NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | zaruka a servis | hračky | ovladače, drivers | splátky | kočárky | recenze | hodinky |
Český manuál a návod

Fotoaparát Samsung EC-DV300F, černý

Český návod k použití Fotoaparát Samsung EC-DV300F, černý - Inteligentní fotoaparát Samsung DV300F ? inteligentn
               

 

Návod k použití Fotoaparát Samsung EC-DV300F, černý

Český návod k použití Fotoaparát Samsung EC-DV300F, černý je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Fotoaparát Samsung EC-DV300F, černý nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Fotoaparát Samsung EC-DV300F, černý, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce Samsung. Přečtěte si také diskuzi k Fotoaparát Samsung EC-DV300F, černý.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Fotoaparát Samsung EC-DV300F, černý
Český návod Samsung k použití výrobku Fotoaparát Samsung EC-DV300F, černý udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku Samsung
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis Samsung
6) Značka: Samsung
7) EAN kód: 8806071846606
Návod k použití Fotoaparát Samsung EC-DV300F, černý

Jste-li majitelem Fotoaparát Samsung EC-DV300F, černý od Samsung a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Fotoaparát Samsung EC-DV300F, černý - Inteligentní fotoaparát Samsung DV300F ? inteligentní prohlížení, inteligentní sdílení

Se dvěma displeji LCD můžete vytvářet autoportréty nebo přidat do záběru své přátele. Fotografie potom můžete bezdrátově odeslat do inteligentního telefonu, počítače nebo své oblíbené sociální sítě.

Fotoaparát DV300F vám umožňuje pořizovat a pohodlně sdílet záběry, které stojí za to, abyste se s nimi pochlubili. Pomocí 1,5palcového displeje LCD na přední straně fotoaparátu můžete vytvořit dokonalý záběr sebe a svých přátel, který potom můžete přímo z fotoaparátu odeslat na Facebook?, do služby Picasa? nebo do služby Photobucket?. Fotografie můžete odeslat přímo do svého inteligentního telefonu a tabletu pomocí aplikace Samsung Mobile Link nebo je můžete spravovat v počítači pomocí funkce automatického zálohování. Zábavné funkce, jako je například funkce fotografie v pohybu, záběru v záběru a rozděleného záběru, vám umožňují snadno vytvářet a sdílet zábavné či umělecké fotografie a videa.

* Specifikace se mohou změnit bez předchozího upozornění.

Zachyťte se na jednom záběru
Dva displeje LCD (1,5palcový přední displej LCD)

Fotoaparát DV300F je vybavený předním displejem LCD, díky němuž je pořizování skupinových záběrů a náročných autoportrétů hračkou. Pokud chcete, aby se dítě chvíli nehýbalo, můžete mu přehrát animaci režimu snímání dětí, zatímco díky vizuálnímu odpočítávání samospouště budou lidé ve skupině vědět, kdy se mají usmát. S předním displejem LCD se stanete součástí každého záběru. Stačí na něm zobrazit ukázku autoportrétu, stisknout spoušť a bez jakékoli námahy získat dokonalé záběry, na kterých budete přímo uprostřed akce. Pomocí funkce Jump Shot 2.0 můžete rychle pořizovat záběry svých skákajících přátel, ze kterých pak můžete vytvářet zábavné animace ve formátu GIF.

Okamžité a jednoduché sdílení a ukládání
Připojení Wi-Fi
Díky vestavěnému modulu Wi-Fi můžete přímo v terénu sdílet všechny výjimečné a vzrušující okamžiky. Přímo z fotoaparátu můžete fotografie odesílat na Facebook?, do služeb Picasa? a Photobucket? nebo prostřednictvím e-mailu. Můžete také odesílat videa do služby YouTube a potom se pohodlně usadit a čekat na nadšené reakce. Fotoaparát DV300F vám umožňuje odesílat fotografie do cloudové služby, takže už se nemusíte obávat, že ztratíte své záběry v terénu nebo promeškáte příležitost kvůli nedostatku paměti. Aplikace Samsung Mobile Link vám umožňuje odesílat záběry přímo do vašeho inteligentního telefonu nebo tabletu. Pomocí funkce automatického zálohování zase můžete jediným kliknutím ukládat své fotografie do počítače. Už nikdy nebudete muset hledat kabel. Je to skutečně tak snadné!

Další informace o připojení Wi-Fi získáte kliknutím sem

* K dispozici jen u modelu DV300F

Okamžité a jednoduché sdílení a ukládání

Přidejte akci na své statické fotografie
Fotografie v pohybu

Pomocí funkce fotografie v pohybu můžete zastavit čas kolem pohybujícího se subjektu a vytvořit tak kouzelné záběry. Zachyťte tančící přítelkyni, zatímco všichni kolem ní stojí jako sochy ? přesně jako v hollywoodském trháku. Stačí jednoduše pořídit záběr a potom vybrat oblast, ve které se má zvýraznit akce ? všechno okolo se zastaví. Je to tak snadné.

Blíže, šířeji, jasněji
5násobný zoom, 25 mm objektiv F2,5, rozlišení 16,1 megapixelů
Když fotografujete představení, každé sedadlo může být tím nejlepším místem k sezení. S 5násobným zoomem můžete vytvářet skvělé detailní záběry, dokonce i ze zadní řady. Sedíte úplně vepředu? S 25 mm širokoúhlým objektivem zachytíte celou akci, která se odehrává na jevišti. Díky kombinaci rozlišení 16,1 megapixelů a objektivu se světelností F2,5 zase získáte mimořádně kvalitní fotografie ? dokonce i při tlumeném osvětlení.

Klasický design s moderním nádechem
Design
Díky modernímu designu dvou displejů LCD je přední displej LCD úhledně skrytý a přenechává prostor stylu. Přední strana fotoaparátu poutá zrak fotografovaného subjektu svou lesklou kovovou barvou, zatímco zadní strana se vzorem imitujícím kůži vytváří příjemný kontrast. Se svým elegantním a jednolitým tělem a designem se zaoblenými rohy se tento fotoaparát výborně drží a je příjemné mít ho po ruce.

Jednoduchá cesta k profesionalitě
Inteligentní automatický režim Smart Auto 2.0
Pokud fotografujete při silném světle a nevidíte do tváře fotografované osoby, můžete použít režim kompenzace protisvětla a získat čistější záběr pomocí inteligentního automatického režimu Smart Auto 2.0 (pro fotografie a videozáznamy). Při každém záběru tak získáte nejlepší možné výsledky. Technologie rozpoznávání scény identifikuje až 16 různých podmínek při fotografování, okamžitě analyzuje klíčové prvky kompozice a potom automaticky optimalizuje nastavení a přizpůsobuje je konkrétní situaci.

Videa a fotografie ? konečně pohromadě
Záběr v záběru (pro fotografie a videozáznamy)
S funkcí záběru v záběru (pro fotografie a videozáznamy) můžete předvést dva záběry najednou. Stačí jednoduše vložit jeden záběr do druhého a upravit jeho velikost a umístění. Na jednu ze svých fotografií můžete dokonce přidat videoklip. Hotovo? Nasnímané okamžiky můžete okamžitě odeslat do služby YouTube nebo do vaší oblíbené sociální sítě a podělit se o ně se světem.

S funkcí Legrační obličej získáte obrovské úsměvy
Legrační obličej
Přidejte svým přátelům a členům rodiny přihlouplý úsměv, komický nos a bláznivé oči. Funkce Legrační obličej obsahuje osm režimů včetně režimu Profesor, Krocan a Mimozemšťan, pomocí nichž můžete přímo na displeji zábavným způsobem upravovat tváře. A díky funkci sledování tváří zůstanou legrační obličeje přesně takové, jaké je chcete mít, dokonce i když pohnete fotoaparátem.

Zarámujte své záběry do zábavy
Funkce Magic Frame
Proměňte portrét na fotografii jako ze starého filmu nebo umístěte tvář přítele na billboard. Funkce Magic Frame zahrnuje 12 šablon pozadí, jako jsou například šablony Malba na stěně, Úplněk, Časopis a Dovolená, pomocí nichž můžete snadno vytvářet umělecké záběry v kvalitě plakátu ideální ke sdílení.

Proměňte život na umění
Umělecký štětec
Funkce Umělecký štětec je zábavná nová funkce, která vychází z vašeho života. A to doslova. Umožňuje vám vzít libovolný portrét, scenérii nebo momentku, změnit ji na černobílou kresbu a vybarvit přesně tak, jak by to udělal umělec. Svým přátelům a členům rodiny pak můžete na displeji LCD předvést animaci umělce při práci.

Vytvářejte jedinečné kreace kombinováním záběrů
Rozdělený záběr
Pomocí funkce rozděleného záběru můžete sloučit až tři různé fotografie, což vám umožní umělecky se vyjádřit. Můžete se například změnit na kentaura zkombinováním svého autoportrétu a fotografie koně. Nebo vezměte jeden záběr, použijte na něj tři různé filtry a vytvořte evokující koláž. Popusťte uzdu své představivosti a vytvářejte zábavné, energické a přímo nadpozemské snímky.

Optická stabilizace obrazu (OIS)
S optickou stabilizací obrazu (OIS) fotoaparátu DV300F získáte dokonalé záběry, i když nejste zcela nehybní. Ať už fotografujete v nedostatečných světelných podmínkách, přibližujete fotografovaný subjekt nebo se vám právě třesou ruce, vaše fotografie budou vždy ostré a čisté.

3,0palcový displej hVGA LCD
Na velkém 3,0palcovém displeji hVGA LCD snáze uvidíte, co právě fotografujete, takže už nemusíte nic odhadovat. Tento displej s vysokým rozlišením 460.000 bodů, což je přibližně dvojnásobek rozlišení QVGA, poskytuje vyšší kontrast a lepší podání barev. To, co vidíte, vypadá stejně dokonale jako to, co zachytíte.

Specifikace:

Obrazový snímač
Typ snímače Snímač CCD s rozlišením 16 megapixelů
Počet efektivních pixelů Přibližně 16,1 megapixelů
Celkový počet pixelů Přibližně 16,4 megapixelů

Objektiv
Ohnisková vzdálenost Objektiv Samsung s 5násobným zoomem, f = 4,5 ? 22,5 mm
F No. 2,5 (širokoúhlý objektiv) ? 6,3 (teleobjektiv)
Optický zoom 5x
Digitální zoom Režim fotografie: 1x ? 5x

Stabilizace obrazu
Režim Optická stabilizace obrazu

Displej
Typ TFT LCD
Velikost Hlavní displej LCD 3", přední displej LCD 1,5"
Funkce Hlavní displej 3" (7,62 cm), 460.000 bodů a přední displej 1,5" (3,8 cm), 61.000 bodů

Zaostřování
Typ Automatické zaostřování TTL
Rozsah Normální: 80 cm?nekonečno (širokoúhlý objektiv), 250 cm?nekonečno (teleobjektiv); makro: 5 cm ? 80 cm (širokoúhlý objektiv), 100 cm ? 250 cm (teleobjektiv); automatické makro: 5 cm?nekonečno (širokoúhlý objektiv), 100 cm?nekonečno (teleobjektiv)

Rychlost závěrky
Inteligentní automatický režim: 1/8 ? 1/2.000 s, programový režim: 1 ? 1/2.000 s, noční režim: 16 ? 1/2.000 s, ohňostroj: 2 s

Expozice
Ovládání Programová automatická expozice
Systém měření Multisegmentové, bodové, středově vyvážené, automatická expozice s detekcí tváří
Kompenzace ? 2 EV (krok 1/3 EV)
ISO ekvivalent Auto, 80, 100, 200, 400, 800, 1.600, 3.200

Blesk
Režim Automatický, automatický s redukcí červených očí, trvale zapnutý, pomalá synchronizace, vypnutý, korekce červených očí
Rozsah Širokoúhlý objektiv: 0,2 m ? 4,1 m; teleobjektiv: 0,5 m ? 1,6 m
Doba nabíjení Přibližně 4 s

Vyvážení bílé
Režim Automatické vyvážení bílé, denní světlo, zataženo, zářivka H, zářivka L, žárovka, vlastní

Statický snímek
Režim Režim: inteligentní automatický režim, programový režim, scéna, živé panoráma, autoportrét, záběr v záběru, Magic Frame, legrační obličej, fotografický filtr, krásná tvář, inteligentní portrét, noční záběr, rozdělený záběr, fotografie v pohybu, akční záběr, děti, záběr zblízka, umělecký štětec

Zobrazení fotografií
Jednotlivé snímky, náhledy, rozšířená prezentace, videoklip, inteligentní album

Date Imprinting
Datum a čas, datum, vypnuto (nastavení uživatelem)

Videoklip
Nahrávání
Režim: videozáznam, inteligentní videozáznam, videozáznam s funkcí obrazu v obraze; velikost záznamu (snímková frekvence): 1.280 x 720 (30 sn./s, 15 sn./s), 640 x 480 (30 sn./s, 15 sn./s), 320 x 240 (30 sn./s, 15 sn./s), formát pro sdílení (30 sn./s, 15 sn./s): MP4 (maximální doba záznamu: 20 min.), zapnutí funkce Sound Alive / vypnutí funkce Sound Alive / ztlumení zvuku
Efekt Inteligentní filtr videozáznamu: miniatura, vinětace, polotónové body, skica, rybí oko, klasická, retro, paleta 1, paleta 2, paleta 3, paleta 4
Editovat Uložení fotografie z videa, střih

Úložiště
Podpora médií Externí paměť (volitelná): micro SD? (garantovaná kapacita 1 ? 2 GB), micro SDHC (garantovaná kapacita až 32 GB), micro SDXC (garantovaná kapacita až 64 GB)
Formát souborů Fotografie: JPEG (DCF), EXIF 2.21, DPOF 1.1, PictBridge 1.0, GIF; filmový klip: MP4 (H.264); zvuk: AAC
Rozměr fotografií 16 Mpix: 4.608 x 3.456, 14 Mpix: 46.08 x 3.072, 12 Mpix (širokoúhlý obraz): 4.608 x 2.592, 10 Mpix: 3.648 x 2.736, 5 Mpix: 2.592 x 1.944, 3 Mpix: 1.984 x 1.488, 2 Mpix (širokoúhlý obraz): 1.920 x 1.080, 1 Mpix: 1.024 x 768

Rozhraní
Digitální výstupní konektor USB 2.0
Zvuk Mikrofon: monofonní; interní reproduktor: monofonní
Video výstup AV: NTSC, PAL (možnost výběru)
Vstupní napájení DC 5 V

Napájení
Zdroj napájení Typ Dobíjecí baterie: BP88 (min. 880 mAh), typ konektoru: Micro USB

Fyzické specifikace
Rozměry Rozměry (ŠxVxH) 95,2 x 56,5 x 18,3 (20) mm
Hmotnost 120 g (bez baterie a paměťové karty)
Provozní teplota 0 ? 40°C
Provozní vlhkost 5 ~ 85%

S/W a PC OS
Bundle PC S/W Intelli-studio
Kompatibilní OS Windows XP SP2 / Vista / 7

Systémové požadavky
Macintosh Power Mac G3 nebo vyšší, Mac OS 10.4 nebo vyšší
Windows Intel? Pentium? 4 3,2 GHz nebo vyšší / AMD Athlon? FX 2,6 GHz nebo vyšší; Windows XP SP2 / Vista / 7 32 bitů; min. 250 MB volného místa na disku (doporučeno více než 1 GB); 512 MB RAM (doporučeno více než 1 GB); nVIDIA Geforce 7600 GT nebo vyšší / ATI řady X1600 nebo vyšší; monitor s rozlišením 1.024 x 768 pixelů, 16bitové barvy (doporučeno 1.280 x 1.024 pixelů, 32bitové barvy); port USB 2.0; jednotka CD-ROM; rozhraní DirectX 9.0c nebo vyšší

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Fotoaparát Samsung EC-DV300F, černý - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Fotoaparát Samsung EC-DV300F, černý

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> ZEETEX
> L´OCCITANE
> XADVENTURE
> HYDOR
> Eaget
> JOY PARK
> SERGIO TACCHINI
> STEP2
> ARIETE-SCARLETT
> CSLINK
> ACRONICS
> VAN CLEEF & ARPELS
> NOKIAN
> ZOO-MED
> PEG-PÉREGO
> SIMPLY YOU
> COCA-COLA
> HART&HOLM
> TIFFEN
> PIONEER
> HORTUS
> SISLEY
> BREIL MILANO
> IMATION
> DENNERLE
> Riwall
> UMBRO
> VELBON
> TOPFIELD
> VISCONTI DI MODRONE
> DIGITUS
> NANTONG
> WESTERN DIGITAL
> MIX PUPS
> DUPONT

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml