NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | dětský nábytek | hodinky | návody a manuály | šperky | autosedačky | dětské potřeby | hračky |
Český manuál a návod

Ovosan 30 kapslí

Český návod k použití Ovosan 30 kapslí - Ovosan je přírodní preparát a nikoliv uměle vytvořená
               

 

Návod k použití Ovosan 30 kapslí

Český návod k použití Ovosan 30 kapslí je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Ovosan 30 kapslí nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Ovosan 30 kapslí, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce AREKO. Přečtěte si také diskuzi k Ovosan 30 kapslí.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Ovosan 30 kapslí
Český návod AREKO k použití výrobku Ovosan 30 kapslí udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku AREKO
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis AREKO
6) Značka: AREKO
7) EAN kód: 8594022100111
Návod k použití Ovosan 30 kapslí

Jste-li majitelem Ovosan 30 kapslí od AREKO a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Ovosan 30 kapslí -
Ovosan je přírodní preparát a nikoliv uměle vytvořená chemická sloučenina. Základní předností Ovosanu je, že příznivě působí na organismus na buněčné úrovni. V řadě orgánů lidského těla mohou existovat tzv. "spící buňky", které se na základě vnějších impulsů (stres, dlouhodobá zátěž, vyčerpání apod.) mohou probudit ke své zhoubné činnosti. Zásadní výhodou účinné látky PNAE je, že neohrožuje zdravé buňky, naopak je pomáhá vyživovat. Zdravé buňky totiž obsahují enzym, který štěpí fosfolipidy PNAE. Zbylé štěpy pak pomáhají při regeneraci buněčných membrán. V narušených buňkách tento enzym není funkční, buňky tedy nemohou fosfolipid PNAE rozštěpit, ten se hromadí v buňce a svou zvýšenou koncentrací zvyšuje permeabilitu (propustnost) buněčných membrán, které tak ničí.   Kdy Ovosan pomáhá:   posiluje přirozenou činnost imunitního systému, napomáhá regeneraci organismu, příznivě ovlivňuje psychickou a fyzickou aktivitu, napomáhá detoxikovat organismus.   Složení v 1 kapsli: 350 mg slunečnicový olej, 150 mg vaječný extrakt (s max. 1 mg cholesterolu), jedlá želatina, glycerol, voda Dávkování: 2 kapsle denně; při stavech vyčerpanosti a vážného oslabení organismu až 9 kapslí denně. Kapsle užívejte nejlépe po jídle. Je vhodné zajistit zvýšený přívod tekutin (cca 2,5 - 3 litry denně) pro účinnější detoxikaci organismu. Balení: 30 kapslí - dávka na 15 dní Upozornění: Doplněk stravy. Přípravek Ovosan není určen pro děti do 3 let. Neobsahuje žádné konzervační látky ani syntetická barviva, není návykový. Produkt Ovosan splňuje certifikaci o zdravotní bezpečnosti. Reakcí na vyplavované toxické látky v období detoxikace organismu může krátkodobě být pocit únavy, podrážděnosti, bolest hlavy, popř. porucha spánku. Při závažných obtížích konzultujte dávkování s lékařem.   V naší nabídce naleznete také Ovosan 90 kapslí. Ovosan je vhodné kombinovat s přípravkem Transovosan gel nebo Cordyceps. V naší nabídce naleznete i další produkty značky Areko.  

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Ovosan 30 kapslí - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Ovosan 30 kapslí

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> CANADIEN
> SAVIC
> HAMA
> PROFINE
> AVRIL LAVIGNE
> HUSQVARNA
> CASE LOGIC
> SALOOS
> NAHÁCKÝ
> ANNICK GOUTAL
> UNIOS PHARMA
> AVACOM
> ANDY WARHOL
> GUZZANTI
> KATE MOSS
> BALENCIAGA
> Scheppach
> MECCANO
> ALMAWIN
> H+H
> SIGMA
> TIMMY TIME
> MATADOR
> HENNAPLUS
> PIRELLI
> AGRO
> DACOM PHARMA
> BABABING
> Česká soda
> PARKER
> EDISON
> DEAD SEA - MALKI PRODUCTS
> JEAN PATOU
> CALIBRA
> AHEAD

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml