NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | hodinky | šperky | kočárky | hračky | zaruka a servis | peníze a půjčky | dětský nábytek |
Český manuál a návod

Kosmetika TRI-AKTILINE Instant Deep Wrinkle Filler 30ml

Český návod k použití Kosmetika TRI-AKTILINE Instant Deep Wrinkle Filler 30ml - Kosmetika Tri-Ak
               

 

Návod k použití Kosmetika TRI-AKTILINE Instant Deep Wrinkle Filler 30ml

Český návod k použití Kosmetika TRI-AKTILINE Instant Deep Wrinkle Filler 30ml je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Kosmetika TRI-AKTILINE Instant Deep Wrinkle Filler 30ml nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Kosmetika TRI-AKTILINE Instant Deep Wrinkle Filler 30ml, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce TRI-AKTILINE. Přečtěte si také diskuzi k Kosmetika TRI-AKTILINE Instant Deep Wrinkle Filler 30ml.
Kosmetika TRI-AKTILINE Instant Deep Wrinkle Filler 30ml
Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Kosmetika TRI-AKTILINE Instant Deep Wrinkle Filler 30ml
Český návod TRI-AKTILINE k použití výrobku Kosmetika TRI-AKTILINE Instant Deep Wrinkle Filler 30ml udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku TRI-AKTILINE
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis TRI-AKTILINE
6) Značka: TRI-AKTILINE
7) EAN kód: 828632019234
Návod k použití Kosmetika TRI-AKTILINE Instant Deep Wrinkle Filler 30ml

Jste-li majitelem Kosmetika TRI-AKTILINE Instant Deep Wrinkle Filler 30ml od TRI-AKTILINE a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Kosmetika TRI-AKTILINE Instant Deep Wrinkle Filler 30ml -
Kosmetika Tri-Aktiline  Tri-Aktiline Instant Deep Wrinkle Filler. Revoluční přípravek na odstraňování hlubokých vrásek!Výplň pro hluboké vrásky bez aplikace výplní injekční metodou.Výplň na hluboké vrásky mezi obočím, mezi ústy a nosem atd. Nejnovější metoda, která je stejně účinná jako injekční aplikace.Tato vynikající a inovační formule spojuje formuli unikáního vyplňujícího krému a pudrem odrážejícím částice světla. Společně pomáhají zmenšit a eliminovat vrásky.Nejhlubší rýhy a linie jsou okamžitě vyžehlené a vyhlazené. Používat ho tam, kde je to nejvíce potřebné - na vrásky a linky kolem očí, vrásky smíchu, hluboké vrásky na čele, na bradě atd.Okamžité vpnutí a vyhlazení vrásek. Pleť je vypnutá, dokonale hydratovaná díky složení z extraktu kombuchy, která zadržuje vodu v pokožce a pleť je skutečně maximálně hydratovaná.  Vyvinuto a vyrobeno ve spolupráci s Estée Lauder.Inovační formule spojuje unikátní vyplňující krém s pudrem odrážejícím částice světla. Společně pomáhají zmenšit a eliminovat vrásky. Použití: nanést malé množství na ruku a lehce zahřát. Následně jemným dotykem nanášet na tvář a potřebná místa s hlubokými vráskami. Výsledky klinické studie po 4 týdnech a 8 týdnech používání TRI-AKTILINE krému na vyhlazení hlubokých vrásek: 68% testovaných klientek okamžitě po nanesení krému zaregistrovalo vypnutí pleti a vyrovnání vrásek z původních hlubokých na vrásky téměř neznatelné, ploché a vyhlazené. Po 4 týdnech to bylo již 83% klientek. Pleť je vypnutá a dokonale hydratovaná díky extraktu kombuchy, která zadržuje vodu v pokožce a pleť je skutečně maximálně hydratovaná. Vlhkost je zadržována v pokožce (přirivnání k napité houbě - kombucha). Po 8 týdnech klinické studie prokázaly měřením viditelné zlepšení o 45% v redukci původních vrásek a vypnutí pleti. Současně došlo k dokonalé hydrataci a vypnutí pleti s dlouhodobým účinkem. Obsah: 30ml    

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Kosmetika TRI-AKTILINE Instant Deep Wrinkle Filler 30ml - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Kosmetika TRI-AKTILINE Instant Deep Wrinkle Filler 30ml

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> AIGNER
> Kärcher
> BVLGARI
> ELPUMPS
> Pyrex
> HAMA
> VAN CLEEF & ARPELS
> Kela
> V-NET
> EVOLVE
> LUXELL
> DELPHARMEA
> Lenor
> Motorola
> LOCK&LOCK
> KRUPS
> WALLABOO
> ANKA
> BOSCH
> FARM FOOD
> BEATIN
> ANNA SUI
> DIESEL
> HALTI
> TONI&GUY
> AMIKO
> CANADIEN
> PURE
> GAI MATTIOLO
> FITMIN
> PRAKTICA
> Kratki
> AEG-ELECTROLUX
> COTY
> Garant

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml