NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | hodinky | zaruka a servis | návody a manuály | ovladače, drivers | splátky | led monitory | dětský nábytek |
Český manuál a návod

Notebook APPLE MacBook Pro 15? (MC723ZH/A)

Český návod k použití Notebook APPLE MacBook Pro 15? (MC723ZH/A) - Až 2x rychlejší procesory a
               

 

Návod k použití Notebook APPLE MacBook Pro 15? (MC723ZH/A)

Český návod k použití Notebook APPLE MacBook Pro 15? (MC723ZH/A) je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Notebook APPLE MacBook Pro 15? (MC723ZH/A) nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Notebook APPLE MacBook Pro 15? (MC723ZH/A), databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce APPLE. Přečtěte si také diskuzi k Notebook APPLE MacBook Pro 15? (MC723ZH/A).
Notebook APPLE MacBook Pro 15? (MC723ZH/A)
Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Notebook APPLE MacBook Pro 15? (MC723ZH/A)
Český návod APPLE k použití výrobku Notebook APPLE MacBook Pro 15? (MC723ZH/A) udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku APPLE
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis APPLE
6) Značka: APPLE
7) EAN kód: 885909432394
Návod k použití Notebook APPLE MacBook Pro 15? (MC723ZH/A)

Jste-li majitelem Notebook APPLE MacBook Pro 15? (MC723ZH/A) od APPLE a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Notebook APPLE MacBook Pro 15? (MC723ZH/A) -
Až 2x rychlejší procesory a 3x rychlejší grafika.
Nová generace čtyřjádrových a dvoujádrových procesorů Intel.
Nové 15 a 17palcové modely přináší výkon čtyř jader téměř pro všechno, co děláte. Dostupný 2,3GHz čtyřjádrový procesor Intel Core i7 ? s technologií Turbo Boost dosahuje frekvence až 3,4GHz a s 8 MB sdílené mezipaměti L3 ? umožňuje v těchto modelech MacBook Pro používat aplikace až dvakrát rychleji oproti svým špičkovým předchůdcům.

Grafický výkon, který potřebujete, kdykoliv jej potřebujete.
Integrovaný procesor Intel HD Graphics 3000 ? nyní obsažený v celé produktové řadě notebooků MacBook Pro ? dokáže zpracovávat vaše každodenní úkoly. Provádí rychlé kódování videa, čímž umožňuje HD videohovory s funkcí FaceTime. Umožňuje také efektivní dekódování, takže můžete sledovat dlouhé filmy z disků DVD a z aplikace iTunes.
Pro graficky náročné aplikace se 15 a 17palcové modely notebooků MacBook Pro automaticky přepínají na nové vysoce výkonné grafické procesory AMD Radeon. S až 3násobným výkonem oproti předchozím modelům vám umožňují sledování více snímků za sekundu ve 3D hrách nebo práci na video projektech v HD rozlišení s větší rychlostí a svižnější odezvou než dříve.

Seznamte se s technologií Thunderbolt.
Nejrychlejší a nejuniverzálnější vstupně/výstupní technologie v notebooku.
Představte si možnost přístupu k více datovým proudům nekomprimovaného HD videa ? ze svého notebooku ? při rychlostech, které umožňují střih filmů v HD rozlišení v reálném čase. To je způsob, jakým bude technologie Thunderbolt připojovat příští generaci vysoce výkonných periférií k nové generaci počítačů ? počínaje notebookem MacBook Pro. Extrémní rychlost a mimořádná flexibilita ? přenosové rozhraní technologie Thunderbolt je více než 12krát rychlejší než rozhraní FireWire 800 a až 20krát rychlejší než technologie USB 2.0 a nabízí bezprecedentní možnosti rozšiřování. Zcela nová zkušenost práce s notebookem.

Port rozhraní Thunderbolt vám umožní používat zcela novou řadu periférií využívajících technologii plug-and-play a dále umožňuje připojení monitoru Apple LED Cinema Display a dalších periférií s rozhraním Mini DisplayPort. Sériově lze propojit až šest zařízení, včetně vašeho displeje. S podporou videa a osmikanálového zvuku je navíc snadné připojit zařízení kompatibilní s rozhraním HDMI ? například televizor a hi-fi systém ? prostřednictvím adaptéru HDMI, který již vlastníte. Podporovány jsou také stávající adaptéry VGA, DVI a DisplayPort.


Nová HD kamera FaceTime. Rozdíl je očividně jasný.
Dostaňte do obrazu více přátel díky ostrému, širokoúhlému HD videu. Nová HD kamera FaceTime umožňuje trojnásobné rozlišení ve srovnání s předchozí kamerou ? ideální pro vynikající displeje s LED podsvícením ? spolu s vylepšeným výkonem při nedostatečném osvětlení. Se svými přáteli můžete uskutečňovat hovory v HD rozlišení 720p z jednoho notebooku MacBook Pro do druhého. Můžete také uskutečňovat videohovory s jinými počítači Mac s procesory Intel, se zařízeními iPhone 4 nebo s novým přehrávačem iPod touch.

Trackpad s technologií Multi-Touch.
Vše je ve vašich rukou.
Trackpad s technologií Multi-Touch představuje ten nejpřirozenější způsob interakce s obsahem obrazovky, a hladký skleněný povrch poskytuje spoustu místa pro ovládací gesta. Pohybem prstů od sebe a k sobě můžete přibližovat a oddalovat zobrazení, posunem prstu můžete listovat fotografiemi, otočením prstů můžete upravovat obrázky atd. Beztlačítková konstrukce umožňuje klikání kdekoliv. Pokud jste navíc zvyklí na pravé tlačítko myši, můžete jeho funkci získat kliknutím dvěma prsty nebo na trackpadu můžete nadefinovat oblast kliknutí pravým tlačítkem. Čím víc budete Multi-Touch trackpad používat, tím méně budete chápat, jak jste se bez něho mohli obejít.

Baterie s dlouhou výdrží. Méně nabíjení. Více práce.
Nový MacBook Pro disponuje úžasnou výdrží baterie. A to s výkonnějšími procesory a rychlejšími grafickými kartami. Úsporná architektura procesoru s integrovaným kodérem videa, spolu s automatickým přepínáním grafických karet v 15 a 17palcových modelech ? to vše pomáhá zvyšovat výdrž baterie. Můžete tak očekávat bezdrátové používání internetu po dobu až 7 hodin na jedno nabití. Můžete také brát celé své celé kreativní studio všude s sebou pro živá představení nebo natáčení přímo na místě. Pokročilá chemie a adaptivní nabíjení umožňují až 1000 cyklů plného nabití a vybití ? téměř třikrát více než je životnost typických baterií do notebooků. A protože baterie v notebooku MacBook Pro vydrží až pět let, za dobu, kdy běžný notebook spotřebuje tři baterie, využije MacBook Pro baterii pouze jednu. To je lepší pro vás i pro životní prostředí.
Společnost Apple využívá nové, přísnější testování baterií, které měří výsledky, s jakými se můžete setkat v reálném světě ? například procházení oblíbených webů v kavárně nebo sledování nejnovějších webových videí. I při použití tohoto nového testu poskytují notebooky MacBook Pro úžasnou výdrž baterií. Pro váš skutečný život.

Vynikající propojení.
Když se pohybujete v terénu, nejnovější bezdrátová technologie standardu 802.11n v noteboocích MacBook Pro umožňuje snadné připojení téměř kdekoliv. MacBook Pro automaticky najde dostupné sítě a umožní jejich připojení jediným kliknutím. Obsahuje rovněž vestavěnou technologii Bluetooth, takže své oblíbené bezdrátové příslušenství můžete začít používat ihned po ihned po vybalení.

Porty pro všechno možné.
S novým portem technologie Thunderbolt můžete sériově propojit až 6 zařízení, včetně displeje, a vytvořit plně vybavenou pracovní stanici. Dva porty USB 2.0 (tři v případě 17palcového notebooku MacBook Pro) a port FireWire 800 umožňují připojení zařízení iPad, iPod a iPhone, digitálních fotoaparátů a externích pevných disků.

Nový slot na paměťové karty SDXC u 13 a 15palcových modelů notebooků MacBook Pro podporuje až 64GB karty a usnadňuje přenos fotografií z a do notebooku MacBook Pro, takže je můžete upravovat a sdílet přímo na místě.

Extrémně rychlé vypalování DVD
Po použití aplikace iMovie a iDVD pro střih a finální úpravy domácího videa použijte 8rychlostní optickou jednotku SuperDrive v počítači MacBook Pro a vypalte si své dílo během několika okamžiků na DVD. Jelikož jednotka SuperDrive zapisuje i na dvouvrstvé disky (DVD s téměř 9 GB místa), skvěle se hodí i pro zálohování dat.

Precizní hliníková konstrukce unibody
Čtyřjádrový procesor Intel Core i7 s frekvencí až 2,2 GHz
15,4palcový lesklý širokoúhlý displej s LED podsvícením
Trackpad s technologií Multi-Touch
Vysoce výkonná grafika

Specifikace
Čtyřjádrový procesor Intel Core i7 s frekvencí až 2,2 GHz
operační paměť 4 GB
Pevný disk s kapacitou až 750 GB
Grafická karta Intel HD Graphics 3000
Grafický procesor AMD Radeon HD 6750M s 1 GB paměti GDDR5

Displej
15,4 palcový lesklý širokoúhlý displej s LED podsvícením
1440x900 pixelů

Baterie a váha
Integrovaná lithium-polymerová baterie s kapacitou 77,5 wattu/hodinu
85W napájecí adaptér MagSafe se systémem vedení kabelu
Napájecí port MagSafe
Až 7 hodin bezdrátového procházení internetu

Další vlastnosti
Dva porty USB 2.0
Jeden port FireWire 800
Port technologie Thunderbolt
Wi-Fi 802.11n
Bezdrátová technologie Bluetooth 2.1 + EDR
HD kamera FaceTime
Podsvícená klávesnice plné velikosti
Slot pro paměťové SDXC karty
anglická klávesnice
optická mechanika SuperDrive
operační systém Mac OS X Snow Leopard + iLife

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Notebook APPLE MacBook Pro 15? (MC723ZH/A) - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Notebook APPLE MacBook Pro 15? (MC723ZH/A)

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> Kela
> GIGABYTE
> PROFINE
> TOO FACED COSMETICS
> CASIO
> BAYER
> BRAUN
> SERGIO TACCHINI
> REVLON
> HUSQVARNA
> VETRO-PLUS
> PLAYBOY
> INTEX
> TENGA
> BUTTERFLY
> FOORCE
> BIRD JEWEL
> KINGSTON
> BABABING
> LYNX
> LIMARA
> BIG
> HALTI
> ARAMIS
> STARPIL
> FALKEN
> UNIOS PHARMA
> SUBGEAR
> SCHMUSY
> DELPHARMEA
> MHT
> ALVA
> POLICE
> Carlson
> DA-LITE

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml