NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | odborná pomoc | návody a manuály | kočárky | recenze | hračky | kosmetika | autosedačky |
Český manuál a návod

Exkluzivní kurz pilotování letadla Pro 1 osobu - zkrácený exkl. kurz 1 hodina (Brno), Kraj: Jihomoravský

Český návod k použití Exkluzivní kurz pilotování letadla Pro 1 osobu - zkrácený exkl. kurz 1 hodina (Brno), Kraj
               

 

Návod k použití Exkluzivní kurz pilotování letadla Pro 1 osobu - zkrácený exkl. kurz 1 hodina (Brno), Kraj: Jihomoravský

Český návod k použití Exkluzivní kurz pilotování letadla Pro 1 osobu - zkrácený exkl. kurz 1 hodina (Brno), Kraj: Jihomoravský je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Exkluzivní kurz pilotování letadla Pro 1 osobu - zkrácený exkl. kurz 1 hodina (Brno), Kraj: Jihomoravský nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Exkluzivní kurz pilotování letadla Pro 1 osobu - zkrácený exkl. kurz 1 hodina (Brno), Kraj: Jihomoravský, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce . Přečtěte si také diskuzi k Exkluzivní kurz pilotování letadla Pro 1 osobu - zkrácený exkl. kurz 1 hodina (Brno), Kraj: Jihomoravský.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Exkluzivní kurz pilotování letadla Pro 1 osobu - zkrácený exkl. kurz 1 hodina (Brno), Kraj: Jihomoravský
Český návod k použití výrobku Exkluzivní kurz pilotování letadla Pro 1 osobu - zkrácený exkl. kurz 1 hodina (Brno), Kraj: Jihomoravský udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis
Návod k použití Exkluzivní kurz pilotování letadla Pro 1 osobu - zkrácený exkl. kurz 1 hodina (Brno), Kraj: Jihomoravský

Jste-li majitelem Exkluzivní kurz pilotování letadla Pro 1 osobu - zkrácený exkl. kurz 1 hodina (Brno), Kraj: Jihomoravský od a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Exkluzivní kurz pilotování letadla Pro 1 osobu - zkrácený exkl. kurz 1 hodina (Brno), Kraj: Jihomoravský -
Chcete si vyzkoušet pilotování lehkého letadla Cessna? Zažijte něco více, než jen vyhlídkový let. Se zkušeným instruktorem prožijete vše, co patří k výcviku sportovního pilota a vyzkoušíte si základy ovládání letadla. Během několika letů budete seznámeni s pilotáží, letem po okruhu a řešením mimořádných událostí. Létání předchází pozemní příprava, při které vám budou vysvětleny základy aerodynamiky, mechaniky letu, meteorologie a řízení letounu. Na závěr absolvujete navigační let po vámi zvolené trase.
Exkluzivní kurz pilotování letadla - 4 hodiny
Letadlo bude připraveno pouze pro Vás a našeho pilota. Kurz se skládá z 2 hodin teorie a 2 hodin létání rozdělených do cca 4 letů.
Program kurzu: pozemní příprava 2 hod, Let č.1 - rovný let a zatáčky 20 min., Let č.2 - let po okruhu, starty a přistání 25 min. Let č.3 - mimořádné události za letu, 25 min. Let č.4 - navigační let po trati 50 min. Kurz trvá celkem 4 hodiny.
Kratší exkluzivní kurz pilotování letadla - 2,5 hodiny
Letadlo bude připraveno pouze pro Vás a našeho pilota. Kurz se skládá z předletové přípravy (základní znalosti o letounu, popis, základy mechaniky letu a účinky kormidel, seznámení s meteobrífingem, využitelností vzdušného prostoru a navigační příprava mapy). Poté následuje hodinový let a po přistání poletový rozbor, kdy Vám bude pilot k dispozici pro zodpovězení Vašich otázek. Kurz trvá celkem cca 2,5 hodiny.
Zkrácený exkluzivní kurz pilotování letadla - 1 hodina
Absolvujete cca 15-ti minutovou připravu, při které budete seznámeni s principy ovládání letounu. Poté si dle svého přání vyberete trať svého 45 minutového letu, během kterého budete pod dohledem instruktora a dle jeho rad sám pilotovat letoun a stanete se pilotem na zkoušku. Kurz tedy trvá celkem 1 hodinu.

Podmínky
Vhodné pro muže i ženy starší 18ti let. Dobrá zdravotní způsobilost nutná.
Počasí
Předpokladem je pěkné počasí, nemělo by pršet ani sněžit.
Čas
Celkový čas včetně instruktáže a přípravy je 4 nebo 2,5 hodiny - dle Vámi vybrané varianty. Zkrácený kurz trvá cca 1 hodinu.
Počet účastníků
Určeno pouze pro 1 osobu.
Diváci
Mohou být přítomni. Mohou filmovat i fotografovat.
Oblečení
Sportovní pohodlné oblečení.
Sezóna
Celoročně. 2,5 hodinový kurz ve Středočeském kraji pouze březen - prosinec.
Rezervace termínu
Minimálně 3 týdny předem.

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Exkluzivní kurz pilotování letadla Pro 1 osobu - zkrácený exkl. kurz 1 hodina (Brno), Kraj: Jihomoravský - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Exkluzivní kurz pilotování letadla Pro 1 osobu - zkrácený exkl. kurz 1 hodina (Brno), Kraj: Jihomoravský

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> REMINGTON
> HELENA RUBINSTEIN
> HANKOOK
> TOM TAILOR
> PLAYBOY
> MICROSOFT
> VSTANK
> NINTENDO
> MASTIC SPA
> NANKANG
> SHARP
> MOSCHINO
> PAMELA ANDERSON
> LOLITA LEMPICKA
> NGP
> JACQUES FATH
> ANNA SUI
> TRUE RELIGION
> IBERITAL-PROFI
> MATADOR
> ADOBE
> GIGAMASTER
> CAROLINA HERRERA
> FUJITSU SIEMENS
> OPENTEL
> JESSICA SIMPSON
> IOMEGA
> NIKKO
> WHIRLPOOL
> SILVERLIT
> MARC JACOBS
> BAKUGAN
> GAJAH TUNGGAL
> NAVIGON
> JRK

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml