NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | zaruka a servis | šperky | návody a manuály | dětský nábytek | dětské potřeby | led monitory |
Český manuál a návod

Síťové prvky a WiFi OSTATNÍ R502 Broadband, 4xFast LAN

Český návod k použití Síťové prvky a WiFi OSTATNÍ R502 Broadband, 4xFast LAN - K tomuto produktu
               

 

Návod k použití Síťové prvky a WiFi OSTATNÍ R502 Broadband, 4xFast LAN

Český návod k použití Síťové prvky a WiFi OSTATNÍ R502 Broadband, 4xFast LAN je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Síťové prvky a WiFi OSTATNÍ R502 Broadband, 4xFast LAN nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Síťové prvky a WiFi OSTATNÍ R502 Broadband, 4xFast LAN, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce OSTATNÍ. Přečtěte si také diskuzi k Síťové prvky a WiFi OSTATNÍ R502 Broadband, 4xFast LAN.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Síťové prvky a WiFi OSTATNÍ R502 Broadband, 4xFast LAN
Český návod OSTATNÍ k použití výrobku Síťové prvky a WiFi OSTATNÍ R502 Broadband, 4xFast LAN udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku OSTATNÍ
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis OSTATNÍ
6) Značka: OSTATNÍ
7) EAN kód: 6932849406313
Návod k použití Síťové prvky a WiFi OSTATNÍ R502 Broadband, 4xFast LAN

Jste-li majitelem Síťové prvky a WiFi OSTATNÍ R502 Broadband, 4xFast LAN od OSTATNÍ a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Síťové prvky a WiFi OSTATNÍ R502 Broadband, 4xFast LAN -
K tomuto produktu získáte 50% slevu na časopisy vydavatelství EXTRA Publishing, kterou uplatníte na http://www.tenda.cz/extra. Sleva se vztahuje na roční předplatné populárních časopisů Extra PC, Nejlepší PC rady a návody, Svět, Příroda, Živá historie, Válka REVUE a Tajemství české minulosti. Sleva se může podle zvoleného titulu velmi nepatrně lišit (max do 2 %). 4portový router 10/100 Mb/s. Automatické rozpoznání přenosové rychlosti a typu připojeného kabelu. Podpora VPN pass-through a UPnP. Plastový obal. Součástí balení je český návod. Popis produktu: 4portový router R502 výrobce Tenda Technologies, založený na chpsetu IC+, je vhodný jak do menších firem, tak i do domácností pro sdílení připojení k internetu pomocí kabelového modemu, ADSL modemu nebo ethernetové přípojky. Tenda R502 obsahuje průvodce, který nejen automaticky rozpozná typ vašeho připojení k internetu, ale navíc vás interaktivní aplikace jednoduše provede kroky prvotního nastavení zařízení. O bezpečnost vaší sítě se stará integrovaný firewall, a sice filtr MAC adres a paketový filtr. Filtrování obsahu zajišťuje kontrolu přístupu k nevhodným webovým stránkám. Lokální nebo vzdálený management se provádí prostřednictvím webového rozhraní. Podpora VPN pass-through a UPnP. Zařízení je napájeno externím zdrojem. Plastový obal. Technické parametry: * Datové rozhraní: Ethernet * WAN: 1x RJ-45 * LAN: 4x RJ-45 * Propustnost: 10/100 Mb/s * Management: HTTP * Zabezpečení: URL Blocking, VPN Pass-through, IP Port Filtering, MAC Address Filtering * Síťové služby: TCP/IP, PPPoE, Static DHCP, DNS, DDNS, NAT, DMZ, Virtual Server, UPnP, Auto MDI/MDIX * Možnost upgradu firmwaru: Ano * Výška x šířka x hloubka (mm): 29 × 161 × 104 * Hmotnost (kg): 0,15 * Provozní teplota: 0° až 40°C Nejnovější ovladače, firmware a návody naleznete na webu http://www.tenda.cz

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Síťové prvky a WiFi OSTATNÍ R502 Broadband, 4xFast LAN - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Síťové prvky a WiFi OSTATNÍ R502 Broadband, 4xFast LAN

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> BIJAN
> CAMELBAK
> AGENT PROVOCATEUR
> YEDOO
> BABY2GO
> Hello Kitty
> AROMEDICA
> MATTHEW WILLIAMSON
> KNORRTOYS
> URBANSPORT
> SICCE
> MOCHTOYS
> KEMPER
> GRUNDIG
> ELKOP
> CANYON
> VAN GILS
> BIBUS
> P + P KARTON
> LOUIS FERAUD
> NINTENDO
> MAVALA
> ORBIT
> SERGIO TACCHINI
> RAVO
> CUSTO BARCELONA
> SEAN JOHN
> NIKON
> TECHNISAT
> DICAPAC
> SHOOSHOOS
> B.F. GOODRICH
> ROGZ
> CINDY CRAWFORD
> BLOME

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml