NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | dětské potřeby | kočárky | hodinky | splátky | návody a manuály | zaruka a servis |
Český manuál a návod

Hra MICROSOFT Xbox NHL 12 (EAX205208)

Český návod k použití Hra MICROSOFT Xbox NHL 12 (EAX205208) - Staňte se příští velkou legendou
               

 

Návod k použití Hra MICROSOFT Xbox NHL 12 (EAX205208)

Český návod k použití Hra MICROSOFT Xbox NHL 12 (EAX205208) je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Hra MICROSOFT Xbox NHL 12 (EAX205208) nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Hra MICROSOFT Xbox NHL 12 (EAX205208), databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce MICROSOFT. Přečtěte si také diskuzi k Hra MICROSOFT Xbox NHL 12 (EAX205208).
Hra MICROSOFT Xbox NHL 12 (EAX205208)
Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Hra MICROSOFT Xbox NHL 12 (EAX205208)
Český návod MICROSOFT k použití výrobku Hra MICROSOFT Xbox NHL 12 (EAX205208) udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku MICROSOFT
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis MICROSOFT
6) Značka: MICROSOFT
7) EAN kód: 5035228103887
Návod k použití Hra MICROSOFT Xbox NHL 12 (EAX205208)

Jste-li majitelem Hra MICROSOFT Xbox NHL 12 (EAX205208) od MICROSOFT a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Hra MICROSOFT Xbox NHL 12 (EAX205208) -
Staňte se příští velkou legendou
Jako další sportovní superstar se porvěte o každé střídání na ledě špičkovým výkonem. Rozdávejte tvrdé hity, střílejte úžasné góly a dokažte, že máte na to dovést svůj tým až k vítězství ve Stanley Cupu. V NHL 12 se můžete stát příští hokejovou legendou. Naskočte na led do zcela nového interaktivního prostředí, kde po kolizích odlétávají hráčům helmy, tříští se plexisklo a kde člověk nikdy neví, odkud přijde další drtivý hit na hrazení. V NHL 12 zažijete intenzitu, rychlost a tvrdou hru tak, jak je znáte ze skutečných zápasů NHL.

HLAVNÍ FUNKCE A VLASTNOSTI
Komplexní engine fyzického kontaktu ? Zažijete dosud nevídanou úroveň vlivu individuálních dovedností a agresivních prvků hokeje na průběh hry. Nebude chybět tříštění plexiskla po tvrdém hitu, helmy hráčů odlétávající po nekompromisních soubojích nebo bodyčeky, které pošlou protihráče potupně na střídačku. Při prudkém kontaktu s brankou či brankářem dojde k věrohodné kolizi v závislosti na intenzitě střetu.

Přepracovaný mód Be a Pro ? Při hře s vlastním vytvořeným profíkem si budete muset říct o každou minutu na ledě špičkovými výkony, tvrdými hit y a důležitými góly v síti soupeře. Akci do dalšího střídání lze simulovat, takže můžete být na ledě po celou dobu svého postupu kariérou, jejímž jediným cílem je zisk Stanley Cupu.

Nové interakce dynamicky reagujících brankářů ? Úžasné reflexivní zákroky vašeho brankáře, který se neustále snaží vykrývat všechny úhly, mohou přivádět soupeře k zoufalství. Strážci svatyně se však nyní musí vypořádat i s lépe clonícími hráči v prostoru brankoviště.

Brankáři mohou shodit rukavice ? Když atmosféra na ledě pořádně zhoustne, stačí dát signál k opuštění branky, shodit rukavice a rozdat si to s brankářem na opačné straně hřiště.

Zahrajte si zápas Winter Classic ? Sérii NHL nově doplní populární zápas NHL Winter Classic pod otevřeným nebem, který se tradičně hraje na nový rok. Letos vás čeká sněhem pokrytý pittsburský stadion Heinz Field, zaplněný 70 tisíci nadšených diváků, kteří vytvoří báječnou atmosféru.

Lokalizace: české titulky

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Hra MICROSOFT Xbox NHL 12 (EAX205208) - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Hra MICROSOFT Xbox NHL 12 (EAX205208)

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> BREIL MILANO
> FULDA
> MAC TOYS
> VREDESTEIN
> CERATIO
> BRUNO BANANI
> AMEFA
> TALIKA
> ISSEY MIYAKE
> NIVEA
> VAN GILS
> GIVENCHY
> BABABING
> GISLAVED
> X-LANDER
> JIVAGO
> KATE MOSS
> Juniors
> FINCLUB
> PURE
> KORMORAN
> HOOVER
> ADOLFO DOMINGUEZ
> BEST
> SMOBY
> TENGA
> JABLOTRON
> KNORRTOYS
> LAMAZE
> CASIO
> Carlson
> RTJ GROUP
> NANKANG
> TVAROH
> BURG

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml