NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | hodinky | peníze a půjčky | ovladače, drivers | kosmetika | recenze | šperky | led monitory |
Český manuál a návod

Navigační systém GPS GARMIN Forerunner 405 CX Premium

Český návod k použití Navigační systém GPS GARMIN Forerunner 405 CX Premium - Forerunner 405 CX
               

 

Návod k použití Navigační systém GPS GARMIN Forerunner 405 CX Premium

Český návod k použití Navigační systém GPS GARMIN Forerunner 405 CX Premium je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Navigační systém GPS GARMIN Forerunner 405 CX Premium nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Navigační systém GPS GARMIN Forerunner 405 CX Premium, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce GARMIN. Přečtěte si také diskuzi k Navigační systém GPS GARMIN Forerunner 405 CX Premium.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Navigační systém GPS GARMIN Forerunner 405 CX Premium
Český návod GARMIN k použití výrobku Navigační systém GPS GARMIN Forerunner 405 CX Premium udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku GARMIN
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis GARMIN
6) Značka: GARMIN
7) EAN kód: 8594068040747
Návod k použití Navigační systém GPS GARMIN Forerunner 405 CX Premium

Jste-li majitelem Navigační systém GPS GARMIN Forerunner 405 CX Premium od GARMIN a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Navigační systém GPS GARMIN Forerunner 405 CX Premium -
Forerunner 405 CX Premium jsou sportovní hodinky s integrovaným vysocecitlivým GPS přijímačem, díky kterému jsou schopny poskytovat vysoce přesné údaje o rychlosti, zdolané vzdálenosti, času, výšce, a dalších veličinách nejen u klasických sportovních disciplín, jako je běh nebo cyklistika, ale i u ostatních disciplín, kde je jinak měření rychlosti a zdolané vzdálenosti obtížné (in-line bruslení, lyžování, kanoistika, jízda na koni, windsurfing a další).

Forerunner 405 CX Premium je vybaven unikátní patentovanou technologií, která umožňuje přesnější výpočet spotřebovaných kalorií na základě změn srdečního tepu. Sportester je navíc vybaven novou generací digitálního snímače srdečního tepu, který lépe kopíruje hrudník a méně vadí při vrcholových výkonech. Data ze snímače srdečního tepu je možné současně zaznamenávat ve více kompatibilních zařízeních Garmin. Pokud během výkonu používáte současně Forerunner, Edge nebo například outdoorový Oregon, stačí jeden snímač srdečního tepu pro všechny použité výrobky najednou.

Forerunner 405 CX Premium je vybaven ciferníkem citlivým na dotyk. Ovládání přístroje je díky dotykovému kroužku velice jednoduché a intuitivní.

Neposlední předností sportesteru Forerunner 405 CX Premium jsou možnosti, které jsou nabízeny ve spojení s počítačem a tréninkovým programem pro plánování a vyhodnocení tréninku. Forerunner 405 CX je vybaven automatickým bezdrátovým přenosem naměřených dat do PC. Stačí hodinky dostat do blízkosti několika metrů od počítače s nainstalovaným tréninkovým programem a sportester přenese automaticky všechny zaznamenané informace z paměti do PC. Sportester není potřeba nijak s PC propojovat, aktivovat nebo nastavovat - propojení s PC nikdy nebylo jednodušší.

S trénikovými daty je možné v počítači pracovat dvojím způsobem. První možností je využití tréninkového programu Garmin Training Center, který se instaluje na disk PC a zobrazuje tréninkovou historii nad mapami Garmin MapSource (v ceně turistická mapa ČR). Druhou možností je zpracování tréninkových dat pomocí webového rozhraní connect.garmin.com , kde je možné tréninková data sdílet s ostatními uživateli prostřednictvím internetu. Na webovém rozhraní jsou tréninková data zobrazena nad mapou Google nebo Google Earth, včetně možnosti přehrání/animace sportovního výkonu nad 3D mapou Google Earth.

Garmin Forerunner 405 CX Premium je kompatibilní s bezdrátovými snímači využívající bezdrátové technologie ANT+. Mezi dostupné snímače patří snímač tepové frekvence, snímač otáček kola a kadence šlapání (vhodné na cyklistiku), nožní senzor (vhodné pro halové sporty) nebo snímač výkonu šlapání ve Wattech (vhodné pro cyklistiku).

Garmin Forerunner 405 CX Premium patří právem k nejlepším světovým sportesterům současnosti.

Klíčové vlastnosti modelu Forerunner 405 CX Premium:
? výpočet spálených kalorií na základě tepové frekvence
? výdrž akumulátoru: až 12 hodin na jedno nabití
? robustní voděodolný kryt ( IPX 7 )
? vysocecitlivý GPS
? prémiový snímač srdečního tepu v ceně
? pohodlný vinylový pásek
? až 100 bodů s názvem, ikonou a výškou
? všestranné využití díky možnostem GPS
? v ceně je obsažena turistická mapa ČR Topo Czech s možností zobrazení historie tréninku nad mapou v PC.

Turistické mapy Topo Czech
V ceně přístroje je podrobná navigační mapa Topo Czech pro instalaci do PC, která obsahuje nejen kompletní silniční a uliční mapy České republiky, ale i turistické trasy, cyklotrasy, polní nebo například lesní cesty. Obsažené vrstevnice a výškové kóty poskytují uživateli informace o členitosti zvolené trasy.

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Navigační systém GPS GARMIN Forerunner 405 CX Premium - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Navigační systém GPS GARMIN Forerunner 405 CX Premium

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> GAPPPAY
> VAN GILS
> MARCHIORO
> DYSON
> REDSTAR
> H+H
> KATTOVIT
> HOCO
> BARBIE
> AROMEDICA
> CAMPINGAZ
> JACQUES BOGART
> L´OREAL PARIS
> DAVIDOFF
> PARIS HILTON
> ROUNDUP
> WALMARK
> BENETTON
> REMINGTON
> HANNSTAR
> UMBRO
> Pyrex
> NORCO
> GTM
> BIOTHERM
> TPT
> QUIKSILVER
> APETIT
> BAKUGAN
> PACHA IBIZA
> RKC
> MINOLTA SPOTŘEBÁK
> NINA RICCI
> AGENT PROVOCATEUR
> NEC

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml