NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | zaruka a servis | led monitory | kosmetika | hodinky |
Český manuál a návod

Relax Star 60 kapslí

Český návod k použití Relax Star 60 kapslí - Kdy Relax Star pomáhá: při migrénách,  při
               

 

Návod k použití Relax Star 60 kapslí

Český návod k použití Relax Star 60 kapslí je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Relax Star 60 kapslí nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Relax Star 60 kapslí, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce STARLIFE. Přečtěte si také diskuzi k Relax Star 60 kapslí.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Relax Star 60 kapslí
Český návod STARLIFE k použití výrobku Relax Star 60 kapslí udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku STARLIFE
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis STARLIFE
6) Značka: STARLIFE
7) EAN kód: 8594157540882
Návod k použití Relax Star 60 kapslí

Jste-li majitelem Relax Star 60 kapslí od STARLIFE a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Relax Star 60 kapslí -
Kdy Relax Star pomáhá: při migrénách,  při psychických potížích v klimakteriu, při stavech předráždění a úzkosti, při neurastenii, při poruchách spánku, při spastických křečích v oblasti zažívacího traktu, při astmatu a dušnosti, při vegetativních poruchách  upravuje srdeční rytmus, při srdečních neurózách.   Doporučené kombinace napomáhají: zvyšovat odolnost organismu vůči stresu + MULTI STAR + NONI GOLD STAR + IMMUNITY STAR, při stavech předráždění a úzkosti + MULTI STAR + NONI GOLD STAR + BOUNTY STAR + STAR MEN + LIFE STAR, zklidňovat spánek + GLUTAMINE STAR + GOTU KOLA + CORDYCEPS STAR, zmírňovat migrény + CELL GUARD + MIGRELIFE + MULTI STAR + ROYAL JELLY, vracet vitalitu a chuť do života + LIFE STAR + ENERGY STAR, uvolňovat spasmy při astmatu a při dušnosti + RESPIRAL + CORDYCEPS STAR + COLOSTRUM STAR + IMMUNITY STAR + SHARK LIVER OIL. Složení v 1 kapsli: 30 mg vitamín C, 15 mg passiflora incarnata (mučenka pletní, nať), 10 mg cholin bitartrát, 10 mg bioflavonoidy citrusových plodů, 10 mg inositol, 10 mg pšeničné klíčky, 8 mg vitamín B3, 5 mg PABA, 3,75 mg humulus lupulus (chmel otáčivý, extrakt z květu), 3,75 mg schizandra chinensis (klanopraška čínská, extrakt z plodu), 0,6 mg vitamín B6, 0,6 mg vitamín B2, 0,5 mg vitamín B1, 0,166 mg vitamín B5, 0,065 mg kyselina listová, 0,01 mg vitamín B12, mikrokrystalická celulóza, oxid křemičitý, stearan hořečnatý, želatinová kapsle Dávkování: 1 kapsle 3x denně s jídlem Balení: 60 kapslí - dávka na 20 dní Upozornění: Doplněk stravy. Není určeno pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Výrobek není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Skladujte na suchém a tmavém místě.   V naší nabídce naleznete i další produkty společnosti STARLIFE.

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Relax Star 60 kapslí - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Relax Star 60 kapslí

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> TATRAMAT
> DIMIAN
> CEV
> DICKIE
> ECOIFFIER
> Easy Life
> SCOTT CYKLO
> SAVIC
> CARRERA
> MELITTA
> LACOSTE
> JRK
> SUPER PET
> ORBIT
> LA CHÉVRE
> GIANT
> AGRO
> FALKEN
> LABTEC
> PARTNER
> PAUL SMITH
> L´OREAL PARIS
> PARKER
> GAI MATTIOLO
> MEMOREX
> PACHA IBIZA
> FOP
> URBAN MAN
> KUMHO
> L´OCCITANE
> EDIMAX
> D-LEX
> CHRISTIAN DIOR
> AMIKO
> TRAYAL

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml