NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | šperky | splátky | autosedačky | led monitory | kosmetika | hračky |
Český manuál a návod

Fotoaparát Nikon Coolpix S9300 stříbrný

Český návod k použití Fotoaparát Nikon Coolpix S9300 stříbrný - Ve štíhlém těle fotoaparátu COOLPIX S9300 se skr
               

 

Návod k použití Fotoaparát Nikon Coolpix S9300 stříbrný

Český návod k použití Fotoaparát Nikon Coolpix S9300 stříbrný je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Fotoaparát Nikon Coolpix S9300 stříbrný nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Fotoaparát Nikon Coolpix S9300 stříbrný, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce Nikon. Přečtěte si také diskuzi k Fotoaparát Nikon Coolpix S9300 stříbrný.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Fotoaparát Nikon Coolpix S9300 stříbrný
Český návod Nikon k použití výrobku Fotoaparát Nikon Coolpix S9300 stříbrný udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku Nikon
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis Nikon
6) Značka: Nikon
Návod k použití Fotoaparát Nikon Coolpix S9300 stříbrný

Jste-li majitelem Fotoaparát Nikon Coolpix S9300 stříbrný od Nikon a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Fotoaparát Nikon Coolpix S9300 stříbrný - Ve štíhlém těle fotoaparátu COOLPIX S9300 se skrývá množství špičkových technologií, které tento fotoaparát s 16 miliony pixelů staví před konkurenci.

Objektiv NIKKOR s 18× optickým zoomem snadno zachycuje vzdálené akce i blízké objekty. Optická redukce vibrací umožňuje dosažení ostrých výsledků a zaručuje stabilní obraz na LCD monitoru.

Jednoduchým stisknutím tlačítka můžete zaznamenávat Full HD videosekvence a spojovat i oddělené záběry do jediné videosekvence. Vestavěné zařízení GPS umožňuje kdykoli opatřovat pořizované snímky geografickými značkami nebo zaznamenávat trasu podnikané cesty.

COOLPIX S9300 ? Stylový společník v každé situaci.

Hlavní rysy

* Štíhlé provedení a velký rozsah zoomu: širokoúhlý objektiv NIKKOR s 18× optickým zoomem (25?450 mm) obsahujícím optická skla ED nabízí ostré a precizní snímky všude, kam se vydáte.

* Obrazový snímač CMOS s technologií přímého osvětlení fotodiod a 16 miliony pixelů: vysoce citlivý obrazový snímač, který poskytuje díky vyšší světelné účinnosti jednotlivých pixelů společně s obvodem pro zpracování obrazu EXPEED brilantní snímky za každého osvětlení.

* Optická redukce vibrací (VR): díky technologii automatické redukce vibrací Nikon, která v reálném čase potlačuje účinky chvění fotoaparátu, pořídíte vždy stabilní snímky i videosekvence.

* Záznam videosekvencí ve formátu Full HD 1080p: snadný záznam života v pohybu včetně stereofonního zvuku. Samostatné tlačítko záznamu videosekvence usnadňuje zahájení filmování.

* 7,5cm (3?) LCD monitor s 921 000 pixely: ať již budete fotografovat za jasného slunečního světla nebo za nízké hladiny osvětlení, tento velký monitor s technologií Nikon Clear Color Display vždy nabídne jasný a kontrastní obraz.

* Vestavěné zařízení GPS: záznam přesného místa (zeměpisné šířky a délky) pořízení snímků ve formě geografických značek do obrazových souborů (EXIF) a záznam průběhu cesty v době, kdy se nefotografuje.

* Zobrazení mapy světa*: užitečný nástroj, který vám umožní podívat se, kde jste pořídili snímky, nebo si prohlédnout trasy uložené v protokolech GPS. Ve fotoaparátu je uložen více než milion míst.

* Pokročilé funkce pro videosekvence: probíhající záznam lze pozastavit a znovu obnovit ? fotoaparát vytvoří jediný soubor videosekvence pro plynulé přehrávání. Videosekvence jsou ukládány ve formátu iFrame a během jejich záznamu lze používat optický zoom a automatické zaostřování. Vestavěný konektor HDMI umožňuje propojit fotoaparát přímo s televizorem HDTV.

* Automatický režim HDR: pořizování snímků s působivými barevnými odstíny v každé situaci vyžadující použití tohoto režimu. Přístroj při každém stisknutí tlačítka spouště pořídí dva snímky s různou expozicí, z nichž vytvoří jediný snímek s velkým dynamickým rozsahem a bohatou barevnou gradací.

* Zjednodušený panoramatický režim pro úhel 360°/ 180°: záruka dynamických panoramatických snímků v horizontální i vertikální orientaci.

* 3D fotografování: tvorba 3D snímků, které lze přehrávat na televizorech a počítačích podporujících 3D zobrazení.

* Menu retušování: vylepšení pořízených snímků pomocí množství filtrových efektů. K dispozici je široká nabídka možností, například filtr Selektivní barva, který snímek převede na monochromatický a poté barevně zvýrazní jeho vybranou část, nebo Filtr typu hvězda, který k bodovým zdrojům světla dodá hvězdicové reflexy.

* Vysoce rychlé sériové snímání: snadné zachycení ostrých snímků rychlých akcí. Fotoaparát je schopen pořizovat série až sedmi snímků rychlou frekvencí 6 obr./s.

* Volič provozních režimů: rychlý a snadný přístup k většině expozičních režimů pomocí prakticky umístěného voliče provozních režimů.

* 17 motivových programů: automaticky optimalizovaná nastavení fotoaparátu pro nejběžnější motivy, efekty a místa. Vynikajících výsledků lze dosáhnout pouhým výběrem motivového programu odpovídajícího aktuálním snímacím podmínkám.

* Rychlé a přesné automatické zaostřování: chcete-li fotografovat objekty, které se nenacházejí uprostřed obrazu, můžete použít pro získání extrémně ostrých snímků automatické zaostřování s 99 zaostřovacími poli.

* Zaostřování se sledováním objektu: zachytí ostré snímky objektů, které nepočkají na místě. Zaostřování se sledováním objektu zajistí perfektní zaostření zvoleného objektu i v případě, že se objekt pohybuje.

* Bezdrátový přenos dat: s podporou karet Eye-Fi X2 (a novějších). Pořízené digitální snímky (ve formátu JPEG) lze přenášet přímo do telefonu nebo počítače a poté se připojit k síti Internet a využít výhod online služby pro sdílení snímků, my Picturetown, poskytované společností Nikon.

* Ploché tělo: tloušťka pouhých 30,4 mm v nejtlustší a 23 mm v nejtenčí části činí z fotoaparátu COOLPIX S9300 přístroj vynikajících vlastností a plochého provedení.

* EXPEED C2: rychlý a výkonný systém pro zpracování obrazu Nikon, který nabízí rychlé zpracování dat, vylepšený záznam videosekvencí, vysokou citlivost a maximální kvalitu obrazu.

Specifikace:

Název výrobku
COOLPIX S9300
Typ:
Kompaktní digitální fotoaparát
Počet efektivních pixelů
16 milionů
Obrazový snímač
11mm (1/2,3?) obrazový snímač CMOS; celkem cca 16,79 milionů pixelů
Objektiv
NIKKOR s 18× optickým zoomem
Ohnisková vzdálenost
4,5?81 mm (obrazový úhel objektivu je ekvivalentní objektivu s ohniskovou vzdáleností 25?450 mm na kinofilmovém fotoaparátu nebo fotoaparátu s obrazovým snímačem formátu FX)
Světelnost
f/3,5?5,9
Konstrukce objektivu
11 čoček/10 členů (2 optické členy ze skel ED)
Digitální zoom
Max. 4× (obrazový úhel objektivu je ekvivalentní objektivu s přibližnou ohniskovou vzdáleností 1 800 mm na kinofilmovém fotoaparátu nebo fotoaparátu s obrazovým snímačem formátu FX)
Redukce vibrací
Optická
Automatické zaostřování
Automatické zaostřování s detekcí kontrastu
Rozsah zaostření (od objektivu)
[W]: cca 50 cm až nekonečno; [T]: cca 1,5 m až nekonečno Režim Makro: cca 4 cm až nekonečno (při nastavení nejkratší ohniskové vzdálenosti)
Volba zaostřovacích polí
Detekce tváří, automaticky (automatická volba 9 zaostřovacích polí), střední zaostřovací pole, manuální volba 99 zaostřovacích polí, sledování objektu
Monitor
7,5cm (3?) TFT LCD monitor s cca 921 000 pixely, širokým pozorovacím úhlem, antireflexní vrstvou a pětistupňovou regulací jasu
Obrazové pole (režim fotografování)
Cca 98 % obrazu horizontálně a 98 % obrazu vertikálně (v porovnání s výsledným snímkem)
Obrazové pole (režim přehrávání)
Cca 100 % obrazu horizontálně a 100 % obrazu vertikálně (v porovnání s výsledným snímkem)
Paměťová média
Interní paměť (cca 26 MB), paměťové karty SD/SDHC/SDXC
Systém souborů
Kompatibilní se standardy DCF, Exif 2.3, DPOF a MPF
Formáty souborů
Statické snímky: JPEG Snímky 3D: MPO Zvukové soubory (zvukové poznámky): WAV Videosekvence: MOV (video: H.264/MPEG-4 AVC, audio: stereofonní AAC)
Velikost obrazu (v pixelech)
16M (vysoká kvalita obrazu) [4 608 × 3 456 (jemný)] 16M [4 608 × 3 456] 8M [3 264 × 2 448] 4M [2 272 × 1 704] 2M [1 600 × 1 200] VGA [640 × 480] 16:9 12M [4 608 × 2 592]
Expoziční režimy
Auto, motivové programy (Portrét, Makro, Krajina, Jídlo, Sporty, Muzeum, Noční portrét, Ohňostroj, Párty/interiér, Černobílá reprodukce, Pláž, Jednoduché panoráma, Sníh, Portrét zvířat, Západ slunce, Snímky 3D, Úsvit/soumrak, Noční krajina, Protisvětlo), Inteligentní portrét, Sériové snímání, Speciální efekty
Sériové snímání
Sériové snímání H (výchozí nastavení) (snímky jsou pořizovány v sériích frekvencí 6,9 obr./s), Sériové snímání L (série cca 6 snímků pořízené frekvencí cca 2 obr./s), Vyrovnávací paměť před expozicí snímků (až 5 snímků pořízených frekvencí až 10,6 obr./s), Sériové snímání H: 120 obr./s (50 snímků pořízených časem závěrky 1/120 s nebo kratším), Sériové snímání H: 60 obr./s (25 snímků pořízených časem závěrky 1/60 s nebo kratším), BSS (funkce výběru nejlepšího snímku), Mozaika 16 snímků
Videosekvence
HD 1080p (jemné) (výchozí nastavení): 1 920 × 1 080/cca 30 obr./s, HD 1080p: 1 920 × 1 080/cca 30 obr./s, HD 720p: 1 280 × 720/cca 30 obr./s, iFrame 540: 960 × 540/cca 30 obr./s, VGA: 640 × 480/cca 30 obr./s, HS 120 obr./s: 640 × 480/cca 120 obr./s, HS 60 obr./s: 1 280 × 720/cca 60 obr./s, HS 15 obr./s: 1 920 × 1 080/cca 15 obr./s
Citlivost ISO (standardní výstupní citlivost)
ISO 125, 200, 400, 800, 1 600, 3 200, Automaticky (automatická regulace citlivosti v rozmezí ISO 125 až 1 600), automatická regulace v pevném rozsahu (ISO 125 až 400, 125 až 800)
Měření expozice
256segmentové měření Matrix, Zdůrazněný střed, Bodové měření (při použití digitálního zoomu s faktorem větším než 2×)
Řízení expozice
Programová automatika, detekce pohybu, korekce expozice (-2 až +2 EV v krocích po 1/3 EV)
Závěrka
Mechanická závěrka a elektronická závěrka CMOS
Rozsah časů
1/2 000?1 s 1/4 000?1/120 s (Sériové snímání H: 120 obr./s) 1/4 000?1/60 s (Sériové snímání H: 60 obr./s) 4 s (motivový program Ohňostroj)
Clona objektivu
Elektronicky řízený filtr ND (-2 EV)
Rozsah clon
2 clony (f/3,5 a f/7 [W])
Samospoušť
Nastavitelná délka běhu 10 s a 2 s
Rozsah (cca) (citlivost ISO: Automaticky)
[W]: 0,5 až 5,1 m [T]: 1,5 až 3 m
Řízení záblesku
TTL řízení záblesku s měřicími předzáblesky
Rozhraní
Hi-Speed USB
Komunikační protokoly pro přenos dat
MTP, PTP
Videovýstup
Volitelně NTSC a PAL
Výstup HDMI
Volitelné režimy Automaticky, 480p, 720p a 1080i
Vstupní a výstupní konektory
A/V výstup; digitální vstup/výstup (USB); minikonektor HDMI (typ C) (výstup HDMI)
Elektronický kompas
16 hlavních bodů (korekce polohy pomocí snímače zrychlení ve třech osách, automatická korekce magnetické deklinace a náklonu
GPS
Frekvence přijímače 1575,42 MHz (kód C/A), geodetický systém WGS 84
Podporované jazyky
Arabština, brazilská portugalština, čínština (zjednodušená a tradiční), čeština, dánština, holandština, angličtina, finština, francouzština, němčina, řečtina, hindština, maďarština, indonéština, italština, japonština, korejština, norština, polština, portugalština, rumunština, ruština, španělština, švédština, thajština, turečtina, ukrajinština, vietnamština
Napájení Jedna dobíjecí lithium-iontová baterie EN-EL12 (součást dodávky), síťový zdroj EH-62F (dostupný samostatně)
Doba nabíjení
Cca 3 h 50 min (při použití síťového zdroje/nabíječky EH-69P a zcela vybité baterie)
Výdrž baterie (EN-EL12)
Statické snímky*: Cca 200 snímků Videosekvence**: cca 50 min (HD 1080p (jemná) (1 920×1 080))
Stativový závit
1/4?(ISO 1222)
Rozměry (Š × V × H)
Cca 108,7 × 62,3 × 30,6 mm (bez výstupků)
Hmotnost
Cca 215 g (včetně baterie a paměťové karty SD)
Teplota
0°C až 40°C
Vlhkost
Relativní vlhkost pod 85 % (bez kondenzace)
Dodávané příslušenství
Popruh, dobíjecí lithium-iontová baterie EN-EL12 (včetně krytky kontaktů), síťový zdroj/nabíječka EH-69P, kabel USB UC-E6, A/V kabel EG-CP16, disk CD-ROM se softwarem ViewNX 2, disk CD-ROM s příručkou Návod k použití
Volitelné příslušenství
Nabíječka baterií MH-65, síťový zdroj EH-62F

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Fotoaparát Nikon Coolpix S9300 stříbrný

Vložit nový příspěvek Fotoaparát Nikon Coolpix S9300 stříbrný

Předmět: Vybita baterie
Datum: 2013-04-22 06:53:46Autor: Pešek Jiří
Špatně fungující blesk. Mám nově nabitý fotoaparát pak zapnu blesk , ale blesk se nenabije a vypne se mi celý aparát se zprávou BATERIE JE VYBITA. Můžete prosím poradit kde je chyba.
Baterie vydrží nabitá přes 200 fotek. To mám vyzkoušené. Děkuji za pomoc
Odpovědět

Vložit dotaz nebo reakci k Fotoaparát Nikon Coolpix S9300 stříbrný

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> TPT
> TOPCOM
> AVRIL LAVIGNE
> MAYSTAR
> PIERRE CARDIN
> NYLABONE
> GAMBRINUS
> EVERLAST
> MIX PUPS
> SATURN
> LA CHÉVRE
> TONI&GUY
> RAZER
> MEXX
> ELECTROLUX
> REMINGTON
> Nejlepší hračky
> Whistler
> GENERAL
> ARAMIS
> RELAX
> DOMO GARDEN
> BOURJOIS
> TOO FACED COSMETICS
> MSI
> DAFIKO
> MARIAH CAREY
> NAOMI CAMPBELL
> NESTLÉ
> CHICOPEE
> HEIDRUN
> HILLARY DUFF
> DINO HORIZONS
> SUN CE
> NARCISO RODRIGUEZ

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml