NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | odborná pomoc | splátky | dětské potřeby | hračky | dětský nábytek | recenze | kočárky |
Český manuál a návod

Software ADOBE Acrobat X Pro WIN (65085427)

Český návod k použití Software ADOBE Acrobat X Pro WIN (65085427) - Cenově zvýhodněná licence je
               

 

Návod k použití Software ADOBE Acrobat X Pro WIN (65085427)

Český návod k použití Software ADOBE Acrobat X Pro WIN (65085427) je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Software ADOBE Acrobat X Pro WIN (65085427) nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Software ADOBE Acrobat X Pro WIN (65085427), databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce ADOBE. Přečtěte si také diskuzi k Software ADOBE Acrobat X Pro WIN (65085427).
Software ADOBE Acrobat X Pro WIN (65085427)
Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Software ADOBE Acrobat X Pro WIN (65085427)
Český návod ADOBE k použití výrobku Software ADOBE Acrobat X Pro WIN (65085427) udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku ADOBE
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis ADOBE
6) Značka: ADOBE
Návod k použití Software ADOBE Acrobat X Pro WIN (65085427)

Jste-li majitelem Software ADOBE Acrobat X Pro WIN (65085427) od ADOBE a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Software ADOBE Acrobat X Pro WIN (65085427) -
Cenově zvýhodněná licence je určena POUZE pro studenty a učitele základních, středních, vyšších a vysokých škol (denního, min. 2letého studia). Krabice obsahuje instalační medium a validační kód, na základě něhož student/učitel vyplní elektronický formulář, přiloží k němu potřebné doklady, odešle a zažádá si tak o sériové číslo k produktu. Povinností zákazníka je i registrace a vytvoření si uživatelského účtu na www.adobe.com. Veškeré informace, postupy, náležitosti a podmínky pro získání studentské/učitelské verze, které potřebujete pro úspěšnou validaci produtku naleznete zde: http://www.adobe.com/cz/education/students/studentteacheredition/order_fulfillment.html . Věnujte, prosíme, pečlivě svou pozornost daným podmínkám.

Program pro tvorbu PDF dokumentů, jejich úpravu, export, sdílení, optimalizaci, zabezpečení heslem či digitálním podpisem.

* Mechanika: DVD
* Procesor [GHz]: 1,3
* Operační pamět [GB]: 0,256

Aplikace Adobe Acrobat X Pro je další verzí grafického softwaru, určeného pro převod a naskenování do formátu PDF, umožňuje exportovat a upravovat PDF soubory, shromažďovat data a rozesílat, vytvářet PDF formuláře a přitom si svá data ochránit pomocí hesel nebo opatřovat dokumenty PDF digitálním podpisem.

Software umožňuje vytvářet a sdílet PDF soubory a zobrazovat je jak v počítači, tak i v mobilních telefonech a smartphone, nebo je sdílet online. Nově jsou zde použity vylepšené funkce pro sestavování portfolií PDF, automatizace úloh pomocí průvodce akcí, vytváření interaktivních formulářů, optimalizace revizí dokumentů, trvalé odstranění informací, zahrnutí bohatých médií či porovnávání PDF dokumentů.

Nic Vám nebrání ve vytváření PDF dokumentů nebo v jejich úpravě. Dokumenty lze sdílet i s ostatními uživateli a nebát se o svá vytvořená data. Ty si můžete zaheslovat tak, aby je ostatní nemohli kopírovat, tisknout nebo měnit.

Požadavky pro Windows:
Procesor 1,3 GHz nebo rychlejší, 256 MB paměti RAM (doporučeno 512 MB), 2,13 GB volného místa na pevném disku, rozlišení obrazovky 1 024 x 576, DVD-ROM.

- Microsoft Windows XP Home, Professional nebo Tablet PC Edition s aktualizací Service Pack 3 (32bitové i 64bitové); Windows Server 2003 (s aktualizací Service Pack 2 pro 64bitový systém); Windows Server 2008 R2 (32bitová a 64bitová verze), nebo Windows Vista Home Basic, Home Premium, Business, Ultimate nebo Enterprise s aktualizací Service Pack 2 (32 bitové i 64bitové); Windows 7 Starter, Home Premium, Professional, Ultimate nebo Enterprise (32bitová a 64bitová verze).

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Software ADOBE Acrobat X Pro WIN (65085427) - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Software ADOBE Acrobat X Pro WIN (65085427)

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> DÉGLINGOS
> ROGZ
> NIKON
> Kaiserhoff
> VISCONTI DI MODRONE
> Plastkon
> B.F. GOODRICH
> MATADOR
> Xbox
> SWISS ARMY
> Timsistem
> ROCCAT
> 4711
> ROBERT PICQUET
> STARPIL
> GETNET
> EUKANUBA
> NOKIA
> BANANA REPUBLIC
> NAFNAF
> COLLISTAR
> BEAPHAR
> TOMMY BAHAMA
> SMART
> HEAD
> HOBBY DOHSE
> Somat
> ALAIN DELON
> STAYWELL
> METABO
> JACQUES FATH
> BOMANN
> KYLIE MINOGUE
> BRITNEY SPEARS
> RALPH LAUREN

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml