NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | splátky | ovladače, drivers | recenze | dětský nábytek | kosmetika | návody a manuály |
Český manuál a návod

Remodelační nektar s okamžitým účinkem Xim Up (Underskin Modeler) 10 ml

Český návod k použití Remodelační nektar s okamžitým účinkem Xim Up (Underskin Modeler) 10 ml -
               

 

Návod k použití Remodelační nektar s okamžitým účinkem Xim Up (Underskin Modeler) 10 ml

Český návod k použití Remodelační nektar s okamžitým účinkem Xim Up (Underskin Modeler) 10 ml je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Remodelační nektar s okamžitým účinkem Xim Up (Underskin Modeler) 10 ml nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Remodelační nektar s okamžitým účinkem Xim Up (Underskin Modeler) 10 ml, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce VELD´S. Přečtěte si také diskuzi k Remodelační nektar s okamžitým účinkem Xim Up (Underskin Modeler) 10 ml.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Remodelační nektar s okamžitým účinkem Xim Up (Underskin Modeler) 10 ml
Český návod VELD´S k použití výrobku Remodelační nektar s okamžitým účinkem Xim Up (Underskin Modeler) 10 ml udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku VELD´S
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis VELD´S
6) Značka: VELD´S
Návod k použití Remodelační nektar s okamžitým účinkem Xim Up (Underskin Modeler) 10 ml

Jste-li majitelem Remodelační nektar s okamžitým účinkem Xim Up (Underskin Modeler) 10 ml od VELD´S a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Remodelační nektar s okamžitým účinkem Xim Up (Underskin Modeler) 10 ml -
Aktivní látky:

Guggulu - složka nezbytná při tvorbě triglyceridů. Ty zvětšují objem tukových buněk v podkoží, čímž přispívají k obnovení hutnosti a pružnosti pleti.
Xiguleum - dokonalá kopie esenciálních mastných kyselin, které se přirozeně nacházejí v pokožce. Díky tomu proniká hluboko do pleti.
Ximenia - jihoafrický keř, z jehož semen, plodů, kořenů a větví se lisuje olej s reparačními účinky. Posiluje funkci přirozené bariéry pleti a ochraňuje buněčnou stěnu.
Viamerine - hydratační a zklidňující účinky, chrání a posiluje kožní bariéru.

 
Účinky:

Okamžitý zkrášlující účinek: hebká, pružná a zářivá pleť. Xim Up Underskin Modeler obnovuje elasticitu pleti; mimické vrásky a jemné linky okamžitě mizí.
Ochrana před buněčným stárnutím: po 10 - 12 dnech aplikace ztrácí pleť svůj ?pomačkaný? vzhled. Hluboké vrásky jsou vyhlazeny, rysy obličeje obnoveny.

Doporučujeme: pro všechny typy pletí. Je určen ke každodennímu ošetření pleti od 40ti let, příležitostně jako kúra od 30ti let.
Jak používat: ráno a/nebo večer samostatně nebo pod krém. Lze jej také použít cíleně na nosoretní rýhy, vrásky kolem rtů a mimické vrásky. Drahocennost a bohatost tohoto nektaru si žádá speciální způsob aplikace. Nejdříve navlhčete tampón vlažnou vodou a důkladně jej vyždímejte. Vymáčkněte na něj kapku přípravku Xim?Up (protože Xim?Up není rozpustný ve vodě, nehrozí, že by se vstřebal do tampónu) a naneste na celý obličej. Poté jemně vklepejte konečky prstů. Přípravek se zcela vstřebá během jedné minuty.
Pro cílené použití na vybrané vrásky doporučujeme aplikovat přiloženými jednorázovými návleky na prsty. Návlek nasazený na ukazováček nebo prostředníček je zárukou stoprocentního účinku! Při jeho použití se nemůže stát, že by se některá z aktivních složek přípravku vstřebala do pokožky prstu. Xim?Up tak po krátké masáži pronikne až k samotnému srdci buněk. Cílenou masáž doporučujeme nejen na vrásky, ale také na jizvy a oblasti, jež byly ošetřeny injekcemi s hyaluronovou kyselinou.
Tip: po aplikaci nektaru Xim?Up použijte krémový antioxidant Flash Repair. Tyto dva exkluzivní produkty obnoví zářivost, bezchybnost a mladistvý vzhled pleti.

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Remodelační nektar s okamžitým účinkem Xim Up (Underskin Modeler) 10 ml - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Remodelační nektar s okamžitým účinkem Xim Up (Underskin Modeler) 10 ml

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> Česká soda
> SUPER PET
> Black Box
> NANTONG
> MATTES
> LENOVO
> GRAND Soleil
> PAMPERS
> EHEIM
> MOLINARD
> MASTER-STEEL
> ROTTEFELA
> ANTONIO PUIG
> STIEBEL ELTRON
> WHIRLPOOL
> Nejlepší hračky
> KATE MOSS
> JOOP
> SKIL
> ROMO
> MSI
> TIFFEN
> PACHA IBIZA
> OLEG CASSINI
> GENERAL
> VICTORIA SECRET
> SHARP
> GAPPPAY
> CORVETTE
> FCUK
> Tide
> POINT OF VIEW
> FERGUSON
> T-MOBILE
> INDESIT

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml