NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | hračky | zaruka a servis | peníze a půjčky | kočárky | hodinky | návody a manuály | autosedačky |
Český manuál a návod

Hra SONY GT5 Prologue PS3

Český návod k použití Hra SONY GT5 Prologue PS3 - * Všichni fanoušci motoristického sportu pozor
               

 

Návod k použití Hra SONY GT5 Prologue PS3

Český návod k použití Hra SONY GT5 Prologue PS3 je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Hra SONY GT5 Prologue PS3 nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Hra SONY GT5 Prologue PS3, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce SONY. Přečtěte si také diskuzi k Hra SONY GT5 Prologue PS3.
Hra SONY GT5 Prologue PS3
Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Hra SONY GT5 Prologue PS3
Český návod SONY k použití výrobku Hra SONY GT5 Prologue PS3 udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku SONY
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis SONY
6) Značka: SONY
7) EAN kód: 711719131441
Návod k použití Hra SONY GT5 Prologue PS3

Jste-li majitelem Hra SONY GT5 Prologue PS3 od SONY a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Hra SONY GT5 Prologue PS3 -
* Všichni fanoušci motoristického sportu pozor!! Jeden z nejlegendárnějších titulů herního průmyslu se chystá debutovat na PLAYSTATION?3 (PS3?)! Ano, správně ? skutečný simulátor ježdění, kterého se již prodalo téměř 50 miliónů kusů, je zpět. Společnost Sony Computer Entertainment Europe a společnost Polyphony Digital s potěšením oznamují uvedení novinky Gran Turismo 5 Prologue?, předskokana představujícího přicházející Gran Turismo? 5 pro PS3. Tento předskokan bude dostupný na disku Blu-ray Disc? (BD) ve středu, 26. března, za cenu 1099,- Kč a ve čtvrtek, 27. března, bude dostupný i ke stažení ze sítě PLAYSTATION?Network. Ve stejný den jako samostatná BD verze bude na trh uveden i balíček obsahující 40 GB model PS3, bezdrátový ovladač SIXAXIS? a hru Gran Turismo 5 Prologue.
* Gran Turismo na PlayStation? je jednou z nejúspěšnějších herních sérií posledního desetiletí ? proslavila se realismem, kvalitou designu a fyzikálním modelem vozidel. Teď, když má za sebou podporu skvělého výkonu herní konzole PS3, bude nezastavitelná. Gran Turismo 5 Prologue obsahuje 71 ohromujících vozidel ? včetně aut od výrobců, jako je Lotus, Aston Martin, Subaru a Ferrari, které tu zažije obrovskou premiéru ? je možné závodit na šesti skutečně realistických tratích: Eiger Nordwand; Daytona International Speedway; London City Track; Fuji Speedway, Suzuka a High Speed Ring ? na všech je možné jezdit v obou směrech a všechny jsou vytvořeny v nádherné HD grafice. Hra disponuje úplně novým fyzikálním modelem, který vám poskytne ten nejskutečnější zážitek z jízdy a novou vylepšenou umělou inteligenci protivníků, kteří vám dají zabrat jako nikdy předtím.
* Ale to není vše ? poprvé v historii série Gran Turismo budete mít možnost závodit on-line. Díky síti PLAYSTATION Network se bude moci až 16 jezdců postavit na start těch nejlepších světových závodních tratí ? potřebujete k tomu jen širokopásmové připojení k síti Internet a herní konzoli PS3. Až se dostanete do jezdecké komunity, globální on-line žebříčky nenechají nikoho na pochybách a ukáží celému světu, kdo je nejlepší ve hře Gran Turismo.
* A potom je tady Gran Turismo? TV ? samostatný on-line kanál dostupný exkluzivně jen v síti PLAYSTATION Network, který vám nabízí ty nejlepší obsahy z motoristického sportu.
* A když skončíte se sledováním živého vysílání, můžete se v klidu projít v muzeu Gran Turismo, kde najdete virtuální výstavy z dějin různých světových šampiónů, kteří zazářili nejen v sérii Gran Turismo.
* Hlavní charakteristiky:
* Úplně první titul série Gran Turismo, který nabízí možnost závodit on-line: závoďte proti až 16 jiným esům hry Gran Turismo
* Vyzkoušejte celkem 71 skvělých aut s vysokým výkonem
* Závoďte na tratích Eiger Nordwand, Daytona International Speedway, London City Track, Fuji Speedway, Suzuka a High Speed Ring ? a potom si je vychutnejte i v opačném směru
* Úplně nový fyzikální model znamená skutečné chování vozidla nové generace
* Úplně nová a vylepšená umělá inteligence protivníků pro úžasné závody, u kterých si budete samým napětím kousat nehty
* Přístup ke Gran Turismo TV: svět skvělého motoristického TV programu on-line
* Muzeum, které nabízí přehlídku historie a odkaz výrobců špičkových vozidel
* Moje garáž - personalizovaná domovská stránka s kalendářem, hodinami, mapami a přehledem počasí pro všechny velké závodní okruhy na celém světě
* Funkce Quick Tune vám umožní doladit výkon, pneumatiky, odpružení a mnohem víc
* To vše v perfektním High Definition formátu 1080p
* Další funkce hry Gran Turismo 5 Prologue pro evropskou verzi:
* Režim Drift ? Hráčova driftovací technika se posuzuje podle úhlu natočení vozidla, přesnosti jízdy a rychlosti v přísně sledovaných zónách v různých zatáčkách tratě.
* Rozsáhlé ladění vozidla ? Hráči mají možnost nastavit výkon celého vozidla, včetně motoru, pneumatik, odpružení a také mají možnost použít rychlé doladění během závodu.
* Závody dvou hráčů na rozdělené obrazovce ? Tento režim umožňuje dvěma hráčům závodit proti sobě v režimu off-line.
* Nové závodní soutěže ? Fanoušci on-line závodů se nyní mohou zúčastnit nových plánovaných soutěží a závodů na čas.
* Kompletní verze Gran Turismo 5 bude uvedena na trh v roce 2009. Do té doby máte k dispozici ultra-realistickou a vysokorychlostní závodní hru Gran Turismo 5 Prologue na PS3. Ta právě vychází! Za účelem získání dalších informací navštivte prosím stránku www.granturismoworld.com.

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Hra SONY GT5 Prologue PS3 - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Hra SONY GT5 Prologue PS3

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> Joerex
> DYSON
> SHELCORE
> WHIRLPOOL
> NORCO
> KENWOOD
> LADYCUP
> ELKOP
> STARPIL
> Dewberry
> HYUNDAI
> MUELHENS
> SILVERLIT
> OCEAN DREAM
> NEWBORN
> PUMA
> KRUPS
> LITE-ON
> ALFRED SUNG
> OPTICUM
> MERCO
> BAYER
> CARON
> CREATIVE LABS
> SCHWARZKOPF PROFESSIONAL
> SERGIO TACCHINI
> HOMECAST
> TENDA
> MERIDA
> MOLINARD
> TOMMY BAHAMA
> MAGIC CAT
> MECCANO
> Pirola
> CHUGGINGTON

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml