NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | odborná pomoc | recenze | hračky | kosmetika | zaruka a servis | ovladače, drivers | dětské potřeby |
Český manuál a návod

Hra SONY Killzone Liberation PSP

Český návod k použití Hra SONY Killzone Liberation PSP - * Jižní sektor planety Vekta znovu okup
               

 

Návod k použití Hra SONY Killzone Liberation PSP

Český návod k použití Hra SONY Killzone Liberation PSP je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Hra SONY Killzone Liberation PSP nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Hra SONY Killzone Liberation PSP, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce SONY. Přečtěte si také diskuzi k Hra SONY Killzone Liberation PSP.
Hra SONY Killzone Liberation PSP
Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Hra SONY Killzone Liberation PSP
Český návod SONY k použití výrobku Hra SONY Killzone Liberation PSP udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku SONY
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis SONY
6) Značka: SONY
7) EAN kód: 0711719603412
Návod k použití Hra SONY Killzone Liberation PSP

Jste-li majitelem Hra SONY Killzone Liberation PSP od SONY a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Hra SONY Killzone Liberation PSP -
* Jižní sektor planety Vekta znovu okupuje nepřítel, který pomalu ale jistě získává svoji původní sílu. Povstal nový vůdce a vojska Helghastů se vydala zase na pochod smrti. Dva měsíce po událostech známých z prvního Killzone jsme svědky rozpoutání ještě krutějšího konfliktu, než tomu bylo dosud. Na scénu přichází generál Metrac a za ním pochodují nekonečné šiky černých vojáků se svítícíma očima. Šílenství zvané Killzone znovu otvírá své brány, aby dobylo další platformu od společnosti SONY. Zachraňte svoje PSPčka před záhubou a vezměte osud lidstva do svých rukou.
* Staré zbraně, ale noví nepřátelé a hlavně úplně nový žánr. To je stručná charakteristika Killzone Liberation, ostře sledované hry určené pro PSP. Znovu se ocitnete v kůži neohroženého Templáře, který se spolu se svoji skupinou snaží vysvobodit zajatce z Metracova zajetí a co nejvíce oslabit Hellghasty. Čeká na vás více než šestnáct zbrusu nových misí, které dokonale prověří nejen vaše bojové schopnosti, ale i rychlost a důvtip. FPS žánr se změnil na izometrický pohled z pohledu třetí osoby a hra dostala úplně nový inteligentní kamerový systém, zabírající akci vždy ze správného úhlu. Killzone Liberation disponuje i propracovaným Taktickým Systémem Rozkazů (TCS), díky kterému můžete do akce zapojit na vyznačených stanovištích i své počítačem řízené spolubojovníky a využít je pro specifické cíle. Konečně se dočkáte i využití různých vozidel a speciálního jetpacku, který umožňuje větší pohyblivost po bojišti. Propracovaný multiplayer nabízí zábavu nejen v režimu Game Sharing, ale i v AdHoc režimu a kooperačním režimu, který si jistě najde mnoho příznivců. Killzone Liberation je hra, na kterou jsme čekali dlouho, ale vyplatilo se vydržet.

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Hra SONY Killzone Liberation PSP - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Hra SONY Killzone Liberation PSP

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> ARDO
> LANDSAIL / DELINTE
> NUTRAM
> KRIZIA
> AGFA
> HUAWEI
> BRIT CARE
> JOVAN
> ANIMONDA
> MSI
> SimCam
> EUCERIN
> URBANSPORT
> ALLIT
> ZAK
> Paolo Roncci
> KOSS
> TOMTOM
> PEXI
> SIMPLY YOU
> SWEEX
> BOFFIN
> GIANT
> TRUE RELIGION
> Marian Plast
> SPCA SPORTS CAMERA
> JACQUES FATH
> CHRISTIAN DIOR
> Whistler
> GIORGIO ARMANI
> HOTPOINT-ARISTON
> Ariel
> ROCCAT
> M + M
> HOMELITE

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml