černý nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Dotykový tablet APPLE iPad 2 16GB Wifi CZ (MC769HC/A) černý, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce APPLE. Přečtěte si také diskuzi k Dotykový tablet APPLE iPad 2 16GB Wifi CZ (MC769HC/A) černý.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Dotykový tablet APPLE iPad 2 16GB Wifi CZ (MC769HC/A) černý
Český návod APPLE k použití výrobku Dotykový tablet APPLE iPad 2 16GB Wifi CZ (MC769HC/A) černý udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku APPLE
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis APPLE
6) Značka: APPLE
7) EAN kód: 885909464593
Návod k použití Dotykový tablet APPLE iPad 2 16GB Wifi CZ (MC769HC/A) černý

Jste-li majitelem Dotykový tablet APPLE iPad 2 16GB Wifi CZ (MC769HC/A) černý od APPLE a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Dotykový tablet APPLE iPad 2 16GB Wifi CZ (MC769HC/A) černý -
Tenčí, lehčí a plný skvělých nápadů.
Jakmile vezmete iPad 2 do ruky, nebudete jej chtít odložit. O tom je zcela nový design. Je o 33 procent tenčí a až o 15 procent lehčí, takže se ještě lépe drží v ruce. Prohlížení webu, práce s e-maily, sledování filmů a čtení knih je na něm tak přirozené, že snadno zapomenete na neskutečnou technologii v rukou.

Dvoujádrový čip A5. Rychlost krát dvě.
Dvě výkonná jádra v jednom čipu A5 znamenají, že iPad zvládne dvakrát víc práce najednou. Rozdílu si všimnete při prohlížení webu, sledování filmů, při videohovorech FaceTime, hraní her a při přepínání mezi aplikacemi. Multitasking je plynulejší, aplikace se načítají rychleji a všechno jednoduše funguje lépe.

Superrychlá grafika.Hráči rozjeďte to.
Až s devětkrát vyšším grafickým výkonem je hraní her na přístroji iPad ještě plynulejší a skutečnější. Rychlejší grafika pomáhá aplikacím fungovat lépe ? zvlášť těm, které pracují s videem. Všimnete si toho při projíždění knihovny fotek, střihu videa v aplikaci iMovie nebo při promítání animací v aplikaci Keynote.

Životnost baterie,která dlouho pofrčí.
I s novým tenčím a lehčím designem vydrží iPad celých 10 hodin na baterii.To je dost šťávy na let přes oceán, celonoční filmový maratón nebo celý týden dojíždění do práce. Díky energeticky úspornému čipu A5 a systému iOS se baterie vybíjí pomalu, takže se můžete nechat unášet.

Dvě kamery i FaceTime. iPad je skutečně velkorysý.
iPad má dvě kamery ? jednu vepředu a druhou vzadu. Třebaže jsou malé, ohromně se hodí. Jsou konstruovány pro videohovory FaceTime a spolupracují, takže si můžete povídat s přáteli a dívat se jim při tom do očí.3 Čelní kamera vám zprostředkuje přátele tváří v tvář. A pokud chcete ukázat, kde jste, s kým jste nebo co se kolem vás děje, přepněte během videohovoru na zadní kameru. Co stojí za záběr, můžete zadní kamerou pohotově natočit. Nahrává v HD rozlišení, takže každý záběr je malý mistrovský kus. A s aplikací Photo Booth můžete tvořit šílené snímky. Víc už se zpitvořit nemůžete.

Gyroskop, akcelerometr a kompas.iPad reaguje na každý váš pohyb.
Díky zabudovanému akcelerometru můžete iPad otočit na výšku, na šířku i zcela obrátit a to, co zrovna sledujete, čtete nebo prohlížíte, se přizpůsobí displeji. Teď navíc akcelerometr spolupracuje i s trojosým gyroskopem a kompasem. Tato čidla vnímají, kde se iPad nachází, jakým směrem je orientován a jak se pohybuje. Takže hry, mapy a další aplikace vědí o každém vašem pohybu, otočení a naklonění v celé škále 360 stupňů. Je to fantastická výhra pro hry. A to je jen začátek daleko lepších aplikací pro iPad.

VIDEOUKÁZKA

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Dotykový tablet APPLE iPad 2 16GB Wifi CZ (MC769HC/A) černý

Vložit nový příspěvek Dotykový tablet APPLE iPad 2 16GB Wifi CZ (MC769HC/A) černý

Předmět: Návod na Ipad
Datum: 2013-01-25 06:25:25Autor: Bureš
Dobrý den, chtěl bych Vás poprosit jestli by bylo možné mi poskytnout návod na Ipad Apple MC 769X/A nebo podobný. Ipad mám z ciziny a proto nemám český návod.Děkuji mockrát, s pozdravem Bureš
Odpovědět

Vložit dotaz nebo reakci k Dotykový tablet APPLE iPad 2 16GB Wifi CZ (MC769HC/A) černý

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> AGFA
> BOMANN
> AQUAPLAY
> AUTOGRIP
> HAMA
> Eaget
> TRUE RELIGION
> AEG-ELECTROLUX
> CHOPO
> Trigano
> LA PERLA
> HIKARI
> PACKARDBELL
> ANGEL SCHLESSER
> NYLABONE
> JELÍNKOVÁ
> BENQ
> JEAN LOIUS SCHERRER
> BRILANZ
> GIORGIO ARMANI
> Somat
> FINLUX
> Alpina
> FERRINO
> MANFROTTO
> GIGABYTE
> TENGA
> MANE
> SULOV
> INTEX
> ZIRH
> ELECTROLUX
> Rulyt
> PARIS HILTON
> DOLCE & GABBANA

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml