NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | peníze a půjčky | led monitory | autosedačky | zaruka a servis | návody a manuály | dětský nábytek | kočárky |
Český manuál a návod

Pouzdro Apple iPad Smart Cover - Leather - Black

Český návod k použití Pouzdro Apple iPad Smart Cover - Leather - Black - iPad Smart Cover - Leather - Black Sma
               

 

Návod k použití Pouzdro Apple iPad Smart Cover - Leather - Black

Český návod k použití Pouzdro Apple iPad Smart Cover - Leather - Black je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Pouzdro Apple iPad Smart Cover - Leather - Black nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Pouzdro Apple iPad Smart Cover - Leather - Black, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce Apple. Přečtěte si také diskuzi k Pouzdro Apple iPad Smart Cover - Leather - Black.
Pouzdro Apple iPad Smart Cover - Leather - Black
Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Pouzdro Apple iPad Smart Cover - Leather - Black
Český návod Apple k použití výrobku Pouzdro Apple iPad Smart Cover - Leather - Black udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku Apple
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis Apple
6) Značka: Apple
7) EAN kód: 885909532841
Návod k použití Pouzdro Apple iPad Smart Cover - Leather - Black

Jste-li majitelem Pouzdro Apple iPad Smart Cover - Leather - Black od Apple a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Pouzdro Apple iPad Smart Cover - Leather - Black - iPad Smart Cover - Leather - Black

Smart Cover a iPad 2 byli stvořeni jeden pro druhého. Doslova. zabudované magnety přitahují Smart Cover k iPadu tak dokonale, že jej nejen chrání, ale zároveň budí, polohuje a také prozáří. Není jen chytrý. Je geniální.

Smart Cover byl navrhován zároveň s iPad 2, aby byl jeho dokonalým společníkem - tenký trvanlivý kryt, který se magneticky uchytí a dokonale padne. Automaticky probudí a uspí Váš iPad. Je to šikovný stojan pro čtení, sledování filmů a psaní. Jeho podšívka z mikrovlákna udržuje displej iPadu v dokonalé čistotě.

Skvělý vzhled. A ještě lepší manipulace.
iPad 2 je tenký, elegantní a úžasně plochý. Proč ho tedy skrývat do neforemného pouzdra? Tenký, nicméně masivní kryt Smart Cover chrání obrazovku přístroje iPad, aniž by zakrýval jeho odolnou hliníkovou zadní část.1 Váš iPad tak stále vypadá jako iPad ? jen má na sobě ochrannou vrstvu. Kryt Smart Cover je také všestranný společník pro pohodlné sledování filmů, hraní her a surfování na internetu. Dá se s ním flexibilně manipulovat, takže z něj snadno vytvarujete stojánek, který iPad drží ve vzpřímené poloze. Nebo umožňuje iPad naklopit do polohy, která je pohodlná pro psaní. Pokud iPad nejraději držíte v ruce, můžete Smart Cover otočit dozadu, jako stránku v časopise, aby vám nepřekážel. A pokud chcete nahrávat HD video, Smart Cover složit do poloviny, aby odhalil zadní kameru.

Stojánek pro aplikaci FaceTime a pro sledování videa
Nastavení pro videohovory nebo sledování videa bez použití rukou. Stačí iPad jednoduše opřít o kryt Smart Cover a získáte robustní stojánek.

Stojánek pro psaní na klávesnici
Kryt Smart Cover se dá složit do tvaru dokonalého stojánku pro psaní na klávesnici. Magnetické panty drží iPad na místě, takže na něm můžete rychle a pohodlně psát.

Magnetická přitažlivost.
Ideální pár. Je jasné od první chvíle, jak se Smart Cover a iPad báječně doplňují. To proto, že jsme přístroj iPad navrhli pro kryt Smart Cover ? a naopak. iPad má přímo v sobě zabudovány magnety přitahující pant krytu Smart Cover, aby snadno padl, kam patří. Tyto magnety v krytu Smart Cover zároveň pomáhají přístroji iPad zůstat na svém místě. Geniálně jednoduché. Bezpečné, nicméně snadno odnímatelné. Smart Cover a iPad jsou tak sehraní, že je lze snadno považovat za jedno zařízení.

Zapnout, vypnout ? praktické soužití.
Smart Cover v kombinaci s přístrojem iPad dokáže věci, které žádný jiný kryt neumí. Zavřete ho a iPad přejde automaticky do režimu spánku. Otevřete ho a iPad se okamžitě probudí ? není nutné mačkat žádné tlačítko. Kryt Smart Cover nezajišťuje pro zařízení iPad pouze ochranu ? udržuje ho v pohotovosti, ať jste kdekoliv.

Kryt, který je inteligentní. A atraktivní.
iPad již má váš obsah. Nyní mu dodejte svůj styl. Vyberte si z devíti jasných barev ? čtyři v provedení z italské kůže obarvené sytými anilínovými barvami.2 Smart Cover zůstává stále na svém místě, ať už iPad pokládáte do tašky, na stůl nebo ho držíte v podpaží. Podšívka z mikrovláken při vašem pohybu odstraňuje veškeré šmouhy nebo otisky prstů, takže iPad vždy vypadá skvěle.


Technické detaily
Mobile device type: tablet PC/UMPC
Case type: cover
Brand compatibility: Apple
Kompatibilní produkty: iPad 2

Barva: černá
Materiál: kůže

Ergonomie
Case carrying style: pocket
Počítačový podstavec: ano

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Pouzdro Apple iPad Smart Cover - Leather - Black - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Pouzdro Apple iPad Smart Cover - Leather - Black

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> CHILLY
> Pirola
> CARRERA
> Black Box
> PATRON
> COSATTO
> DELL
> TDK
> NESPRESSO
> SMART
> DYSON
> DAYTON
> SPEED LINK
> AMEFA
> NOKIA
> MATTES
> ROGZ
> OSTATNÍ
> LIEBHERR
> BONTEMPI
> STARPIL
> LUVION
> PET INN
> MINIMONKEY
> DPS
> PETSAFE
> PEXI
> SMALL ANIMAL JEWEL
> Juniors
> JOVAN
> GABBER
> HERB PHARMA
> MANDARINA DUCK
> TRAYAL
> TOO FACED COSMETICS

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml