NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | ovladače, drivers | recenze | odborná pomoc | peníze a půjčky | hodinky | autosedačky | šperky |
Český manuál a návod

Software ADOBE CS5.5 Design Standard (65121923)

Český návod k použití Software ADOBE CS5.5 Design Standard (65121923) - DOSTUPNOST CS5.5 CCA DRU
               

 

Návod k použití Software ADOBE CS5.5 Design Standard (65121923)

Český návod k použití Software ADOBE CS5.5 Design Standard (65121923) je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Software ADOBE CS5.5 Design Standard (65121923) nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Software ADOBE CS5.5 Design Standard (65121923), databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce ADOBE. Přečtěte si také diskuzi k Software ADOBE CS5.5 Design Standard (65121923).
Software ADOBE CS5.5 Design Standard (65121923)
Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Software ADOBE CS5.5 Design Standard (65121923)
Český návod ADOBE k použití výrobku Software ADOBE CS5.5 Design Standard (65121923) udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku ADOBE
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis ADOBE
6) Značka: ADOBE
7) EAN kód: 5051254475637
Návod k použití Software ADOBE CS5.5 Design Standard (65121923)

Jste-li majitelem Software ADOBE CS5.5 Design Standard (65121923) od ADOBE a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Software ADOBE CS5.5 Design Standard (65121923) -
DOSTUPNOST CS5.5 CCA DRUHÁ POLOVINA 05/2011.

Obsah kolekci:

Photoshop CS5
Illustrator CS5
InDesign CS5.5
Acrobat X
Bridge CS5
Device Central CS5.5
Media Encoder CS5.5


Software Adobe Creative Suite 5.5 Design Standard kombinuje standardní nástroje pro úpravy digitálních obrázků, vytváření vektorové grafiky a tvorbu kvalitních tiskových dokumentů s elegantní typografií. Navíc máte možnost rozšířit své nápady nad možnosti tisku pomocí dynamických prezentací, e-knih a digitálních časopisů,* které spojují interaktivitu s kvalitou tradičního tisku.

Co je nového v sadě CS 5.5 Design Standard
Software Adobe Creative Suite 5.5 Design Standard kombinuje standardní nástroje pro úpravy digitálních obrázků, vytváření vektorové grafiky a tvorbu kvalitních tiskových dokumentů s elegantní typografií. Navíc máte možnost rozšířit své nápady nad možnosti tisku pomocí dynamických prezentací, e-knih a digitálních časopisů,* které spojují interaktivitu s kvalitou tradičního tisku.


NOVINKA Nástroje Folio Producer v aplikaci InDesign?
Vytvářejte digitální časopisy, noviny, výroční zprávy, návody a další dokumenty, které obsahují poutavé prvky, jako je otočení o 360° a panoramata. Všechna lze přehrávat v tabletech, jako je Apple iPad, RIM BlackBerry PlayBook a široký výběr tabletů Android?, včetně tabletu Motorola Xoom. Odešlete tyto dokumenty do hostovaného řešení Adobe Digital Publishing Suite* k dalšímu zpracování a distribuci.

NOVINKAVylepšená tvorba e-knih? v aplikaci InDesign
Vytvářejte poutavější e-knihy s menším zapojením vývojářů. Užijte si jednodušší pracovní postup s přesnější typografií a obrázky, jejichž velikost se automaticky přizpůsobí téměř každé obrazovce. Pro aplikace určené pro čtení e-knih, které podporují zvukové tagy a video tagy HTML5, nyní můžete přidávat videa a zvuky.

NOVINKAEfektivnější poskytování přístupných dokumentů
Pomocí funkcí v aplikaci InDesign CS5.5 a Acrobat X Pro můžete vytvářet publikace, které odpovídají standardům Section 508 a WCAG 2.0. V aplikaci InDesign CS5.5 můžete používat funkce usnadnění přístupu a pak zkontrolovat, upravit a ověřit přístupné dokumenty PDF v aplikaci Acrobat? X Pro.

NOVINKAPrůvodce akcemi v aplikaci Acrobat Pro
V aplikaci Adobe Acrobat X Pro máte možnost automatizovat rutinní úlohy ve formátu PDF, které sestávají z více kroků. Průvodce akcemi vás provede kroky k vytvoření akce, což je automatické pořadí kroků, které lze použít v jednom souboru PDF nebo v dávkách souborů.

Pokud i nadále používáte sadu Creative Suite 4 nebo Creative Suite 3 Design Standard, budete moci využít také funkce, které jsou součástí sady Creative Suite 5 Design Standard, jako je:

Výplň podle obsahu - Použijte rastrové efekty, jako jsou stíny kapek, tlumené světlo, skvrny a textury, které zajišťují konzistentní vzhled při různých rozlišeních po celou dobu procesu návrhu.

Zjednodušené komplexní výběry ? Získejte lepší výsledky než kdykoliv dříve v softwaru Adobe Photoshop? CS5 při výběru zrádných grafických prvků, jako jsou vlasy a odstraňte barvu pozadí okolo hranic výběru.

Zjednodušený výběr a editace objektů ? Ušetřete čas účinným prováděním opakujících se úloh rozvržení v aplikaci InDesign CS5. Manipulujte s rámečky a jejich obsahem bez přepínacích nástrojů. Dynamicky upravte bílé místo mezi objekty a změňte polohu položek stránky.

Inovativní štětce pro malování v aplikaci Photoshop CS5 a Adobe Illustrator? CS5 ? Vytvářejte škálovatelná vektorová díla s nuancemi a detaily výtvarných umění, vylepšujte fotografie pomocí uměleckých efektů a volně malujte na obrazovkách jako se skutečnými štětci a barvami.

Nádherné tahy ? V aplikaci Illustrator můžete dynamicky vytvářet a upravovat tahy s nekonečně nastavitelnými šířkami, přesně umístěnými a škálovatelnými šipkami a pomlčkami a přesně kontrolovat škálování uměleckých štětců po celém tahu.


Požadavky na systém a jazyky

- Mac OS
- Vícejádrový procesor Intel?
- Mac OS X verze 10.5.8 nebo 10.6
- Doporučuje se 1 GB paměti RAM nebo více
- 8,2 GB volného místa na pevném disku pro instalaci; další volné místo je nutné během instalace (instalace není možná na svazku, který používá souborový systém rozeznávající malá a velká písmena, ani na vyměnitelných paměťových zařízeních typu flash)
- Monitor s rozlišením 1 024 x 768 (doporučuje se 1 280 x 800) a vhodná grafická karta OpenGL s hardwarovou akcelerací, 16bitovou hloubkou barev a 256 MB paměti VRAM
- Některé funkce urychlené prostřednictvím GPU vyžadují podporu grafiky pro Shader Model 3.0 a OpenGL 2.0
- Jednotka DVD-ROM kompatibilní s disky DVD s dvojitou vrstvou
- Pro multimediální funkce je nutný software QuickTime 7.6.2
- Pro export souborů SWF je nutný software Adobe Flash? Player 10
- Pro online služby a (případně) k ověření předplaceného vydání je vyžadováno trvalé širokopásmové internetové připojení

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Software ADOBE CS5.5 Design Standard (65121923) - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Software ADOBE CS5.5 Design Standard (65121923)

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> SUN CE
> EHEIM
> ZEETEX
> SWEEX
> AVICENTRA
> POLICE
> USHER
> KLEIN
> CELINE DION
> REMOSKA
> BAUMATIC
> PACIFIC OCEAN
> KETER
> GIGABYTE
> GABBER
> HOMECAST
> CHICCO
> DIOCHI
> PEDIGREE
> SHAKIRA
> Morreti grande
> RIKEN
> SEVYLOR
> TABAC
> SOLID
> BOGENA
> HASBRO
> ZAPF
> COLLISTAR
> KÉRASTASE
> DREAMWORKS
> JELÍNKOVÁ
> RALPH LAUREN
> PRINCE MATCHABELLI
> CERATIO

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml