NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | peníze a půjčky | dětské potřeby | šperky | hodinky | ovladače, drivers | dětský nábytek | kočárky |
Český manuál a návod

Notebook ASUS Eee 1008P (1008P-PCH162S)

Český návod k použití Notebook ASUS Eee 1008P (1008P-PCH162S) - Budí rozruch díky elegantnímu t
               

 

Návod k použití Notebook ASUS Eee 1008P (1008P-PCH162S)

Český návod k použití Notebook ASUS Eee 1008P (1008P-PCH162S) je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Notebook ASUS Eee 1008P (1008P-PCH162S) nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Notebook ASUS Eee 1008P (1008P-PCH162S), databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce ASUS. Přečtěte si také diskuzi k Notebook ASUS Eee 1008P (1008P-PCH162S).
Notebook ASUS Eee 1008P (1008P-PCH162S)
Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Notebook ASUS Eee 1008P (1008P-PCH162S)
Český návod ASUS k použití výrobku Notebook ASUS Eee 1008P (1008P-PCH162S) udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku ASUS
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis ASUS
6) Značka: ASUS
7) EAN kód: 884840835790
Návod k použití Notebook ASUS Eee 1008P (1008P-PCH162S)

Jste-li majitelem Notebook ASUS Eee 1008P (1008P-PCH162S) od ASUS a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Notebook ASUS Eee 1008P (1008P-PCH162S) -
Budí rozruch díky elegantnímu technicistnímu provedení Digi-Wave
Eee PC? 1008P je od hlavy až k patě zahaleno v poutavém, organickém provedení Digi-Wave. Vlnící se linky, vytvářející dojem pohybu vpřed, přesně zachovávají zlatý řez a jsou důkazem nesmírné přesnosti, která je nutná k vytvoření jemných linií a zachování jednotných barev i napříč vlnitě profilovaným povrchem. Dokonalost každé vlny si můžete ověřit i tím nejjemnějším dotykem.
Staňte se středem pozornosti s výraznou lesklou růžovou

Výrazná růžová je v oblasti módy novou černou a údernost poutavé růžové je to pravé pro rozjasnění každého kompletu. Tato pozitivní a velmi výrazná barva jasně vypovídá o neuchopitelnosti, entropii a energii silné optimistické osobnosti. Netbook Eee PC? 1008P ve výrazném růžovém provedení, které vyvolává obraz stylově oblečené ženy na páté avenue v New Yorku, má kovově stříbrnou spodní vrstvu a průhlednou výrazně růžovou horní vrstvu vyrobenou technologií IMR.

Luxus a prestiž
Kolekce Eee PC? Seashell Karim Rashid odráží názor Karima i společnosti ASUS, že funkce, materiál, forma, výkon, povrch, barva a snadná použitelnost jsou nedílnou součástí každého krásného předmětu. Cílem návrhu bylo, aby stimuloval všechny lidské smysly, včetně hmatu, který je v oblasti PC často přehlížen. Netbooky Eee PC? Seashell Karim Rashid Collection se proto odlišují od jiných netbooků tím, že jejich inovativní povrch doslova hýčká uživatelovy dlaně a prsty.

Maximální účinnost
Netbooky Eee PC? Seashell Karim Rashid Collection se mohou pochlubit fantastickým provedením s 10,1" bezrámovým displejem, LED podsvícením a ergonomickou chiclet klávesnicí. Tyto počítače jsou dodávány s dalším 500GB on-line úložištěm ASUS WebStorage**. Uživatelé proto mohou sdílet a zálohovat soubory či média bez ohledu na to, kde se právě nacházejí. To vše lze provádět prostřednictvím snadno použitelného webového rozhraní fungujícího na principu ?táhni a pusť?.

Šetří energii a chrání naši planetu
Krása netbooků Eee PC? 1008P si v ničem nezadá s jejich energetickou účinností. Nový úsporný procesor Intel? Atom? N450 umožňuje společně s exkluzivní technologií společnosti ASUS pro správu napájení, Super Hybrid Engine, až 6 hodin provozu na jedno nabití. Díky vyměnitelné baterii a dvířkům pro přístup k operační paměti je výměna baterie i upgrade součástí bezproblémovou záležitostí. Ekologicky smýšlející uživatele jistě potěší také tenká Li-polymerová baterie šetrná k životnímu prostředí, kterou lze nabít až 1000×, což je třikrát více než v případě běžných baterií. Eee PC? 1008P dokonale ztělesňuje lásku společnosti ASUS k naší Zemi.

Signatura elegance
Každý netbook z kolekce Eee PC? 1008P se pyšní podpisem Karima Rashida, který mu propůjčuje status špičky v oblasti stylu a elegance. Vzbudí proto vlnu pozornosti, kamkoliv se hnete.

Dva operační systémy: Zapomeňte na čekání ? je tady Express Gate
Netbooky Eee PC? 1008P poskytují téměř okamžitý přístup na internet. Umožňuje to podpůrný operační systém Express Gate, který se spouští během několika sekund. Volejte přes Skype, brouzdejte na internetu, prohlížejte fotografie, hrajte on-line hry, zapojte se do IM ? to vše a ještě více díky Express Gate!
Eee Docking: Svět zábavy a vysoké produktivity vás očekává (pouze Windows XP / Windows 7)
Netbooky Eee PC? 1008P s operačním systémem Windows jsou vybaveny intuitivním balíčkem programů Eee Docking*, jež nabízejí snadný přístup k digitálnímu obsahu, službám a užitečným programům. Eee Docking tvoří:

ASUS @Vibe: Přehrávejte a stahujte spoustu zajímavého digitálního obsahu
Eee Sharing: Sdílejte/synchronizujte zprávy a data s ostatními Eee PC, notebooky či stolními počítači bez nutnosti připojení k internetu
Eee Xperience: Aplikace vylepšující obraz a zvuk
Eee Tools: Sada užitečných nástrojů včetně aplikací Live Update a Font Resizer

Lepší přístup, větší možnosti, zvládnete více ? s cloud computing službou společnosti ASUS
Získejte okamžitý přístup k virtuální zábavě pomocí NOTEBOOKŮ ASUS A Eee PC přímo tady. Chcete si vychutnat rychlou hru při čekání na své přátele? Hledáte základní programy pro svůj počítač? Potřebujte být neustále on-line? Nebo jen hledáte sdílené úložiště, s jehož pomocí byste se mohli s přáteli podělit o svá videa, hudbu a soubory? Vytvořte si vlastní přístup. Zvládněte více se službou ASUS Access na access.asus.com.

Představení návrháře: Karim Rashid
Karim Rashid je jedním z nejproduktivnějších návrhářů své generace. Důkazem Karimova legendárního postavení ve světě designu je přes 3 000 návrhů ve výrobě, přes 300 ocenění a práce ve více než 35 zemích. Mezi jeho úspěšné návrhy patří užitkové předměty, například všudypřítomná popelnice Garbo nebo židle Oh Chair pro firmu Umbra a interiéry jako restaurace Morimoto ve Filadelfii a hotel Semiramis v Aténách. Karim spolupracoval s klienty mimo jiné na návrzích pro Method a Dirt Devil, nábytku pro Artemide a Magis, identitě značky pro Citibank a Hyundai, na high-tech produktech pro LaCie a Samsung a luxusním zboží pro Veuve Clicquot a Swarovski. Karimova práce je součástí 20 stálých expozic a jeho díla jsou vystavována po celém světě. Karim je několikanásobným vítězem ocenění Red Dot, Chicago Athenaeum Good Design, I.D. Magazine Annual Design Review a IDSA Industrial Design Excellence Award.

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Notebook ASUS Eee 1008P (1008P-PCH162S) - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Notebook ASUS Eee 1008P (1008P-PCH162S)

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> ROGZ
> JS
> ZAPF
> FRANKE
> EDISON
> CURVER
> GHOST
> MINIMONKEY
> HANNSTAR
> COLEMAN
> OEM
> Unicasa
> FUNTOSEE
> KOSMETIKA
> ELECTROLUX
> LIMARA
> MR. BUSINESS
> JOHN RICHMOND
> ABBYY
> CARTIER
> KISS MY FACE
> LABTEC
> YARVIK
> LALIQUE
> ALYSSA ASHLEY
> Emsa
> JUWEL
> DICAPAC
> COVER IT
> PEXI
> ANTE
> H+H
> PROVENCE
> MICROSOFT
> PACIFIC OCEAN

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml