NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | odborná pomoc | dětské potřeby | recenze | peníze a půjčky | kočárky |
Český manuál a návod

Fotoaparát Nikon Coolpix L25 stříbrný

Český návod k použití Fotoaparát Nikon Coolpix L25 stříbrný - Atraktivní, odolný a snadno použitelný fotoaparát
               

 

Návod k použití Fotoaparát Nikon Coolpix L25 stříbrný

Český návod k použití Fotoaparát Nikon Coolpix L25 stříbrný je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Fotoaparát Nikon Coolpix L25 stříbrný nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Fotoaparát Nikon Coolpix L25 stříbrný, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce Nikon. Přečtěte si také diskuzi k Fotoaparát Nikon Coolpix L25 stříbrný.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Fotoaparát Nikon Coolpix L25 stříbrný
Český návod Nikon k použití výrobku Fotoaparát Nikon Coolpix L25 stříbrný udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku Nikon
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis Nikon
6) Značka: Nikon
Návod k použití Fotoaparát Nikon Coolpix L25 stříbrný

Jste-li majitelem Fotoaparát Nikon Coolpix L25 stříbrný od Nikon a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Fotoaparát Nikon Coolpix L25 stříbrný - Atraktivní, odolný a snadno použitelný fotoaparát COOLPIX L25 disponuje všemi znalostmi potřebnými pro záznam snímků ? takže vy je mít nemusíte.

Rozměrný LCD monitor zobrazuje snímky s vynikající brilancí ve dne i v noci. Jednoduché ovládací prvky a důvtipné automatické technologie produkují stabilní snímky a zaručují pořízení portrétních snímků, na kterých se budou fotografované osoby usmívat a budou mít otevřené oči.

Jednoduchým stisknutím tlačítka lze přepnout na filmování nebo aktivovat zjednodušený automatický režim a fotografovat bez jakýchkoli starostí s nastavováním.

COOLPIX L25 ? Tvůrce trvalých vzpomínek.

Hlavní rysy

* Snadné fotografování s využitím zjednodušeného automatického režimu, který optimalizuje všechna nastavení fotoaparátu v závislosti na okolních podmínkách.

* Širokoúhlý objektiv NIKKOR s 5× optickým zoomem (28?140 mm): objektiv, který snadno a s vysokou ostrostí zachytí vše od skupinových snímků až po makrosnímky.

* Záznam brilantních videosekvencí 720p: záznam života v pohybu jedním stisknutím tlačítka. Samostatné tlačítko záznamu videosekvence velmi usnadňuje zahájení záznamu.

* 7,5cm (3?) LCD monitor: velký LCD monitor s širokým pozorovacím úhlem a brilantním obrazem při fotografování i přehrávání.

* Elektronická redukce vibrací e-VR: díky technologii automatické redukce vibrací Nikon, která potlačuje účinky chvění fotoaparátu, pořídíte vždy stabilní snímky i videosekvence.

* 10 MP: obrazový snímač CCD s 10 miliony pixelů umožňuje pořizovat překrásně detailní snímky a tisknout skvělé velkoformátové reprodukce.

* Inteligentní portrétní systém: pořizuje perfektní portrétní snímky za všech okolností. Samospoušť detekující úsměv pořizuje snímek v okamžiku, kdy se fotografovaná osoba usmívá. Kontrola mrknutí upozorňuje na to, že má některá z fotografovaných osob zavřené oči. Funkce Změkčení pleti sjednocuje odstíny pleti fotografovaných osob pro dosažení příznivějšího vzhledu. Redukce efektu červených očí koriguje výskyt červených očí na snímcích pořízených s pomocí blesku.

* Tužkové baterie AA: fotoaparát je napájen pomocí dvou tužkových baterií AA, které jsou snadno dostupné všude na světě.

* Opatření pro snížení rizika rozmazání snímků: brilantní snímky s technologiemi pro potlačení rizika rozmazání snímků. Vysoká citlivost k působení světla (až ISO 1 600) zaručuje ostřejší snímky za nízké hladiny osvětlení. Detekce pohybu kompenzuje účinky pohybu fotoaparátu a objektu. Funkce výběru nejlepšího snímku (BSS) vybírá nejostřejší snímek ze série až deseti snímků.

* 18 motivových programů: automaticky optimalizovaná nastavení fotoaparátu pro nejběžnější motivy, efekty a místa. Vynikajících výsledků lze dosáhnout pouhým výběrem motivového programu odpovídajícího aktuálním snímacím podmínkám.

* Systém zpracování obrazu EXPEED C2 zaručuje vylepšený záznam videosekvencí, vysokou citlivost a maximální kvalitu obrazu.

* Bezdrátový přenos dat: s podporou karet Eye-Fi X2 (a novějších). Pořízené digitální snímky (ve formátu JPEG) lze přenášet přímo do telefonu nebo počítače a poté se připojit k síti Internet a využít výhod online služby pro sdílení snímků, my Picturetown, poskytované společností Nikon.

Specifikace:

Název výrobku
COOLPIX L25
Typ:
Kompaktní digitální fotoaparát
Počet efektivních pixelů
10,1 milionů
Obrazový snímač
8,5mm (1/3?) obrazový snímač CCD; celkem cca 10,44 milionů pixelů
Objektiv
NIKKOR s 5× optickým zoomem
Ohnisková vzdálenost
4?20 mm (obrazový úhel objektivu je ekvivalentní objektivu s ohniskovou vzdáleností 28?140 mm na kinofilmovém fotoaparátu nebo fotoaparátu s obrazovým snímačem formátu FX)
Světelnost
f/2,7?6,8
Konstrukce objektivu
6 čoček/5 členů (1 optický člen ze skla ED)
Digitální zoom
Max. 4× (obrazový úhel objektivu je ekvivalentní objektivu s ohniskovou vzdáleností 560 mm na kinofilmovém fotoaparátu nebo fotoaparátu s obrazovým snímačem formátu FX)
Redukce vibrací
Elektronická (statické snímky)
Automatické zaostřování
Automatické zaostřování s detekcí kontrastu
Rozsah zaostření (od objektivu)
[W]: cca 30 cm až nekonečno, [T]: cca 60 cm až nekonečno Režim Makro: cca 3 cm až nekonečno (při nastavení zoomu na trojúhelníkovou značku)
Výběr zaostřovacích polí
Střední, detekce tváří
Monitor
7,5cm (3?) TFT LCD monitor s cca 230 000 pixely a pětistupňovou regulací jasu
Obrazové pole (režim fotografování)
Cca 98 % obrazu horizontálně a 98 % vertikálně
Obrazové pole (režim přehrávání)
Cca 100 % obrazu horizontálně a 100 % vertikálně
Paměťová média
Interní paměť (cca 20 MB), paměťové karty SD/SDHC/SDXC
Systém souborů
Kompatibilní se standardy DCF, Exif 2.3 a DPOF
Formáty souborů
Statické snímky: JPEG Videosekvence: AVI (kompatibilní s Motion JPEG)
Velikost obrazu (v pixelech)
10M (vysoká kvalita obrazu) [3 648 × 2 736 (jemný)] 10M [3 648 × 2 736] 8M [3 264 × 2 448] 4M [2 272 × 1 704] 2M [1 600 × 1 200] VGA [640 × 480] 16:9 [3 584 × 2 016]
Režimy fotografování
Zjednodušený automatický režim, motivové programy (Portrét, Krajina, Sporty, Noční portrét, Párty/interiér, Pláž, Sníh, Západ slunce, Úsvit/soumrak, Noční krajina, Makro, Jídlo, Muzeum, Ohňostroj, Černobílá reprodukce, Protisvětlo, Panoráma s asistencí, Portrét zvířat), Inteligentní portrét, Auto
Sériové snímání
Jednotlivé snímky (výchozí nastavení), Sériové snímání (max. 4 snímky frekvencí cca 1,2 obr./s), BSS (funkce výběru nejlepšího snímku), Mozaika 16 snímků
Videosekvence
HD 720p (výchozí nastavení): 1 280 × 720/cca 30 obr./s, VGA: 640 × 480/cca 30 obr./s, QVGA: 320 × 240/cca 30 obr./s
Citlivost ISO (standardní výstupní citlivost)
Automaticky (automatická regulace citlivosti ISO v rozmezí ISO 80 až 1 600)
Měření expozice
256segmentové měření Matrix, Zdůrazněný střed (při použití digitálního zoomu s faktorem menším než 2×), Bodové měření (při použití digitálního zoomu s faktorem větším než 2×)
Řízení expozice
Programová automatika s detekcí pohybu a korekcí expozice (-2 až +2 EV v krocích po 1/3 EV)
Závěrka
Kombinovaná mechanická a elektronická závěrka
Rozsah časů
1/2 000?1 s 4 s (motivový program Ohňostroj)
Clona objektivu
Elektronicky řízený filtr ND (-2 EV)
Rozsah clon
2 clony (f/2,7 a f/5,4 [W])
Samospoušť
Cca 10 s
Rozsah (cca) (citlivost ISO: Automaticky)
[W]: 0,3 až 4,2 m [T]: 0,6 až 1,6 m
Řízení záblesku
TTL řízení záblesku s měřicími předzáblesky
Rozhraní
Hi-Speed USB
Komunikační protokoly pro přenos dat
MTP, PTP
Videovýstup
Volitelně NTSC a PAL
Vstupní a výstupní konektory
A/V výstup, digitální vstup/výstup (USB)
Podporované jazyky
Arabština, čínština (zjednodušená a tradiční), čeština, dánština, holandština, angličtina, finština, francouzština, němčina, řečtina, hindština, maďarština, indonéština, italština, japonština, korejština, norština, polština, portugalština (evropská a brazilská), rumunština, ruština, španělština, švédština, thajština, turečtina, ukrajinština, vietnamština
Napájení
Dvě tužkové alkalické baterie LR6/L40 AA, dvě lithiové tužkové baterie FR6/L91 AA, dvě dobíjecí nikl-metal hydridové tužkové baterie EN-MH2 AA (dostupné samostatně), síťový zdroj EH-65A (dostupný samostatně)
Výdrž baterií
Statické snímky*: Cca 220 snímků při použití alkalických baterií, cca 680 snímků při použití lithiových baterií, cca 370 snímků při použití baterií EN-MH2 Videosekvence: Cca 55 min při použití alkalických baterií (HD 720p), cca 3 h 45 min při použití lithiových baterií (HD 720p), cca 2 h 10 min při použití baterií EN-MH2 (HD 720p)
Stativový závit
1/4?(ISO 1222)
Rozměry (Š × V × H)
Cca 96,2 × 60,4 × 29,2 mm (bez výstupků)
Hmotnost
Cca 171 g (včetně baterií a paměťové karty SD)
Teplota
0 °C až 40 °C
Vlhkost
Relativní vlhkost pod 85 % (bez kondenzace)
Dodávané příslušenství
Poutko, dvě alkalické tužkové baterie LR6/L40 AA, kabel USB UC-E16, disk CD-ROM se softwarem ViewNX 2, disk s příručkou Návod k použití
Volitelné příslušenství
Dobíjecí nikl-metal hydridové baterie EN-MH2-B2 (sada dvou baterií EN-MH2), dobíjecí nikl-metal hydridové baterie EN-MH2-B4 (sada čtyř baterií EN-MH2), nabíječka baterií MH-72 (včetně dvou dobíjecích nikl-metal hydridových baterií EN-MH2), nabíječka baterií MH-73 (včetně čtyř dobíjecích nikl-metal hydridových baterií EN-MH2), síťový zdroj EH-65A, A/V kabel EG-CP14

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Fotoaparát Nikon Coolpix L25 stříbrný

Vložit nový příspěvek Fotoaparát Nikon Coolpix L25 stříbrný

Předmět: PC nerozeznává přístroj při připojení přes kabel USB
Datum: 2012-06-06 21:02:50Autor: Miloš
PC nerozeznává přístroj při připojení přes kabel USB. Jak lze docílit kompatibility? Děkuji
Odpovědět

Vložit dotaz nebo reakci k Fotoaparát Nikon Coolpix L25 stříbrný

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> JUWEL
> FALKEN
> BLOME
> NEWBORN
> PROTEKTOR
> Roto
> LALIQUE
> SUPER PET
> KETER
> PAYOT
> KVS Moravia
> Trigano
> Toni&Guy
> MONSTER ENERGY
> FIFTY CENTS
> Kärcher
> MEMBER'S
> PRAKTICA
> AVRIL LAVIGNE
> BOBBI BROWN
> NAFNAF
> DREMEL
> LG
> ROBERTO CAVALLI
> CEV
> LIMARA
> LASCAL
> PARKER
> LITOŠ
> WALACHIA
> ROC
> ZONER
> HAGEN
> V-NET
> INTEL

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml