NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | kočárky | peníze a půjčky | dětský nábytek | splátky | dětské potřeby |
Český manuál a návod

Síťové prvky a WiFi D-LINK DHP-306AV Powerline 200M Homeplug Adapter

Český návod k použití Síťové prvky a WiFi D-LINK DHP-306AV Powerline 200M Homeplug Adapter - -
               

 

Návod k použití Síťové prvky a WiFi D-LINK DHP-306AV Powerline 200M Homeplug Adapter

Český návod k použití Síťové prvky a WiFi D-LINK DHP-306AV Powerline 200M Homeplug Adapter je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Síťové prvky a WiFi D-LINK DHP-306AV Powerline 200M Homeplug Adapter nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Síťové prvky a WiFi D-LINK DHP-306AV Powerline 200M Homeplug Adapter, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce D-LINK. Přečtěte si také diskuzi k Síťové prvky a WiFi D-LINK DHP-306AV Powerline 200M Homeplug Adapter.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Síťové prvky a WiFi D-LINK DHP-306AV Powerline 200M Homeplug Adapter
Český návod D-LINK k použití výrobku Síťové prvky a WiFi D-LINK DHP-306AV Powerline 200M Homeplug Adapter udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku D-LINK
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis D-LINK
6) Značka: D-LINK
7) EAN kód: 790069333477
Návod k použití Síťové prvky a WiFi D-LINK DHP-306AV Powerline 200M Homeplug Adapter

Jste-li majitelem Síťové prvky a WiFi D-LINK DHP-306AV Powerline 200M Homeplug Adapter od D-LINK a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Síťové prvky a WiFi D-LINK DHP-306AV Powerline 200M Homeplug Adapter -
- Přemění každou elektrickou zásuvku na přípojku počítačové sítě
- Lepší odolnost proti elektrickému rušení
- Přenos dat rychlostí až 200 Mb/s přes standardní elektrický rozvod: nepotřebujete žádné další kabely
- Funkce QoS (Quality of Service) pro upřednostňování multimediálního obsahu
- Snadné nastavení pouhým stisknutím tlačítka a účinné šifrování dat
- Technologie D-Link Green? pro ochranu životního prostředí

* Síťový adaptér PowerLine Homeplug AV D-Link DHP-306 využívá standardní elektrické rozvody pro zajištění ethernetového připojení k síti po celém domě.

* Využijte existující elektrické rozvody pro vytvoření domácí sítě
* Pouhým připojením jednoho adaptéru PowerLine do elektrické zásuvky můžete změnit každou elektrickou zásuvku na potenciální síťovou přípojku. To dělá z DHP-306AV ideální řešení pro sdílení vysokorychlostního připojení k Internetu nebo pro připojení počítačů, přehrávačů HD médií, herních konzol a síťových úložišť dat (NAS) k vaší domácí síti. Ideálně se hodí také pro domácnosti nebo malé kanceláře, kde by železobetonové zdi, umístění pracovišť v různých patrech vícepodlažních budov nebo jiné architektonické překážky mohly bránit využití bezdrátového přenosu1.

* Přenos 200Mb/s a funkce Quality of Service (QoS)
* Díky přenosu dat rychlostí až 200 Mb/s2, poskytuje D-Link PowerLine Homeplug AV dostatečnou šířku pásma pro datově náročné aplikace v digitální domácnosti, například sledování internetové TV nebo streamování digitální hudby v libovolné místnosti. Vylepšená technologie činí tyto adaptéry odolnějšími proti elektrickému rušení z jiných domácích spotřebičů, aby bylo možné plně využívat maximálních rychlostí přenosu. Kromě vysoké propustnosti má D-Link PowerLine Homeplug AV vestavěnou funkci Quality of Service (QoS), která řídí prioritu přenosu datových paketů, aby bylo zajištěno kvalitní streamování HD videa/audia, online hraní a VoIP telefonování.

* Pohodlné připojení
* K PowerLine Homeplug AV ethernetovému adaptéru D-Link můžete připojit přepínač nebo bezdrátový přístupový bod (AP) a začlenit tak do sítě více zařízení i v nejvzdálenějších koutech vašeho domu.
* Tento adaptér podporuje také 128bitové AES šifrování pro zabezpečení vašeho síťového připojení a ochranu dat před útočníky. Zabezpečení můžete snadno nastavit tlačítkem na boku adaptéru.

* Kompatibilita
* Adaptér využívá špičkovou Homeplug AV technologii firmy Atheros a je proto kompatibilní se zařízeními jiných výrobců, která jsou založena na stejném Homeplug AV standardu. Nebude však spolupracovat se zařízeními založenými na jiných standardech, například D-Link DHP-302/342.

* D-Link Green?
* Adaptér je součástí programu D-Link Green, který nabízí ekologické alternativy bez omezení výkonu. Pokud po určitou dobu nedojde k vysílání nebo příjmu dat, adaptér přejde automaticky do úsporného režimu, aby se ušetřila energie.
* V tomto režimu je spotřeba menší než 1W, čímž se tento adaptér řadí mezi první svého druhu, které vyhovují směrnici Evropské unie o produktech napájených elektrickou energií (EuP ? Energy-using Products), platné od 7. ledna 2010.

* 1 Elektrické zásuvky a vedení musí být součástí stejného elektrického rozvodu. Pro vytvoření sítě je zapotřebí ještě alespoň jeden další adaptér PowerLine Homeplug.
* 2 Maximální teoreticky dosažitelná rychlost. Skutečná rychlost se bude lišit. Rychlost může být negativně ovlivněna podmínkami v síti a faktory prostředí, například objemem síťového provozu, režií sítě, atd.

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Síťové prvky a WiFi D-LINK DHP-306AV Powerline 200M Homeplug Adapter - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Síťové prvky a WiFi D-LINK DHP-306AV Powerline 200M Homeplug Adapter

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> JEAN DESPREZ
> HUAWEI
> CASIO
> CRESSI
> EUCERIN
> REFECTOCIL
> TIMMY TIME
> BVLGARI
> CAT-GATO
> NAUTICA
> SMALL ANIMAL JEWEL
> 4FREETIME
> REABAGS
> ZAK
> GENIUS
> HUBERT DE MONTANDON
> MAYSTAR
> DICOTA
> CINDY CRAWFORD
> X-LANDER
> FULDA
> DREWEX
> BARYSHNIKOV
> ZANUSSI
> CHILLY
> WALMARK
> ALIGATOR
> CEAT
> DPS
> GORENJE
> BABYPOINT
> SONIM
> SPY GEAR
> CARLTON
> AMULET

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml