NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | dětský nábytek | kočárky | šperky | ovladače, drivers | recenze | splátky | odborná pomoc |
Český manuál a návod

Externí pevný disk VERBATIM 3,5" MEDIASHARE 1TB LAN, SATA, USB (47490) bílý

Český návod k použití Externí pevný disk VERBATIM 3,5" MEDIASHARE 1TB LAN, SATA, USB (47490) bílý -
               

 

Návod k použití Externí pevný disk VERBATIM 3,5" MEDIASHARE 1TB LAN, SATA, USB (47490) bílý

Český návod k použití Externí pevný disk VERBATIM 3,5" MEDIASHARE 1TB LAN, SATA, USB (47490) bílý je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Externí pevný disk VERBATIM 3,5" MEDIASHARE 1TB LAN, SATA, USB (47490) bílý nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Externí pevný disk VERBATIM 3,5" MEDIASHARE 1TB LAN, SATA, USB (47490) bílý, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce VERBATIM. Přečtěte si také diskuzi k Externí pevný disk VERBATIM 3,5" MEDIASHARE 1TB LAN, SATA, USB (47490) bílý.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Externí pevný disk VERBATIM 3,5" MEDIASHARE 1TB LAN, SATA, USB (47490) bílý
Český návod VERBATIM k použití výrobku Externí pevný disk VERBATIM 3,5" MEDIASHARE 1TB LAN, SATA, USB (47490) bílý udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku VERBATIM
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis VERBATIM
6) Značka: VERBATIM
7) EAN kód: 023942474906
Návod k použití Externí pevný disk VERBATIM 3,5

Jste-li majitelem Externí pevný disk VERBATIM 3,5" MEDIASHARE 1TB LAN, SATA, USB (47490) bílý od VERBATIM a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Externí pevný disk VERBATIM 3,5" MEDIASHARE 1TB LAN, SATA, USB (47490) bílý -
Domácí síťové úložiště MediaShare 1 TB Jednoduše sdílejte, ukládejte a přehrávejte se serverem Verbatim MediaShare. Server MediaShare nabízí až 2 TB úložného prostoru a umožňuje sdílet fotografie, ukládat a chránit soubory, přehrávat média a dokonce přistupovat k obsahu odkudkoli!
Díky serveru MediaShare můžete vytvářet fotoalba a posílat je přátelům a rodině nebo fotografie odeslat přímo na portál Facebook. Zálohujte obsah přenosných počítačů a automaticky ukládejte důležité soubory přímo na svůj server MediaShare, kde jsou na jednom centrálním úložišti. Přehrávejte hudbu a prohlížejte fotografie prostřednictvím konzol Sony Playstation 3, Microsoft Xbox 360 nebo jiných zařízení, která odpovídají standardům DLNA.
Správa souborů prostřednictvím vzdáleného přístupu nemůže být snadnější. Jednoduše se přes jakékoli připojení k internetu připojte na portál myverbatim.com.
Sdílejte fotografie a další Server MediaShare společnosti Verbatim umožňuje snadno sdílet fotografie a videa z letních dovolených a rodinných slavností. Fotografie lze organizovat a seskupovat do digitálních alb. Poté vytvořte odkaz na album a automaticky jej e-mailem odešlete svým přátelům a rodinným příslušníkům, kteří si díky němu budou moci fotografie a videa prohlížet a stahovat přímo ze serveru MediaShare. Alba lze ze serveru MediaShare? odeslat přímo na portály Facebook nebo Flickr**.
Ukládejte a chraňte soubory Server MediaShare společnosti Verbatim nabízí snadný přenos dat z úložných zařízení USB, jako jsou jednotky USB flash nebo externí pevné disky. Přitom není nutné zapínat počítač. Stačí pouze připojit úložné zařízení k serveru MediaShare a stisknout tlačítko pro jednoduchý přenos. Tento jednoduchý krok ihned přenese data do určené složky na serveru MediaShare. Soubory lze organizovat a spravovat pomocí intuitivního rozhraní.
Server MediaShare také poskytuje následující ochranné funkce: ? Je kompatibilní s aplikací Windows Backup na osobních počítačích a s aplikací Apple Time Machine na počítačích MAC. ? Umožňuje koncovým uživatelům plánovat pravidelné zálohy na jednotku USB.
Připojte se kdekoli Server MediaShare společnosti Verbatim umožňuje zákazníkům přistupovat k jejich obrázkům, hudbě, videím nebo jiným souborům kdykoli potřebují, ať už jsou doma, nebo na návštěvě u přátel a rodiny. Zákazníci se přes jakékoli připojení k internetu mohou jednoduše připojit na portál myverbatim.com a přistupovat ke svému serveru MediaShare.
Odtud mohou: ? vzdáleně odesílat, stahovat a spravovat soubory, ? prohlížet fotografie, přehrávat hudbu a sledovat videa prostřednictvím internetu odkudkoli, ? prohlížet a přehrávat soubory na mobilním telefonu**.
Přehrávejte multimediální obsahy Server MediaShare poskytuje funkce médií, aplikací iTunes a tiskového serveru v jednom centrálním úložišti. Fotografie, hudbu a videa lze ukládat na jednom snadno dostupném úložišti a poslouchat nebo prohlížet je na jiných zařízeních.
Server MediaShare umožňuje: ? Přenášet hudbu do osobních počítačů a počítačů typu Mac, které jsou vybaveny aplikací Apple iTunes. ? Přehrávat hudbu a prohlížet fotografie prostřednictvím konzol Sony Playstation 3, Microsoft Xbox 360, adaptérů digitálních médií nebo jiných zařízení, která odpovídají standardům DLNA. ? Funkce jako tiskový server, takže každý v domácí síti může přistupovat k tiskárně USB, která je k serveru připojena. ? Uživatelům na cestách vzdálený přístup k médiím.
Císlo soucásti: 47490 Kapacita: 1 TB Rozměry: 178 x 178 x 50 mm (D x Š x V) Hmotnost produktu: 1727 gramů
Funkce a výhody Požadavky na systém Technické údaje Funkce rozhraní serveru MediaShare Server MediaShare společnosti Verbatim byl navržen pro snadné ukládání na síti a poskytuje všechny funkce potřebné pro správu obsahu.
Prostřednictvím uživatelsky příjemného rozhraní lze provádět následující:
* Sdílet obsah. Sdílet, spravovat a zobrazovat obsah, jako jsou fotografie, prostřednictvím intuitivního rozhraní; odesílat celá fotoalba přímo na portál Facebook nebo e-mailem odesílat odkazy na sdílená alba přátelům. * Přehrávat multimediální obsah ? Přehrávejte hudbu a prohlížejte fotografie na různých zařízeních, jako jsou konzole Sony Playstation 3, Microsoft Xbox 360 a jiná zařízení, která odpovídají standardům DLNA. * Provádění více úkolů najednou. Zákazníci si mohou užívat obsahu serveru MediaShare mnoha způsoby. Mohou poslouchat své oblíbené skladby a prohlížet obrázky prostřednictvím televize v obývacím pokoji, zatímco někdo jiný poslouchá jinou hudbu na přenosném počítači v kuchyni, a to současně z jednoho serveru MediaShare. * Připojte se kdekoli. Díky serveru MediaShare mohou zákazníci přistupovat k souborům kdykoli a kdekoli, kde je dostupné připojení k internetu. * Vytváření uživatelských účtů. Lze nastavit účty více uživatelům. * Ochrana dat. Zákazníci si mohou nastavit automatické zálohy počítačů v síti a kdykoli spouštět zálohy manuálně. Dále server MediaShare nabízí ochranu uživatelských účtů pomocí hesla, a to dokonce i pro sdílené odkazy na alba. * Správa hardwaru. Intuitivní uživatelské rozhraní umožňuje zákazníkům spravovat server co nejlépe.
Funkce hardwaru serveru MediaShare Server MediaShare společnosti Verbatim je moderním řešením úložiště a poskytuje následující funkce:
* Hladký design. Server MediaShare společnosti Verbatim se může pochlubit hladkým a robustním hliníkovým pouzdrem, které se hodí do každé domácnosti. Opotřebení a každodenní používání se na něm neprojevuje tak snadno. * Tichý provoz. Tichý běh bez ventilátorů nebude rušit a rozptylovat. * Úsporný režim. Úspora energie! Server MediaShare šetří energii tak, že pokud není právě využíván, přepne se do úsporného režimu. * Více portů. Server MediaShare poskytuje port eSATA pro automatické zrcadlení a porty USB pro přenos dat do a z jednotek USB. * Tlačítko pro jednoduchý přenos. Zákazníci mohou přenášet soubory z jednotky USB nebo paměťové karty do jedné zásuvky do jejich serveru MediaShare pouhým stisknutím tlačítka. * Centralizovaný server. Server MediaShare umožňuje zákazníkům centralizovat všechny mediální soubory jejich domácnosti a přistupovat ke sdílené tiskárně z jakéhokoli počítače v síti. * Velká kapacita. Server MediaShare společnosti Verbatim má kapacitu 1 TB. * Výkonný procesor. Server MediaShare poskytuje výkonný procesor, který je perfektní pro přehrávání médií.
Prémiový přístup MediaShare Díky každoročnímu odběru prémiového balíčku jsou dostupné další funkce. Zákazníci mohou využívat podpory dalších zařízení a funkcí přímého sdílení, jako je využití mobilního telefonu, aplikace iPhone, čtečky RSS, aplikace Cooliris pro zobrazení 3D tapety a přímé odesílání fotografií na portál Flickr. Odběr prémiového balíčku lze zakoupit, pokud server MediaShare zahrnuje jeho 30denní zkušební verzi.
* Bezplatná telefonická technická podpora. * Omezená dvouletá záruka Verbatim.

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Externí pevný disk VERBATIM 3,5" MEDIASHARE 1TB LAN, SATA, USB (47490) bílý

Vložit nový příspěvek Externí pevný disk VERBATIM 3,5" MEDIASHARE 1TB LAN, SATA, USB (47490) bílý

Předmět: záznam televizního programu
Datum: 2011-12-16 19:28:30Autor: Václav
nahrát film z televize na tento disk?přenos dat z počítače ok, záznam na flešku ok. děkuji Václav
Odpovědět

Vložit dotaz nebo reakci k Externí pevný disk VERBATIM 3,5" MEDIASHARE 1TB LAN, SATA, USB (47490) bílý

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> MISS SIXTY
> Black Box
> MINIMONKEY
> BABYBOUM
> IGNIS
> KOSS
> TENDA
> JINYU TIRES
> CRAFTSMAN
> MINOLTA SPOTŘEBÁK
> KANEBO
> HTC
> ORLANE
> DUPONT
> TOMMY HILFIGER
> WHISKAS
> MATTEL
> LA PLAYA
> DKNY
> MOULINEX
> FCUK
> SEAN JOHN
> MASTERSIL
> MAŠINKA TOMÁŠ
> Spokey
> TOUS
> HOLUX
> LA PERLA
> ANTONIO BANDERAS
> TORO
> Tide
> D-LEX
> D-LINK
> BABYPOINT
> VIKTOR & ROLF

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml