NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | hodinky | šperky | návody a manuály | odborná pomoc | peníze a půjčky | dětský nábytek | kosmetika | kočárky |
Český manuál a návod

Software ABBYY FineReader 10 Home Edition CZE BOX (AF10-8S1B01-9)

Český návod k použití Software ABBYY FineReader 10 Home Edition CZE BOX (AF10-8S1B01-9) - Krabic
               

 

Návod k použití Software ABBYY FineReader 10 Home Edition CZE BOX (AF10-8S1B01-9)

Český návod k použití Software ABBYY FineReader 10 Home Edition CZE BOX (AF10-8S1B01-9) je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Software ABBYY FineReader 10 Home Edition CZE BOX (AF10-8S1B01-9) nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Software ABBYY FineReader 10 Home Edition CZE BOX (AF10-8S1B01-9), databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce ABBYY. Přečtěte si také diskuzi k Software ABBYY FineReader 10 Home Edition CZE BOX (AF10-8S1B01-9).
Software ABBYY FineReader 10 Home Edition CZE BOX (AF10-8S1B01-9)
Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Software ABBYY FineReader 10 Home Edition CZE BOX (AF10-8S1B01-9)
Český návod ABBYY k použití výrobku Software ABBYY FineReader 10 Home Edition CZE BOX (AF10-8S1B01-9) udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku ABBYY
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis ABBYY
6) Značka: ABBYY
7) EAN kód: 4820076590436
Návod k použití Software ABBYY FineReader 10 Home Edition CZE BOX (AF10-8S1B01-9)

Jste-li majitelem Software ABBYY FineReader 10 Home Edition CZE BOX (AF10-8S1B01-9) od ABBYY a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Software ABBYY FineReader 10 Home Edition CZE BOX (AF10-8S1B01-9) -
Krabicová verze.

Abyste převedlitisknutý text na text, který můžete editovat na počítači, nemusíte ztrácet čas jeho přepisováním. ABBYY FineReader 10 Home Edition a váš digitální fotoaparát nebo fotoaparát vašeho mobilního telefonu to udělají za vás! FineReader rychle a přesně zkonvertuje snímky a fotografie knih, článků z časopisů a jiných dokumentů do editovatelného souboru počítače.

Pomocí programu ABBYY FineReader 10 Home Edition:

Ušetříte čas potřebný na vkládání textu z papíru. ABBYY FineReader konvertuje vaše tisknuté dokumenty do různých editovatelných formátů bez únavného přepisování.

Můžete si býtjistí vysoko kvalitními výsledky.Díky oceněné technologii rozpoznávání od ABBYY, FineReader nejenom vytvářítext s nejvyšší přesností, ale též obnovuje rozložení a formátování.

Splňte své úlohy jediným kliknutím.Nemůže to být jednodušší: zvolte Rychlou úlohu a v průběhu sekund budete editovat stránku ve své oblíbené aplikaci: Microsoft ? Word, Excel?, OpenOffice.org? Writer, Adobe Acrobat ajiných.

Rozpoznávejtejakékoli snímky a fotografie nezávisle od toho, odkudjste je získali. ABBYYFineReader si poradí s obrázky ze skenerů, MFP zařízení a digitálních fotoaparátů. Můžete dokoncefotografovat knihy v knižnici svým mobilním telefonem a rozpoznávatjepozději.

Pracujte s mnohými jazyky jednoduše. ABBYY FineReader dokáže rozpoznávat179jazyků. Avšak nemusíte si dělat starosti s manuálním přestavováním jazyka pokaždé, kdyžrozpoznáváte nový dokument. FineReader zjistí jazyky sám, když zvolíte "Automatický výběr".

Systémové požadavky:
" PC s min. 1 GHz procesorem
" Microsoft? Windows? 7, Microsoft Windows Vista?, Microsoft Windows XP. Pro práci s lokalizovaným rozhraním je potřebná podpora příslušného jazyka.
" 512 MB RAM
" Místo na pevném disku: 350 MB pro běžnou instalaci programu a 650 MB pro činnost programu
" Video karta a monitor (1024x768 a více)
" Klávesnice, myš anebo jiné ukazovací zařízení
Požadavky na digitální/Smartphone fotoaparát:
Minimum:
" 2-megapixelový senzor s nastavitelným zaostřením
Doporučené:
" 5-megapixelový senzor s optickým přiblížením, manuálním zaostřením, možností vypnutí blesku a manuálním ovládáním clony anebo režimem priority clony
" systém proti otřesům anebo stativ
Jazyky rozhraní
ABBYY FineReader 10 Home Edition podporuje následující jazyky uživatelského rozhraní: anglický, ruský, polský, český, slovenský a turecký.
Podporované vstupní formáty obrázků:
" TIFF
" JPEG
" JPEG 2000
" PNG
" BMP " GIF
" PCX
" DCX
" JBIG2
Podporované formáty výstupních souborů:
Formáty ukládání dokumentů
" DOCX, DOC
" XLSX, XLS
" RTF, TXT
" HTML
" PDF (text pod obrázkem) Formáty ukládání obrázků
" JPEG
" JPEG 2000
" PNG
" TIFF
" BMP

Klíčové vlastnosti
Výjimečná přesnost rozpoznávání a zachování rozložení
V programu ABBYY FineReader 10 Home Edition je implementovaná technologie adaptivního rozpoznávání dokumentů (ADRT), která umožňuje analyzovat dokument jako celek, namísto jednotlivých stran samostatně. "Chápe"přitom jeho interní strukturu, zachovává části a styly formátování včetně hierarchické struktury nadpisů, fonty a styly, záhlaví, číslování stran, tabulky, obrázky a další části, čímž umožňuje vytváření skutečně editovatelných souborů.
Rozpoznávání digitálních fotografií
ABBYY FineReader jednoduše čte text z obrázků získaných jak ze skeneru, tak i z digitálního fotoaparátu. Například, když jste v knihovně, je jednodušší v knize anebo časopise jen nafotit text, který potřebujete, a později jej zkonvertovat do běžného editovatelného formátu. Není potřeba hledat skener, když máte poruce svůj mobilní telefon se zabudovaným fotoaparátem. Aby bylo možné provést správné rozpoznání snímků textu, je program schopný předzpracovat takovéto obrázky v automatickém anebo manuálním režimu.
Konverze tištěného textu do formátů programů Microsoft Word, Excel anebo PDF na jedno kliknutí
ABBYY FineReader 10 Home Edition je v konvertování textů z papírových dokumentů do digitálního formátu rychlý a přesný. Jediným kliknutím myši získáte text připravený k editaci v programech Microsoft? Word, Excel?, či OpenOffice.org? Writer. Během minuty přejde strana textu z knihy do vašeho dokumentu, např. abstraktu anebo diplomové práce.
Zpuštění z oblíbených aplikací: Microsoft Word, Excel a Windows Explorer
Proces rozpoznávání může být okamžitě zpuštěný z programů Microsoft Word anebo Excel. Přidávejte potřebné části z knih a skript, bez přerušení vaší původní práce s textem.
Ukládání do prohledávatelných PDF formátů
Mnoho lidí vytváří soubory materiálů pro studie anebo jen pro sebe. Tehdy je často důležité přesně zachovat jejich vzhled pro jejich prohlížení a čtení praktickým způsobem. Na druhé straně, je důležité rychle najít v tomto souboru informace, které potřebujete, na základě klíčového slova anebo části textu. FineReader Home Edition nabízí jednoduché a efektivní řešení - konverzi do prohledávatelného PDF formátu. I když publikace vypadá jako obrázková, je možné v ní vyhledávat text.
Rozpoznávání textu v 179 jazycích
Můžete rozpoznávat text v každém ze 179 jazyků, založených na cyrilické, latinské, řecké a arménské abecedě.
Automatická detekce jazyka rozpoznávání
Program automaticky zjišťuje jazyk textu. Pokud pracujete s texty ve více jazycích, nebudete muset pokaždé změnit nastavení, protože FineReader sám vybere vhodný jazyk.
Český jazyk prostředí
Prostředí, pomocník a materiály jsou dostupné v českém jazyku.
Podpora nejnovějších formátů a operačních systémů
FineReader 10 Home Edition podporuje Microsoft Office 2010 a konvertuje snímky a obrázky textů do nejnovějších formátů dokumentů programu Microsoft Word 2007-2010 (DOCX) a pracovních listů programu Microsoft Excel 2007-2010 (XLSX). Program je kompatibilní s Microsoft Windows? 7.

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Software ABBYY FineReader 10 Home Edition CZE BOX (AF10-8S1B01-9) - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Software ABBYY FineReader 10 Home Edition CZE BOX (AF10-8S1B01-9)

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> DONIC
> DAYTON
> COSTUME NATIONAL
> SPCA SPORTS CAMERA
> INDESIT
> DIOR
> NAVIGON
> HOMELITE
> GIANT
> BEST
> NAOMI CAMPBELL
> ZAPF
> ASUS
> DREWEX
> BE-MI
> ADOBE
> Valira
> BABYBOUM
> GLORIA VANDERBILT
> POLICE
> BOTAS
> IONIC-CARE
> PAUL SMITH
> AQUA MEDIC
> ALFRED SUNG
> DOLCE&GABBANA
> ROCHAS
> FAG
> GIANFRANCO FERRE
> Bonux
> Kärcher
> BIODERMA
> CAMELBAK
> AVRIL LAVIGNE
> MASCOM

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml