NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | autosedačky | kosmetika | návody a manuály | šperky | hračky | led monitory |
Český manuál a návod

HiFi systém HYUNDAI MSD761DRSU

Český návod k použití HiFi systém HYUNDAI MSD761DRSU - DVD mechanika s podporou multimédií Kar
               

 

Návod k použití HiFi systém HYUNDAI MSD761DRSU

Český návod k použití HiFi systém HYUNDAI MSD761DRSU je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k HiFi systém HYUNDAI MSD761DRSU nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním HiFi systém HYUNDAI MSD761DRSU, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce HYUNDAI. Přečtěte si také diskuzi k HiFi systém HYUNDAI MSD761DRSU.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro HiFi systém HYUNDAI MSD761DRSU
Český návod HYUNDAI k použití výrobku HiFi systém HYUNDAI MSD761DRSU udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku HYUNDAI
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis HYUNDAI
6) Značka: HYUNDAI
Návod k použití HiFi systém HYUNDAI MSD761DRSU

Jste-li majitelem HiFi systém HYUNDAI MSD761DRSU od HYUNDAI a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

HiFi systém HYUNDAI MSD761DRSU -
DVD mechanika s podporou multimédií Karaoke USB ripování Multifunkční systém domácího kina Hyundai MSD761DRSU se může pochlubit multimediální výbavou se spoustou užitečných funkcí a vysokým zvukovým výkonem. Patří sice mezi mikrověže, ale vydá za mnohem větší přístroje. Stačí připojit televizor a máte kompletní stereo domácí kino. DVD s podporou multimédií Mikrosystém Hyundai MSD761DRSU zvládá přehrávat moderní kompresní formáty hudby, fotografií i videa, jako jsou MP3, WMA, OGG, JPG, AVI, DivX a XviD. Samozřejmostí u takto vyspělého výrobku je podpora českých titulků a navíc je zde Subtitles Manager. Ten umožňuje volbu vzhledu a velikosti titulků. Oblíbená multimédia mohou být podávána na obvyklých optických nosičích CD/CD-RW, DVD+-R a DVD+-RW přímo do integrované DVD mechaniky. Se stejnými multimediálními soubory si ovšem poradí také USB vstup a slot na SDHC karty.
K těmto datovým rozhraním se váže jedinečná funkce mikrosystému Hyundai MSD761DRSU, kterou je Ripování. To je možnost vytvářet MP3 soubory z CD disků bez použití PC a to na paměťové médium zasunuté v USB či na paměťovou kartu SD/SDHC.
Mikrosystém je uzpůsoben také pro příjem rozhlasového vysílání integrovaným digitálním PPL tunerem s vlnovým rozsahem AM/FM s automatickým laděním se 40 předvolbami.
Mikrosystém Hyundai MSD761DRSU se může pochlubit kvalitním zpracováním s dřevěnými reprobednami, které dokáží správně rozeznít zvukový výkon 2 x 15 W. Hlasitý poslech s může hodit například na večírku, kdy k zábavě přidáte oblíbené Karaoke a můžete zpívat, dokud vám to sousedi nezatrhnou. SCART a spol.
Mikrosystém domácího kina Hyundai MSD761DRSU se k televizoru připojuje přes klasické rozhraní SCART, pro obrazový výstup slouží také S-Video výstup a komponentní výstup Y, Pb, Pr a kompozitní výstup. Zvuk lze ven dostat přes linkový audio výstup na RCA konektorech, nebo digitálně přes koaxiální audio výstup. Pro funkci Karaoke je nezbytný vstup pro mikrofon.
Pokud se poohlížíte po mikrosystému, který by zvládl funkce domácího kina, navíc s podporou moderních multimédií a nezabral v pokoji spoustu prostoru, je Hyundai MSD761DRSU tou pravou volbou.

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití HiFi systém HYUNDAI MSD761DRSU - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k HiFi systém HYUNDAI MSD761DRSU

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> LACOSTE
> BLUMARINE
> HTC
> GWEN STEFANI
> LIEBHERR
> KÉRASTASE
> ROCCOBAROCCO
> LYNX
> TENGA
> HUBERT DE MONTANDON
> BONTEMPI
> ENVY
> HÄHNEL
> SMALL ANIMAL JEWEL
> SHELCORE
> DINO
> YO
> INTEL
> ARDO
> CADILLAC
> MAŠINKA TOMÁŠ
> APPLE
> LEADTEK
> LADYCUP
> KISS MY FACE
> TIMMY TIME
> ECOVACS
> CASIO
> AGROS
> XEROX
> K´S KIDS
> AGATHA RUIZ DE LA PRADA
> AVACOM
> ANDY WARHOL
> MARCHIORO

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml