NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | peníze a půjčky | kočárky | splátky | hračky | zaruka a servis | led monitory | kosmetika |
Český manuál a návod

Granule CALIBRA Energy 3 kg, dospělý pes

Český návod k použití Granule CALIBRA Energy 3 kg, dospělý pes - Kompletní krmivo pro dospělé ps
               

 

Návod k použití Granule CALIBRA Energy 3 kg, dospělý pes

Český návod k použití Granule CALIBRA Energy 3 kg, dospělý pes je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Granule CALIBRA Energy 3 kg, dospělý pes nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Granule CALIBRA Energy 3 kg, dospělý pes, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce CALIBRA. Přečtěte si také diskuzi k Granule CALIBRA Energy 3 kg, dospělý pes.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Granule CALIBRA Energy 3 kg, dospělý pes
Český návod CALIBRA k použití výrobku Granule CALIBRA Energy 3 kg, dospělý pes udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku CALIBRA
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis CALIBRA
6) Značka: CALIBRA
Návod k použití Granule CALIBRA Energy 3 kg, dospělý pes

Jste-li majitelem Granule CALIBRA Energy 3 kg, dospělý pes od CALIBRA a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Granule CALIBRA Energy 3 kg, dospělý pes -
Kompletní krmivo pro dospělé psy ve vysoké fyzické zátěži, psy s potřebou zvýšit tělesnou hmotnost.

Složení:
drůbeží maso a produkty drůbežího původu, rýže, kukuřice, drůbeží tuk, lososí olej, pivovarské kvasnice, cukrovarské řízky sušené, minerální látky, DL-methionin, L-lysin, síran měďnatý pentahydrát (CuSO4 x 5H2O), vitamin A, vitamin D3, vitamin E (alfa-tokoferol), extrakt z juky, derivát buněčné stěny vybraného druhu kvasinek.

Calibra Energy nabízí vysoký obsah živin, který splňuje požadavky na výživu aktivních a pracovních psů. Zvýšený obsah proteinů rychleji obnovuje svalovou tkáň, zvyšuje vytrvalost a zlepšuje kondici. Dostatečné množství vitaminů a antioxidantů pomáhá regeneraci po zátěži. Zdrojem bílkovin na podporu tvorby svalové hmoty je použito zejména vysoce kvalitní kuřecí maso.


Použité suroviny a jejich poměrné zastoupení v jednotlivých recepturách byly pečlivě vybírány a dlouhodobě testovány zkušenými odborníky z řad veterinárních lékařů, aby co nejvíce vyhovovaly potřebám a nárokům Vašich psů. Kvalita každé použité suroviny je neustále kontrolována podle přísných kritérií.

Při vývoji Calibry se do receptury záměrně nezařadilo šest statisticky nejčastějších potravních alergenů (hovězí maso, vepřové maso, vejce, pšenice, kravské mléko, sója), čímž je zajištěno preventivní působení proti vzniku hypersenzitivních reakcí na potravní složky.

Jednotlivé složky krmiva zajišťují optimální nutriční hodnotu:
Drůbeží maso ? (s výjimkou krmiva Lamb & Rice) je zdrojem dobře stravitelných a kvalitních proteinů nezbytných pro růst a výživu svalů.

Rýže, kukuřice ? jsou nejstravitelnější obiloviny s vysokým obsahem uhlohydrátů.
Lososí olej, drůbeží tuk ? poskytují energii a zvyšují vitalitu, jejich poměr v krmivu je důležitý pro zdravou a lesklou srst.

Cukrovarské sušené řízky ? podporují dobrou funkci trávícího traktu.

Vitaminy ? jejich vyvážená hladina přispívá k celkovému Zdraví a dobré kondici.

Extrakt z juky ? omezuje tvorbu střevních plynů a amoniaku až o 50%. Snížení jejich obsahu v trusu přináší výhody jak ve zlepšení kondice psů, tak i majitelům v podobě nižšího zápachu při úklidu exkrementů jejich miláčků.

Derivát buněčných stěn vybraných kvasinek kmene Saccharomyces cerevisiae - je zdrojem manooligosacharidů (MOS). Tyto mají schopnost přednostně vázat na svůj povrch škodlivé bakterie. Napomáhají tak střevním buňkám v jejich správné funkci a zlepšují vstřebávání potřebných živin, zejména vitaminů a minerálů.

Pro balení kompletních granulovaných krmiv z řady Calibra jsou použity nejmodernější materiály, které zajišťují maximální ochranu proti nepříznivým vnějším vlivům.

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Granule CALIBRA Energy 3 kg, dospělý pes - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Granule CALIBRA Energy 3 kg, dospělý pes

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> PRINCE
> LA PLAYA
> CHRISTINA AGUILERA
> VISCONTI DI MODRONE
> Motorola
> EREADING
> Hercules
> SEAN JOHN
> IAMS
> CELINE DION
> ANIMONDA
> L´OREAL PARIS
> Archos
> SULOV
> METEOR
> Juniors
> COWON
> HART&HOLM
> SERGIO TACCHINI
> PIZ BUIN
> TRAVALO
> ESTATE
> GIGABYTE
> Roto
> OPIUMEX
> EFKO
> HUAWEI
> CANYON
> TRUE RELIGION
> EDESA-FAGOR
> VICHY
> PRIMI SOGNI
> D-LINK
> DEPEMO
> HENNAPLUS

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml