NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | hračky | návody a manuály | autosedačky | dětské potřeby | peníze a půjčky | dětský nábytek |
Český manuál a návod

Letecký balíček (simulátor + reálný let) Simulátor vs. reálný let - 40 minut na simulátoru a 20 minut letu (Praha), Kraj: Praha

Český návod k použití Letecký balíček (simulátor + reálný let) Simulátor vs. reálný let - 40 minut na simulátoru
               

 

Návod k použití Letecký balíček (simulátor + reálný let) Simulátor vs. reálný let - 40 minut na simulátoru a 20 minut letu (Praha), Kraj: Praha

Český návod k použití Letecký balíček (simulátor + reálný let) Simulátor vs. reálný let - 40 minut na simulátoru a 20 minut letu (Praha), Kraj: Praha je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Letecký balíček (simulátor + reálný let) Simulátor vs. reálný let - 40 minut na simulátoru a 20 minut letu (Praha), Kraj: Praha nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Letecký balíček (simulátor + reálný let) Simulátor vs. reálný let - 40 minut na simulátoru a 20 minut letu (Praha), Kraj: Praha, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce . Přečtěte si také diskuzi k Letecký balíček (simulátor + reálný let) Simulátor vs. reálný let - 40 minut na simulátoru a 20 minut letu (Praha), Kraj: Praha.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Letecký balíček (simulátor + reálný let) Simulátor vs. reálný let - 40 minut na simulátoru a 20 minut letu (Praha), Kraj: Praha
Český návod k použití výrobku Letecký balíček (simulátor + reálný let) Simulátor vs. reálný let - 40 minut na simulátoru a 20 minut letu (Praha), Kraj: Praha udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis
Návod k použití Letecký balíček (simulátor + reálný let) Simulátor vs. reálný let - 40 minut na simulátoru a 20 minut letu (Praha), Kraj: Praha

Jste-li majitelem Letecký balíček (simulátor + reálný let) Simulátor vs. reálný let - 40 minut na simulátoru a 20 minut letu (Praha), Kraj: Praha od a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Letecký balíček (simulátor + reálný let) Simulátor vs. reálný let - 40 minut na simulátoru a 20 minut letu (Praha), Kraj: Praha -
Netradiční balíček pro Vás. Vyzkoušejte si nejprve simulátor akrobatického letounu a poté se posaďte do reálného letadla a zažijte let v akrobatickém letadle Zlín.
Program
Zážitek začíná seznámením s profesionálním výcvikovým leteckým trenažérem Zlín 242 L a jeho ovládáním. Po úvodních seznamovacích 10 minutách jsou zahájeny cvičné lety, které trvají 30 minut. Na rozdíl od jiných simulátorových zážitků jsou tyto lety zaměřeny především na přípravu pro následující reálný let.
Abyste nebyli zahlceni nesčetnými možnostmi simulátoru, trénuje se zejména pojíždění, vzlet, lety do prostoru letiště a po jeho okruhu, nácvik nouzového přistání do terénu a přiblížení a přistání na cílové letiště.
Reálný let probíhá následně na předem připraveném letadle Zlín stejné typové řady 42 a to ihned po ukončení simulovaných letů. Reálný let je proveden po letištním okruhu, dále následuje let do prostoru, kde si lze vyzkoušet stejné letové situace jako předtím na trenažéru. Během tohoto letu si budete moci vyzkoušet ovládání a chování letounu v různých letových režimech. Tento let obsahuje 1 vzlet a 1 přistání a umožní výhledy na město Praha.
Letadlo i simulátor jsou v prvotřídním technickém stavu a zážitek je provozován v profesionální letecké škole.
Tento zážitek je vhodný zejména pro letecké nadšence anebo ty, kteří létání obdivují, ale mají z něho obavy. Dále je zážitek vhodný pro budoucí zájemce o pilotní výcvik.

Podmínky
Vhodný pro muže, ženy i děti od 8 let. Děti pouze v doprovodu rodičů.
Počasí
Zážitek je možné absolvovat po celý rok za předpokladu, že je způsobilá vzletová a přistávací dráha a meteorologické podmínky umožňují bezpečné provedení letu. Pokud nebude možné z těchto důvodů provést reálný let, bude Váš let uskutečněn v náhradním termínu a to v nejbližší možné době.
Čas
Zážitek trvá hodinu ? 40 minut na simulátoru a 20 minut letu.
Počet účastníků
Na simulátoru se můžete prostřídat, ale let může absolvovat pouze 1 osoba (máme 2místné letadlo).
Diváci
Doprovod max. 2 dospělých osob a 2 dětí.
Sezóna
Celoročně.
Rezervace termínu
Alespoň 14 dní dopředu.

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Letecký balíček (simulátor + reálný let) Simulátor vs. reálný let - 40 minut na simulátoru a 20 minut letu (Praha), Kraj: Praha - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Letecký balíček (simulátor + reálný let) Simulátor vs. reálný let - 40 minut na simulátoru a 20 minut letu (Praha), Kraj: Praha

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> CHEVIGNON
> GAP
> NOKIAN
> SALVADOR DALI
> PERSIL
> HUADONG
> TONINO LAMBORGHINI
> OPIUMEX
> FERM
> ELECTROLUX
> Etape
> SONIA RYKIEL
> WALACHIA
> KAARSGAREN
> ASUS
> ALAIN DELON
> SWEEX
> Spokey
> PUZZLEND
> TOSHIBA
> Lenor
> BOGNER
> VALENTINO
> IOMEGA
> SPY GEAR
> RIMMEL LONDON
> EIN-O
> HAMA
> KANEBO
> HTC
> BYBLOS
> BIG
> MIO
> BIBUS
> DANA

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml