NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | hračky | autosedačky | návody a manuály | kosmetika | recenze | šperky | dětské potřeby |
Český manuál a návod

Monitor SAMSUNG BX2450L (LS24B5LVFH/EN)

Český návod k použití Monitor SAMSUNG BX2450L (LS24B5LVFH/EN) - Kouzelný obraz a perfektní výko
               

 

Návod k použití Monitor SAMSUNG BX2450L (LS24B5LVFH/EN)

Český návod k použití Monitor SAMSUNG BX2450L (LS24B5LVFH/EN) je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Monitor SAMSUNG BX2450L (LS24B5LVFH/EN) nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Monitor SAMSUNG BX2450L (LS24B5LVFH/EN), databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce SAMSUNG. Přečtěte si také diskuzi k Monitor SAMSUNG BX2450L (LS24B5LVFH/EN).
Monitor SAMSUNG BX2450L (LS24B5LVFH/EN)
Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Monitor SAMSUNG BX2450L (LS24B5LVFH/EN)
Český návod SAMSUNG k použití výrobku Monitor SAMSUNG BX2450L (LS24B5LVFH/EN) udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku SAMSUNG
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis SAMSUNG
6) Značka: SAMSUNG
7) EAN kód: 8806071075624
Návod k použití Monitor SAMSUNG BX2450L (LS24B5LVFH/EN)

Jste-li majitelem Monitor SAMSUNG BX2450L (LS24B5LVFH/EN) od SAMSUNG a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Monitor SAMSUNG BX2450L (LS24B5LVFH/EN) -
Kouzelný obraz a perfektní výkon
To není iluze, 2milisekundová odezva monitorů Samsung mění rychlejší a jasnější obraz v realitu. Bez ohledu na rychlost děje tento monitor přesvědčivě stíhá vykreslit každou scénu a věrně podat každý pohyb, takže se můžete těšit na skvělé zážitky při sledování filmů, hraní her a procházení internetu. Žádné rozmazání, tvorba duchů či roztřesení, pouze plynulý obraz, který vás zcela pohltí. Funkce Magic Speed vás přesvědčí, že magie opravdu existuje.

Mega barvy, mega kontrast, mega zážitek
Je dynamické zobrazení - a pak je mega dynamické zobrazení. Díky vylepšenému kontrastu - nejvyššímu, jaký je v současné době dostupný - poskytují monitory Samsung profesionální kvalitu obrazu s bohatými a reálnými barvami, o jakých se vám ani nesnilo. Strhující barvy a krystalicky čisté detaily ožijí přímo na vaší obrazovce.

Menší zatížení očí, bohatší zážitek ze sledování
Jak se rádi díváte na filmy? Vleže na pohovce? Nebo když sedíte ve svém oblíbeném křesle? Při vaření nebo cvičení? Ať stojíte, sedíte nebo ležíte, technologie Magic Angle společnosti Samsung se postará o to, aby film byl vždy ve středu vaší pozornosti. A abyste se vždy cítili pohodlně. Ať postavíte monitor Samsung kamkoli, jeho pětirežimové řízení úhlu umožní upravit úhel sledování tak, jako byste sledovali obrazovku přímo zepředu. Tak přestaňte natahovat krk a začněte si užívat film.

Monitor, který přebírá iniciativu při sdílení
Díky funkci Magic Return společnosti Samsung se nemusíte vůbec obávat, že by se ztratil obsah na druhém monitoru. Dojde-li k odpojení kabelu a ztrátě signálu, funkce Magic Return před vypnutím této obrazovky automaticky přenese její obsah na zbývající monitor. Není to žádná magie. To jsme jen povýšili sdílení obsahu na vědu.

Inteligentní nastavení velikosti
Proč byste měli pro zobrazení celého obrazu sledovat roztaženou nebo deformovanou kopii originálu? S inteligentním nastavením obrazu Samsung si budete moci užíval filmy přesně tak, jak byly zamýšleny.

Upravte si ovládání
Inovativní funkce uživatelského tlačítka produktů Samsung přináší vylepšení zábavy doslova na dosah ruky. Díky možnosti přiřazení oblíbených funkcí uživatelskému tlačítku budete mít okamžitý přístup k požadované operaci. Navolíte si pro uživatelské tlačítko funkci Magic Bright, Magic Color, Barevný efekt nebo Velikost obrazu? Je skvělé, že se můžete svobodně rozhodnout.

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Monitor SAMSUNG BX2450L (LS24B5LVFH/EN) - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Monitor SAMSUNG BX2450L (LS24B5LVFH/EN)

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> EHEIM
> FAG
> MATTHEW WILLIAMSON
> MASTER-STEEL
> SEE YOU
> PURINA PRO PLAN
> SCARLETT
> CINDY CRAWFORD
> PAYOT
> YOKOHAMA
> PANTENE
> DIOCHI
> ALMAWIN
> LG
> HORTUS
> MAVALA
> VIPOWER DELOCK NAVILOCK MAPY ...
> HANNAH MONTANA
> BEKO
> PURUS MEDA
> SUPERMAG
> CHUGGINGTON
> WHIRLPOOL
> FUJITSU SIEMENS
> CHICCO
> Nejlepší hračky
> OVEČKA SHAUN
> CANALI
> MICHELIN
> LAVERA
> WESTERN DIGITAL
> JRS
> ADIDAS
> ATTITUDE
> VREDESTEIN

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml