NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | návody a manuály | recenze | hodinky | ovladače, drivers | kočárky | kosmetika |
Český manuál a návod

Ochranná emulze na pokožku (tekuté rukavice) 1000 ml

Český návod k použití Ochranná emulze na pokožku (tekuté rukavice) 1000 ml - Ochranný a hydrata
               

 

Návod k použití Ochranná emulze na pokožku (tekuté rukavice) 1000 ml

Český návod k použití Ochranná emulze na pokožku (tekuté rukavice) 1000 ml je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Ochranná emulze na pokožku (tekuté rukavice) 1000 ml nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Ochranná emulze na pokožku (tekuté rukavice) 1000 ml, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce DERMAGUARD. Přečtěte si také diskuzi k Ochranná emulze na pokožku (tekuté rukavice) 1000 ml.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Ochranná emulze na pokožku (tekuté rukavice) 1000 ml
Český návod DERMAGUARD k použití výrobku Ochranná emulze na pokožku (tekuté rukavice) 1000 ml udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku DERMAGUARD
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis DERMAGUARD
6) Značka: DERMAGUARD
Návod k použití Ochranná emulze na pokožku (tekuté rukavice) 1000 ml

Jste-li majitelem Ochranná emulze na pokožku (tekuté rukavice) 1000 ml od DERMAGUARD a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Ochranná emulze na pokožku (tekuté rukavice) 1000 ml -
Ochranný a hydratační krém na ruce zajistí perfektní ochranu, výživu a hydrataci. Suchá kůže je vlivem krému vláčná. Krém omezuje vznik kožní nemoci, alergie kůže a ekzému.    Kdy Ochranná emulze na pokožku pomáhá: při mytí nádobí, praní, úklidu (mycí, prací a čistící prostředky), při vaření a přípravě jídel (rostlinné a živočišné kyseliny, škroby a tuky, pachy z potravin), při péči o dítě a nemohoucí osoby (opruzeniny - plenková dermatitis, je vhodný i na dětskou pokožku, krém je vhodný i pod spodní prádlo jako ochrana proti potu), při práci na zahradě (půda, hnojiva, postřiky), při práci v dílně (barvy, ředidla, lepidla, dřevo, kov, prach), při chovatelství (krmiva, srst zvířat), během volného času (malování olejovými barvami, keramická hlína, modelaření), při běžném kontaktu se šperky, penězi, madly veřejných dopravních prostředků,  při latexové alergii a alergii na nikl atd. Složení: dioctyladipate, dimethicone, glycerol, cetylalkohol, stearic acid, phenoxy-ethanol, triethanolamine, methyl paraben, prophyl paraben, voda Jak používat: Pokožku důkladně omyjte mýdlem a teplou vodou, pečlivě osušte a naneste přiměřené množství krému - cca 2ml. Během 2-3 minut se vytvoří neviditelná dvojí bariéra, která ochrání pokožku po dobu 4-6 hodin v závislosti na agresivitě prostředí. Při častém mytí rukou je třeba Dermaguard použít dříve. Neaplikujte na poraněnou nebo narušenou pokožku. Při ekzematických projevech je třeba pokožku nejprve přeléčit. Balení: 1000 ml s pumpičkou Upozornění: Určeno pouze k zevnímu použití. O vhodnosti přípravku se poraďte se svým kožním lékařem nebo lékárníkem. Krém je nemastný a neparfemovaný. Krém je netoxický a hypoalergenní.    V naší nabídce naleznete také produkty Ochranná emulze na pokožku (tekuté rukavice) 110 ml a Ochranná emulze na pokožku (tekuté rukavice) 500 ml. Tento produkt je držitelem certifikátu.

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Ochranná emulze na pokožku (tekuté rukavice) 1000 ml - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Ochranná emulze na pokožku (tekuté rukavice) 1000 ml

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> SHAKIRA
> CSLINK
> Somat
> FERM
> RINTI
> NANIA
> Guca
> PAT&MAT
> LEADTEK
> Scheppach
> DUNHILL
> LOREAL PARIS
> OEM
> RIMMEL LONDON
> PATRON
> GAI MATTIOLO
> PURUS MEDA
> NARCISO RODRIGUEZ
> ZELMER
> YOKOHAMA
> MANGO
> Dewberry
> JPL
> TRI-AKTILINE
> Marian Plast
> JOVAN
> NINA RICCI
> PURINA PRO PLAN
> COWON
> MARINA DE BOURBON
> AQUAEL
> ESPRIT
> Gimmi
> GODDESS
> DECLEOR

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml