NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | hodinky | návody a manuály | splátky | kočárky | zaruka a servis | recenze |
Český manuál a návod

Jízda na čtyřkolce do přírody Vyjížďka bez průvodce - 1 čtyřkolka pro 1-2 osoby - 1 hodina, Kraj: Olomoucký

Český návod k použití Jízda na čtyřkolce do přírody Vyjížďka bez průvodce - 1 čtyřkolka pro 1-2 osoby - 1 hodina
               

 

Návod k použití Jízda na čtyřkolce do přírody Vyjížďka bez průvodce - 1 čtyřkolka pro 1-2 osoby - 1 hodina, Kraj: Olomoucký

Český návod k použití Jízda na čtyřkolce do přírody Vyjížďka bez průvodce - 1 čtyřkolka pro 1-2 osoby - 1 hodina, Kraj: Olomoucký je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Jízda na čtyřkolce do přírody Vyjížďka bez průvodce - 1 čtyřkolka pro 1-2 osoby - 1 hodina, Kraj: Olomoucký nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Jízda na čtyřkolce do přírody Vyjížďka bez průvodce - 1 čtyřkolka pro 1-2 osoby - 1 hodina, Kraj: Olomoucký, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce . Přečtěte si také diskuzi k Jízda na čtyřkolce do přírody Vyjížďka bez průvodce - 1 čtyřkolka pro 1-2 osoby - 1 hodina, Kraj: Olomoucký.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Jízda na čtyřkolce do přírody Vyjížďka bez průvodce - 1 čtyřkolka pro 1-2 osoby - 1 hodina, Kraj: Olomoucký
Český návod k použití výrobku Jízda na čtyřkolce do přírody Vyjížďka bez průvodce - 1 čtyřkolka pro 1-2 osoby - 1 hodina, Kraj: Olomoucký udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis
Návod k použití Jízda na čtyřkolce do přírody Vyjížďka bez průvodce - 1 čtyřkolka pro 1-2 osoby - 1 hodina, Kraj: Olomoucký

Jste-li majitelem Jízda na čtyřkolce do přírody Vyjížďka bez průvodce - 1 čtyřkolka pro 1-2 osoby - 1 hodina, Kraj: Olomoucký od a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Jízda na čtyřkolce do přírody Vyjížďka bez průvodce - 1 čtyřkolka pro 1-2 osoby - 1 hodina, Kraj: Olomoucký -
Vyzkoušejte si bláznivou jízdu v terénu tam, kde auta nemůžou, a pěšky se Vám nechce, či nemáte koně. Pokud se bojíte motorky, zkuste čtyřkolku. Dostanete stabilitu auta, sílu koně a průchodnost terénem jako s motorkou. Až ucítíte tu sílu, nebude chtít slézt. Až to s Vámi bude házet ze strany na stranu a Vy si budete ve stupačkách vychutnávat každou nerovnost, bude to jako sen o něčem neskutečném. To, co umí čtyřkolky, nesrovnáte s žádnou motorkou ani autem. Bude to s Vámi házet, cloumat, poskakovat, bude se Vás to snažit vyhodit ze sedla, ale Vy se budete jen usmívat a vychutnávat si tu parádní jízdu.
Popis
Po příjezdu na místo setkání Vám náš instruktor vysvětlí, jak se čtyřkolky ovládají ? jak se brzdí, jak se přidává plyn, co dělat, když se zaseknete v blátě. Pak už se vydáte na cestu za poznáním a dobrodružstvím.
Zlínský kraj
Na výběr máte jízdu s průvodcem či bez průvodce. Pokud pojedete sám, je dobré jet s průvodcem. Kdo by Vás jinak případně tahal z bláta a ukázal Vám, jak zdolat ty největší překážky terénu?!
V případě účasti 2 osob na 1 čtyřkolce nesmí celková váha přesáhnout 130 Kg.
Na místě se platí vratná záloha na čtyřkolku 5.000,- Kč.V případě silného znečištění čtyřkolky v průběhu jízdy uhradí zákazník na místě v hotovosti 150,- Kč včetně DPH, za její umytí.
Nejčastěji se jezdí v okrese Zlín, u Valašských Klobouků.
Olomoucký kraj
Vyjížďka do přírody bez průvodce u Šumperka.
Vysočina
Na Vysočině jezdíme nejčastěji u Jihlavy. Máte na výběr klasickou jízdu s průvodcem do přírody či extreme jízdu (adrenalinová a "drsná" projížďka terénem - bláto, výjezdy, sjezdy, brodění, motokrosová dráha, trialová dráha, rozbité polní cesty i tankodrom).

Podmínky pro jízdu na čtyřkolce
Vhodný pro muže i ženy od 18 let s platným řidičským průkazem. Kromě Vysočiny, zde je možné absolvovat jízdu i bez ŘP, ale jezdíte pouze v terénu, nelze vjet na silnici. Osoby mladší 18 let mohou jet pouze jako spolujezdec.
Počasí
Nemělo by pršet, ani foukat silný vítr, abyste si jízdu pořádně užili.
Čas
Dle vybrané varianty.
Počet účastníků
Jízda je určena pro jednu osobu, ale je možné se během hodiny vystřídat nebo jet ve 2 osobách na 1 čtyřkolce (dle dané lokality).
Oblečení
Je možné, že se zašpiníte, proto tomu uzpůsobte i Vaše oblečení. V chladném počasí je však nutné se důkladně obléci.
Sezóna
Celoročně. I v zimě je zážitek z jízdy výborný.
Měli byste vědět u jízdy na čtyřkolce
Je možné si půjčit i více čtyřkolek, či vytvořit program na míru. Neváhejte nás kontaktovat.
Většinou se jezdí na soukromých pozemcích a cestách.
Rezervace termínu
Alespoň dva týdny předem.

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Jízda na čtyřkolce do přírody Vyjížďka bez průvodce - 1 čtyřkolka pro 1-2 osoby - 1 hodina, Kraj: Olomoucký - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Jízda na čtyřkolce do přírody Vyjížďka bez průvodce - 1 čtyřkolka pro 1-2 osoby - 1 hodina, Kraj: Olomoucký

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> BOGENA
> ZIPPO FRAGRANCES
> Jar
> GODDESS
> CLIFFI
> BRUNO BANANI
> BIORA
> D-LINK
> TRUST
> YARVIK
> JUVELIN
> AVALANCHE
> AQUA EXOTIC
> NIKKO
> NEWBORN
> VSTANK
> Valira
> FORESTINA
> NANIA
> LUCIANO SOPRANI
> LOMANI
> SATURN
> ZEETEX
> LA PLAYA
> UNIOS PHARMA
> SPEED LINK
> AVICENTRA
> TORO
> CAT-GATO
> TOM FORD
> SPY GEAR
> BLUE STEP
> COLEMAN
> ITALTRIKE
> MARVEL

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml