NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | autosedačky | recenze | kočárky | dětské potřeby | hračky | šperky |
Český manuál a návod

Relaxační pobyt - nejen pro dámy Relaxace v Karlových Varech pro dva, Kraj: Karlovarský

Český návod k použití Relaxační pobyt - nejen pro dámy Relaxace v Karlových Varech pro dva, Kraj: Karlovarský -
               

 

Návod k použití Relaxační pobyt - nejen pro dámy Relaxace v Karlových Varech pro dva, Kraj: Karlovarský

Český návod k použití Relaxační pobyt - nejen pro dámy Relaxace v Karlových Varech pro dva, Kraj: Karlovarský je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Relaxační pobyt - nejen pro dámy Relaxace v Karlových Varech pro dva, Kraj: Karlovarský nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Relaxační pobyt - nejen pro dámy Relaxace v Karlových Varech pro dva, Kraj: Karlovarský, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce . Přečtěte si také diskuzi k Relaxační pobyt - nejen pro dámy Relaxace v Karlových Varech pro dva, Kraj: Karlovarský.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Relaxační pobyt - nejen pro dámy Relaxace v Karlových Varech pro dva, Kraj: Karlovarský
Český návod k použití výrobku Relaxační pobyt - nejen pro dámy Relaxace v Karlových Varech pro dva, Kraj: Karlovarský udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis
Návod k použití Relaxační pobyt - nejen pro dámy Relaxace v Karlových Varech pro dva, Kraj: Karlovarský

Jste-li majitelem Relaxační pobyt - nejen pro dámy Relaxace v Karlových Varech pro dva, Kraj: Karlovarský od a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Relaxační pobyt - nejen pro dámy Relaxace v Karlových Varech pro dva, Kraj: Karlovarský -
Relaxační pobyt určený všem bez rozdílu věku. Zajímavé dárky, zajímavý program, procedury a příjemné prostředí Vám dovolí zapomenout na shon všedních dnů a věnovat se na okamžik sami sobě.
Lázeňské pohlazení
Chcete poznat lázeňské město Poděbrady? Nabízíme Vám víkendový pobyt v ***hotelu v centru tohoto lázeňského města. Balíček zahrnuje ubytování na 2 noci v 2lůžkovém pokoji, welcome drink, polopenzi (snídaně formou bufetu, servírované večeře), relaxaci - havajskou masáž lávovými kameny, pedikúru, parafínový zábal rukou a rašelinový obklad. Pokud zatoužíte po pohybu, doporučujeme in-line stezku, která je dlouhá 16 km, vede podél řeky Labe a začíná naproti našemu hotelu.
Wellness dovolená
Dopřejte si 5denní relaxační dovolenou v krásném prostředí. Tento pobytový balíček zahrnuje 4x ubytování v luxusním pokoji, 4x bohatou snídani formou teplého a studeného bufetu, 4x večeři, 4x vstup do bazénu na 30 minut, 4x vstup do vířivé vany na 30 minut, aroma masáž pro dva, parkování na hlídaném parkovišti zdarma, propagační materiály o Kladském pomezí. A navíc bonus při příjezdu v neděli - 1x ubytování se snídaní zdarma.
Prodloužený víkend nejen pro ženy
V balíčku je zahrnuto 3x luxusní ubytování ve ***hotelu včetně bohaté snídaně, 1x "lady" večeře, uvolňující aromamasáž zad a šíje z 31 druhů kvítí nebo finská sauna, relaxační koupel ve vířivé vaně na 25 minut, 3x odreagování v bazénu s protiproudem, 1x využití fitness rotopedu na 30 minut. Zdarma Vám zapůjčíme župan.
Na vlnách relaxace
Jste unavení, bez energie a bez úsměvu na tváři, sníte o chvilce klidu a odpočinku? Pak právě pro Vás je určen tento pobyt. Ubytování máte zajištěno na 2 noci v 1 - 2lůžkovém pokoji, kde na Vás bude čekat i malé sladké překvapení, dále jsou v ceně balíčku 2 snídaně formou bufetu, 1 večeře plná chutí o 4 chodech, uvolňující masáž zad a šíje, relaxační kůra ve finské sauně nebo infra kabina se světelnou terapií a 2 vstupy do krytého bazénu. Parkování a připojení na internet je zdarma.
Relaxace v Karlových Varech
Ubytujte se v komfortním ****hotelu přímo na kolonádě Karlových Varů na 2 noci. Pobyt zahrnuje snídaně formou bufetu či s donáškou na pokoj a 2x celodenní vstup pro 2 osoby do wellness v Grandhotelu Pupp, který obsahuje neomezené využití sauny, vířivé vany, fitness a parní sauny. Dopřejte si relaxaci ve známém lázeňském městě.
Wellness v Praze
U tohoto pobytu máte v ceně ubytování v luxusním ****hotelu na 2 noci včetně polopenze, 2 relaxační procedury dle Vašeho výběru (klasická/sportovní/relaxační/čokoládová/tibetská medová masáž/masáž lávovými kameny/kosmetické a revitalizační ošetření/detoxikační zábal z mořských řas), volné vstupy do největšího aquaparku ve střední Evropě, volný vstup do fitness centra a během pobytu jsou Vám zdarma na pokoji k dispozici župan a pantofle.
Ráj v Praze
Balíček zahrnuje ubytování na 2 noci v luxusním ****hotelu včetně polopenze, volný celodenní vstup do Saunového světa (12 druhů saun, bazén, vířivky), volné vstupy do největšího aquaparku ve střední Evropě, volný vstup do fitness centra a během pobytu jsou Vám zdarma na pokoji k dispozici župan a pantofle. Je možné Vás dopravit hotelovým busem ke stanici metra Opatov a zpět zdarma.

Sezóna
Celoročně.
Rezervace termínu
Alespoň 4 týdny předem.

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Relaxační pobyt - nejen pro dámy Relaxace v Karlových Varech pro dva, Kraj: Karlovarský - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Relaxační pobyt - nejen pro dámy Relaxace v Karlových Varech pro dva, Kraj: Karlovarský

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> XEROX
> OPIUMEX
> KÉRASTASE
> Dreft
> BIG
> LA PLAYA
> HEMPZ
> RENUTO
> NESPRESSO
> LOEWE
> VALERA
> TIGI
> ROTTEFELA
> ARROW
> LUVION
> HUBERT DE MONTANDON
> ADOLFO DOMINGUEZ
> BREIL MILANO
> YARD-MAN
> Cyclone
> CAMELBAK
> FIRESTONE
> MEDISANA
> FERRARI
> PERSIL
> LADYCUP
> SOLID
> X-PAD
> JOLLY
> CHICOPEE
> ROADHOG
> JAGUAR
> TENDA
> LOUIS FERAUD
> STANLEY

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml