NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | led monitory | zaruka a servis | autosedačky | odborná pomoc | recenze |
Český manuál a návod

Hra MICROSOFT Xbox 360 Fable III (4JF-00012)

Český návod k použití Hra MICROSOFT Xbox 360 Fable III (4JF-00012) - Ve hře Fable III, která je
               

 

Návod k použití Hra MICROSOFT Xbox 360 Fable III (4JF-00012)

Český návod k použití Hra MICROSOFT Xbox 360 Fable III (4JF-00012) je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Hra MICROSOFT Xbox 360 Fable III (4JF-00012) nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Hra MICROSOFT Xbox 360 Fable III (4JF-00012), databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce MICROSOFT. Přečtěte si také diskuzi k Hra MICROSOFT Xbox 360 Fable III (4JF-00012).
Hra MICROSOFT Xbox 360 Fable III (4JF-00012)
Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Hra MICROSOFT Xbox 360 Fable III (4JF-00012)
Český návod MICROSOFT k použití výrobku Hra MICROSOFT Xbox 360 Fable III (4JF-00012) udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku MICROSOFT
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis MICROSOFT
6) Značka: MICROSOFT
7) EAN kód: 885370197426
Návod k použití Hra MICROSOFT Xbox 360 Fable III (4JF-00012)

Jste-li majitelem Hra MICROSOFT Xbox 360 Fable III (4JF-00012) od MICROSOFT a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Hra MICROSOFT Xbox 360 Fable III (4JF-00012) -
Ve hře Fable III, která je nejnovějším dílem kritikou oceňované série výhradně pro Xbox 360, se mohou noví i dlouholetí fanoušci vydat na epické dobrodružství. Honba za korunou je pouze začátkem vaší úžasné cesty.Od událostí ve hře Fable II uplynulo padesát let. Království Albion dospělo do věku průmyslové revoluce, jeho osud je však ohrožen. Budete muset shromáždit svůj lid a bojovat po jeho boku, usednout na trůn a zjistit, že není snadné ubránit ho. Na své cestě se budete muset rozhodovat, jak změníte svět kolem sebe. Můžete se zajímat o dobro všech, nebo jen o osobní zisk. Kým se stanete? Zahořklým rebelem, stejným tyranem, jako byl ten, proti kterému jste se vzbouřili, nebo nejlepším vládcem, jaký kdy žil? Limitovaná sběratelská edice hry nabízí jedinečné předměty, které si nemůže nechat ujít žádný skutečný fanoušek hry Fable. Součástí této edice je obsah ke stažení, který je k dispozici také pro uživatele systému Windows, spolu s předměty, které jsou součástí balení ve verzi pro Xbox 360. Hra se dodává ve speciálním balení připomínajícím knihu ze hry Fable III. Toto balení obsahuje: * Nový úkol: Odhalte tajemství strašidelného lesa Silverpines a získejte legendární meč Wolfsbane - zhoubu vlků a balverinů. * Exkluzivní lokace: Odemkněte novou oblast, ve které se můžete usadit s rodinou a objevovat nové poklady. * Hrací karty Fable III: Tyto karty byly vytvořeny studiem Lionhead. Zobrazují všechny druhy postav ze hry Fable III, včetně hrdinů, královských vojáků, rebelů a padouchů nejen z celého Albionu. * Mince se znakem Cechu: Tato mince má dobrou stranu (modrou) a zlou stranu (červenou). Může hráči pomoci při klíčových rozhodnutích, které navždy změní osud světa. * Nový druh psa: Boxer je známý svojí oddaností. Tento odvážný psí společník je hoden těch největších králů a královen. * Jedno jedinečné oblečení: Získejte jedno mužské a jedno ženské oblečení z tajemné a vzdálené krajiny Aurora, která je novým cílem vašich dobrodružství ve hře Fable III.

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Hra MICROSOFT Xbox 360 Fable III (4JF-00012)

Vložit nový příspěvek Hra MICROSOFT Xbox 360 Fable III (4JF-00012)

Předmět: Fable 3
Datum: 2013-08-10 16:24:29Autor: veronika přadková
dobrý den potřebovala bzch český navod na fable 3, mám fable 3 na xbox 360 ale ten návod tam mám v angličtině. Zaklady v teto hře sice zvládám , ale ostatní věci co se tam dají třeba udělat ani nevím ža tam sjou, proto potřebuji ten návod a prosím vás pokud ho budete mit odešlete mi ho na email@ : pradlina.veronika@seznam.cz děkuji. :D
Odpovědět

Vložit dotaz nebo reakci k Hra MICROSOFT Xbox 360 Fable III (4JF-00012)

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> ROCCOBAROCCO
> KENZO
> ADOBE
> ABBYY
> NAFNAF
> JOHN
> SEAGATE
> ELPUMPS
> JESSICA SIMPSON
> HAL3000
> PAT&MAT
> Spokey
> MOULINEX
> AVICENTRA
> BIJAN
> DELPHARMEA
> Dreft
> VAN GILS
> TOMMY HILFIGER
> DREMEL
> IGNIS
> PERSIL
> AUTOGRIP
> ZAPF
> ANIMONDA
> GETNET
> FULDA
> CADILLAC
> GOGEN
> Güde
> ACQUA DI PARMA
> UNICORN
> SATURN
> ELKOP
> CUSTO BARCELONA

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml