NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | zaruka a servis | odborná pomoc | recenze | peníze a půjčky | splátky | kosmetika | ovladače, drivers | návody a manuály |
Český manuál a návod

HiFi systém PANASONIC SC-HC40EP-K černá

Český návod k použití HiFi systém PANASONIC SC-HC40EP-K černá - Po přehrávačích Apple iPod se st
               

 

Návod k použití HiFi systém PANASONIC SC-HC40EP-K černá

Český návod k použití HiFi systém PANASONIC SC-HC40EP-K černá je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k HiFi systém PANASONIC SC-HC40EP-K černá nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním HiFi systém PANASONIC SC-HC40EP-K černá, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce PANASONIC. Přečtěte si také diskuzi k HiFi systém PANASONIC SC-HC40EP-K černá.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro HiFi systém PANASONIC SC-HC40EP-K černá
Český návod PANASONIC k použití výrobku HiFi systém PANASONIC SC-HC40EP-K černá udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku PANASONIC
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis PANASONIC
6) Značka: PANASONIC
7) EAN kód: 5025232572878
Návod k použití HiFi systém PANASONIC SC-HC40EP-K černá

Jste-li majitelem HiFi systém PANASONIC SC-HC40EP-K černá od PANASONIC a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

HiFi systém PANASONIC SC-HC40EP-K černá -
Po přehrávačích Apple iPod se stávají fenoménem i mobily iPhone. S oběma spolupracuje nový mikrosystém Panasonic SC-HC40, jehož možnosti rozšiřuje rozhraní Bluetooth. Za originální koncept mikrosystému SC-HC3 se svisle orientovanou CD mechanikou a dokem pro iPod získala loni společnost Panasonic cenu EISA. Na náš trh se ale dostal až mezityp SC-HC4 (S&V 11/09), vedle něhož je SC-HC40 lépe vybaveným a o něco mladším ?sourozencem?, který měl světovou premiéru na veletrhu CES 2010.

Signály za dveřmi
Kompaktní mikrosystém o hloubce 10,2 cm konstruktéři vybavili motoricky ovládanými ?šoupačkami? z kouřového organického skla, které u tří různých provedení přecházejí do černé, šedé a purpurové barvy. V klidovém stavu dvířka dva potenciální zdroje signálu zakrývají: posunutím doleva získáte přístup k CD mechanice, doprava k dokovací jednotce pro iPod/iPhone, kterou lze u těchto přístrojů využít pro většinu typů a generací. Ovládací prvky základních funkcí najdete na horní hraně uspořádané v jedné lince, všechny funkce a režimy nabízí ergonomicky uspořádaný dálkový ovladač. Nad dokovací jednotkou chrání organické sklo řádkový fluorescenční displej s dobře čitelnými bílými znaky (mají výšku 10 mm). Manipulace s disky vyžaduje malý trénink, ale mechanika pracuje spolehlivě i rychle. U souborů MP3 podporuje SC-HC40 informační ID3 tagy a zvuk komprimovaného audia vylepšuje režim Re-Master, v němž algoritmus částečně dopočítává harmonické, o které nahrávku připravila komprese. Kromě iPodu lze připojit i další osobní přehrávače, ať už prostřednictvím linkového vstupu na zadní stěně (hned vedle výstupu pro sluchátka), nebo konektoru USB 2.0, který najdete pod krytkou na horní hraně mikrosystému. Panasonic si poradí s datovými toky od 64 do 320 kb/s (výrobce doporučuje aspoň 128 kb/s) a nemá problém ani s variabilním. Další zdroj signálu nabízí integrovaný AM/FM tuner s pamětí na 45 předvoleb (ty se dělí v poměru 2:1 ve prospěch FM); ze základních funkcí RDS podporuje PS (zobrazení názvu stanice) a PTY (typ programu). Ladit stanice lze nejenom v automatickém, ale také ručním režimu. Protože SC-HC40 má rovněž modul Bluetooth (výrobce uvádí dosah až 10 metrů na přímou viditelnost), nabízí se díky podporovanému profilu A2DP navíc bezdrátový přenos hudby z mobilních telefonů či náležitě vybavených notebooků. S mikrofonem ve stojánku a díky podpoře dalšího profilu HFP získáváte sadu pro hands-free, přepínající telefonní hovory do reprodukované hudby. Ke spárování přístrojů na platformě Bluetooth dochází během chvilky po stisku jediného tlačítka s grafickou ikonkou. Mikrosystém disponuje hodinami, které však nejsou zálohované; SC-HC40 poslouží také jako inteligentní budík, případně ho lze po předem nastaveném čase vypnout.

Papír... plast? Bambus!
Ozvučení mají v kompetenci dva širokopásmové reproduktory o průměru 65 milimetrů s kónickou membránou z bambusu, který je pevný, lehký a vůči vibracím výborně zatlumený ?od přírody?. Reproduktory se zdvojenými magnety doplňují ještě pasivní zářiče (ty si můžete představit jako reproduktory bez pohonu), takže uspořádání odpovídá modifikaci bassreflexové ozvučnice. Zesilovač má výstupní výkon 20 W v každém kanále a pro tónové korekce se nabízí pět přednastavených ekvalizačních křivek, expandér basů (D. Bass), ale sympaticky také obligátní regulace basů a výšek. Vzhledem k menšímu odstupu reproduktorů se hodí i funkce Surround, která stereofonní obraz virtuálně rozšiřuje. Zřídka vídaná, ale praktická je funkce Input level pro nastavení citlivosti linkového vstupu ve dvou úrovních (High, Normal).
Na své subtilní rozměry nabízí SC-HC40 až překvapivě ?velký? zvuk: čistý, kmitočtově vyvážený i solidně prokreslený. Uplatnění mikrosystém najde především v menších místnostech, kde jeho flexibilitě nahrává ještě přibalená konzole, s níž ho lze snadno instalovat na zeď.

Proč ho koupit?
Mikrosystém s minimálními nároky na prostor i obsluhu představuje dobrou volbu do malé garsonky i jako další stereo do kuchyně nebo ložnice.

Zdroj: Golias.cz


* Stylový mikrosystém s hloubkou jen 10,25 cm a možností instalace na stěnu
* celkový výkon 40 W
* širokopásmové repro se zdokonalenou bambusovou membránou
* integrované rozhraní pro iPod/iPhone (playback, nabíjení a hands-free telefonování)
* Bluetooth
* USB vstup
* přehrává CD-R/-RW, MP3
* funkce Re-master (Digital/Analog)
* RDS tuner
* časovač (PLAY/SLEEP)
* snížená spotřeba el. energie v režimu Stand-by (jen 0,1 W)

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití HiFi systém PANASONIC SC-HC40EP-K černá - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k HiFi systém PANASONIC SC-HC40EP-K černá

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> LOGITECH
> DYNAVIX
> CHOVATELSKÁ POTŘEBA
> AGFA
> ARAMIS
> NINTENDO
> GOODYEAR
> TRUST
> Roto
> MATIS PARIS
> SONIA RYKIEL
> KEMPER
> MORGAN
> CLARINS
> LEXAR
> GUY LAROCHE
> Steinner
> ABG
> YEDOO
> LON
> RIHANNA
> HELENA RUBINSTEIN
> OKI
> WHIRLPOOL
> MATTHEW WILLIAMSON
> CREATIVE LABS
> UNICORN
> RELAX
> AQUA EXCELLENT
> INTEX
> VAN GILS
> JOY PARK
> CHRISTINA AGUILERA
> DREWEX
> MEMOREX

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml