NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | šperky | kosmetika | odborná pomoc | návody a manuály | dětský nábytek |
Český manuál a návod

Piimax Pro-V - Fintabs Pro 300 tbl.

Český návod k použití Piimax Pro-V - Fintabs Pro 300 tbl. - Antioxidační složky - vitamin A, E
               

 

Návod k použití Piimax Pro-V - Fintabs Pro 300 tbl.

Český návod k použití Piimax Pro-V - Fintabs Pro 300 tbl. je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Piimax Pro-V - Fintabs Pro 300 tbl. nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Piimax Pro-V - Fintabs Pro 300 tbl., databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce FINCLUB. Přečtěte si také diskuzi k Piimax Pro-V - Fintabs Pro 300 tbl..
Piimax Pro-V - Fintabs Pro 300 tbl.
Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Piimax Pro-V - Fintabs Pro 300 tbl.
Český návod FINCLUB k použití výrobku Piimax Pro-V - Fintabs Pro 300 tbl. udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku FINCLUB
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis FINCLUB
6) Značka: FINCLUB
7) EAN kód: 6428300002366
Návod k použití Piimax Pro-V - Fintabs Pro 300 tbl.

Jste-li majitelem Piimax Pro-V - Fintabs Pro 300 tbl. od FINCLUB a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Piimax Pro-V - Fintabs Pro 300 tbl. -
Antioxidační složky - vitamin A, E, minerály selen a zinek - pomáhají v boji s volnými radikály, které způsobují degenerativní onemocnění a stárnutí organismu. Obsažený zinek zlepšuje kvalitu pokožky, podílí se na tvorbě kolagenu, působí proti akné, proti zeslabení nehtů a vzniku bílých skvrn na nich, urychluje hojení ran. PABA je jedna ze složek kyseliny listové, která napomáhá prevenci zhoubných nádorů kůže, navrací poškozený pigment kůže. Navrací opětovné vybarvení šedivých vlasů, pokud bylo způsobeno nedostatkem výživy a stresem.      Kdy Fintabs PRO pomáhá: podporuje růst, zlepšení a udržení mladistvého stavu pokožky, zlepšuje kvalitu vlasů a nehtů, zpomaluje proces šedivění vlasů a posiluje jejich růst, podporuje tvorbu kolagenu, ochraňuje před UV zářením, je podpůrným přípravkem při kožních problémech, udržuje zdravý stav kostí a kloubů, zmírňuje bolesti páteře. Složení v 1 tabletě: 200 mg čištěný dolomit, 117,35 mg látky protispékavé (mikrokrystalická celulóza, stearan hořečnatý), 100 mg uhličitan vápenatý, 37,04 mg askorban vápenatý, 25 mg zinek v chelátové formě, 10,93 mg vitamín E 50%, 5 mg citrusové bioflavonoidy, D-panthotenan vápenatý, vitamín A, pyridoxin hydrochlorid, riboflavin, PABA, kyselina listová, chlorid chromitý, seleničitan sodný, d-biotin Dávkování: 2 tablety denně Balení: 300 tablet - dávka na 5 měsíců Upozornění: Doplněk stravy. Výrobek není určen pro děti do 3 let. Ukládejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Schváleno Antidopingovým výborem ČR.   V naší nabídce naleznete také PIIMAX CD KALKKI BOORI - Fintabs CD Bori. V naší nabídce naleznete i další produkty společnosti Finclub. Společnost Finclub je držitelem certifikátu GMP.

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Piimax Pro-V - Fintabs Pro 300 tbl. - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Piimax Pro-V - Fintabs Pro 300 tbl.

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> RÖMER
> TESLA
> RELAX
> MUSCAT
> WALMARK
> OCEAN DREAM
> NIVEA
> HAGEN
> PET INN
> SIMBA
> AVON
> PAUL SMITH
> NAUTICA
> ROBERTO VERINO
> COOPER
> MSI
> PAMELA ANDERSON
> DEMA
> MEXX
> RENUTO
> NANKANG
> KENZO
> Dreft
> LEXMARK
> ALTERMED
> ITALTRIKE
> PETLAS
> FRENZY
> FUNTOSEE
> WALLABOO
> THIERRY MUGLER
> B.F. GOODRICH
> STYX
> Emsa
> GLORIA VANDERBILT

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml