NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | hodinky | šperky | odborná pomoc | ovladače, drivers | peníze a půjčky |
Český manuál a návod

Monitor BENQ BL2201M (9H.L4VLA.TPE) černý

Český návod k použití Monitor BENQ BL2201M (9H.L4VLA.TPE) černý - Nastal čas ukázat Vaše podnik
               

 

Návod k použití Monitor BENQ BL2201M (9H.L4VLA.TPE) černý

Český návod k použití Monitor BENQ BL2201M (9H.L4VLA.TPE) černý je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Monitor BENQ BL2201M (9H.L4VLA.TPE) černý nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Monitor BENQ BL2201M (9H.L4VLA.TPE) černý, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce BENQ. Přečtěte si také diskuzi k Monitor BENQ BL2201M (9H.L4VLA.TPE) černý.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Monitor BENQ BL2201M (9H.L4VLA.TPE) černý
Český návod BENQ k použití výrobku Monitor BENQ BL2201M (9H.L4VLA.TPE) černý udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku BENQ
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis BENQ
6) Značka: BENQ
7) EAN kód: 4718755026386
Návod k použití Monitor BENQ BL2201M (9H.L4VLA.TPE) černý

Jste-li majitelem Monitor BENQ BL2201M (9H.L4VLA.TPE) černý od BENQ a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Monitor BENQ BL2201M (9H.L4VLA.TPE) černý -
Nastal čas ukázat Vaše podnikání v lepším světle
BL2201M, Váš nejlepší spolupracovník, je 22" 16:10 LED monitor s vestavěnými reproduktory a vysokým DCR 12 000 000:1 pro nejvyšší kvalitu zobrazení za každých okolností.

Největší odborník na LED monitory v celosvětovém měřítku
BenQ ? světová jednička v oblasti LED monitorů ? vytvořil ideální obchodní řešení. Monitor BL2201M přichází s technologií LED podsvícení pro efektivitu vynaložených nákladů a ekologickou šetrnost s ohledem na ochranu životního prostředí.

Automatický senzor pro ochranu zraku
Nadměrně jasná nebo tmavá obrazovka monitoru zatěžuje oči. Tato funkce po celý den automaticky detekuje úroveň okolního osvětlení a nastavuje jas monitoru na nejoptimálnější úroveň z hlediska jasnosti a pohodlí ? účinně tak snižuje únavu očí, takže dochází ke zvýšení účinnosti a přesnosti práce!

Senzor úsporného režimu pro snížení nákladů na elektrickou energii
Zaměstnanci v kancelářích tráví v průměru přibližně 20 % své pracovní doby mimo počítače ? často je ani nevypnou. Tato funkce automaticky přepíná monitor do úsporného režimu vždy, když uživatelé odejdou od svých stolů a po jejich návratu je přepíná zpět do normálního režimu ? tím efektivně šetří nezanedbatelné množství energie a financí, které by se jinak projevilo na měsíčních účtech za elektrickou energii.

Antireflexní displej
Oslňující panel ? ať už je příčinou přímé nebo odražené světlo ? představuje pro pracovníky kanceláří problém, protože znemožňuje sledování jasného obrazu a způsobuje únavu jejich zraku. LED monitory BenQ BL2201M jsou vybaveny antireflexním displejem s matným povrchem, který omezuje rušivé odrazy na minimum, takže pracovníci se mohou věnovat svým úkolům se zvýšenou produktivitou ? aniž by při tom museli mhouřit oči!

EfficEnergeticky úsporný a šetřící náklady
BenQ BL2201M využívá nejnovější technologii LED podsvícení umožňující snížit roční spotřebu energie ? díky tomu ušetří Vaši klienti na nákladech doslova jmění. LED podsvícení je rovněž známé svou dlouhou životností a stabilní kvalitou v oblasti jasu a prezentace barev ? což znamená delší dobu použitelnosti pro Vaše obchodní řešení.

Nepřetržitý inteligentní generátor připomínek
Při sledování obrazovky počítače lidé mrkají 5-10 krát za minutu méně, než je pro jejich oči potřebné ? po delší době je pak důsledkem únava zraku a sucho v ústech. Z tohoto důvodu byl zaveden inteligentní systém připomínek pro diskrétní připomenutí, že si pracovníci kanceláře mají v přednastavených intervalech 20, 40, 60 a 100 minut udělat přestávku, aby zůstali v nejlepší fyzické kondici. Tento systém byl vytvořen na základě odborníky doporučovaného pravidla ?20/20/20?, které pomáhá pracovníkům kanceláří relaxovat a znovu nabýt pozornosti.

Vestavěné reproduktory
Společnost BenQ doplnila produkt BL2201M vestavěnými reproduktory pro zvýšení atraktivity Vašich obchodních řešení! Díky tomu, že nemusí kupovat samostatné zvukové systémy, ušetří Vaši zákazníci další finance!

Mimořádně vysoký dynamický kontrastní poměr
Ohromující dynamický kontrastní poměr 12,000,000:1 zvyšuje hloubku barev a rozlišení tmavého a komplexního obrazu. Jakýkoli obraz, počínaje tím nejsvětlejším bílým a konče nejtmavším černým, je perfektně vykreslen pro zobrazení obrazu nejúžasnější kvality.

Skvělá doba odezvy
Díky skvělé době odezvy GTG 5 ms je i vysoce dynamické video vykreslováno plynulým graciézním pohybem bez jakýchkoli duchů nebo jiných artefaktů, které by rušily Váš divácký zážitek.

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Monitor BENQ BL2201M (9H.L4VLA.TPE) černý - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Monitor BENQ BL2201M (9H.L4VLA.TPE) černý

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> MARC JACOBS
> LITOŠ
> 4FREETIME
> DR. MULLER
> Kela
> SPCA SPORTS CAMERA
> 4711
> BIORA
> MARC O´POLO
> REPLAY
> ZANUSSI
> SWEEX
> FARM FOOD
> Katy Perry
> THRUSTMASTER
> SAMSUNG
> VETRO-PLUS
> HASBRO
> TEFAL
> MARIMEX
> SEAGATE
> KENWOOD
> INTEX
> Whistler
> SCP
> MARSHAL
> CONCEPT
> DIGITUS
> BLOME
> STEP2
> GAI MATTIOLO
> COOPER
> HAILO
> D-LINK
> ADOBE

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml