NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | odborná pomoc | šperky | návody a manuály | hračky | peníze a půjčky | recenze |
Český manuál a návod

Notebook ASUS G53JW (G53JW-SX221D)

Český návod k použití Notebook ASUS G53JW (G53JW-SX221D) - V obležení zvuku První notebook na
               

 

Návod k použití Notebook ASUS G53JW (G53JW-SX221D)

Český návod k použití Notebook ASUS G53JW (G53JW-SX221D) je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Notebook ASUS G53JW (G53JW-SX221D) nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Notebook ASUS G53JW (G53JW-SX221D), databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce ASUS. Přečtěte si také diskuzi k Notebook ASUS G53JW (G53JW-SX221D).
Notebook ASUS G53JW (G53JW-SX221D)
Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Notebook ASUS G53JW (G53JW-SX221D)
Český návod ASUS k použití výrobku Notebook ASUS G53JW (G53JW-SX221D) udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku ASUS
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis ASUS
6) Značka: ASUS
7) EAN kód: 884840766360
Návod k použití Notebook ASUS G53JW (G53JW-SX221D)

Jste-li majitelem Notebook ASUS G53JW (G53JW-SX221D) od ASUS a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Notebook ASUS G53JW (G53JW-SX221D) -
V obležení zvuku
První notebook na světe s technologií Creative EAX Advance HD 5.0 poskytuje na základě prostředí a akcí odpovídající 3D zvukové efekty. Technologie THX TruStudio používá optimalizované režimy zvuku, díky kterým zní hry, hudba a filmy realističtěji.
Ruku v ruce s realistickým 3D zvukem jde plná podpora zvukových technologií EAX a THX, díky kterým se mohou náruživí hráči naplno ponořit do herních světů. Stejně tak i filmy a hudba znějí velkolepě.

Průkopnická grafika
Notebook G53Jw je vybaven grafickou kartou GTX 460M založenou na technologii Fermi společnosti NVIDIA a díky plné podpoře DirectX11 poskytuje pokročilou teselaci.
Notebook G53Jw je dodáván s grafickou kartou NVIDIA GTX 460M s 1,5 GB pamětí GDDR5 s grafickým jádrem Fermi. Díky tomu si budete moci vychutnat výrazně lepší zobrazení a nové grafické možnosti DirectX11.

Neúprosný výkon
Procesory řady Intel? Core? i3/i5/i7 zajišťují bezproblémovou práci, bleskurychlé reakce a vysoký herní výkon. Notebook G53Jw umožňuje uživatelům kdykoliv jedním kliknutím přetaktovat procesor a získat tak dodatečný výkon ve hrách nebo jiných aplikacích.
Přetaktování jedním kliknutím dále navyšuje výkon notebooku G53Jw podle potřeby.

Efektivní chlazení
Notebook G53Jw využívá jedinečné provedení chladicího systému s velkými výdechy na zadní straně, které odvádí teplo i hluk od uživatele a zajišťují lepší chlazení, optimální chod hardwaru a tišší provoz.
Výdechy na zadní straně pro tišší provoz a odvod tepla
Realistické širokoúhlé 3D zobrazení ve vysokém rozlišení v podání brýlí NVIDIA 3D Vision s aktivní závěrkou Notebook G53Jw je dodáván se softwarem 3DTV Play od společnosti NVIDIA, se kterým si můžete dopřát 3D efekty na libovolné kompatibilní obrazovce s rozhraním HDMI 1.4.

Nové dimenze
Výkonný hardware je ideálním základem pro realistické 3D* ve hrách a filmech. S krystalicky čistým obrazem LCD displejů a výkonnými grafickými kartami může notebook nabídnout 3D rychlostí 120 snímků za vteřinu prostřednictvím brýlí NVIDIA 3D Vision s aktivní závěrkou nebo integrovaných 3D vysílačů.
Přímo na notebooku lze ve 3D přehrávat Blu-ray filmy ve vysokém rozlišení a pomocí dodávaného softwaru 3DTV Play od společnosti NVIDIA lze promítat 3D hry, filmy, fotky a přehrávaná multimédia na libovolné kompatibilní televizi s rozhraním HDMI 1.4.
Volitelný balíček 3D je prodáván samostatně.

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Notebook ASUS G53JW (G53JW-SX221D) - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Notebook ASUS G53JW (G53JW-SX221D)

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> ALBERTA FERRETTI
> YES SOLINGEN
> MUSTER&DIKSON
> VREDESTEIN
> AGFA
> LA PERLA
> MAXMARA
> Carlson
> KOSMETIKA
> DISNEY
> CHOPO
> GANT
> Plastkon
> CHLOE
> VIKING
> LANVIN
> AVICENTRA
> NANTONG
> STEP2
> TOM FORD
> SOLID
> VIPOWER DELOCK NAVILOCK MAPY ...
> CEV
> GENERAL
> LA PRAIRIE
> X-LANDER
> MICHAEL KORS
> DACOM PHARMA
> MICHELIN
> CHRISTINA AGUILERA
> BURG
> RIHANNA
> P + P KARTON
> LEXAR
> NORCO

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml