NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | peníze a půjčky | dětský nábytek | zaruka a servis | led monitory | splátky | kosmetika | šperky |
Český manuál a návod

Software ADOBE Dreamweaver CS5 WIN (65073665)

Český návod k použití Software ADOBE Dreamweaver CS5 WIN (65073665) - Cenově zvýhodněná licence
               

 

Návod k použití Software ADOBE Dreamweaver CS5 WIN (65073665)

Český návod k použití Software ADOBE Dreamweaver CS5 WIN (65073665) je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Software ADOBE Dreamweaver CS5 WIN (65073665) nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Software ADOBE Dreamweaver CS5 WIN (65073665), databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce ADOBE. Přečtěte si také diskuzi k Software ADOBE Dreamweaver CS5 WIN (65073665).
Software ADOBE Dreamweaver CS5 WIN  (65073665)
Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Software ADOBE Dreamweaver CS5 WIN (65073665)
Český návod ADOBE k použití výrobku Software ADOBE Dreamweaver CS5 WIN (65073665) udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku ADOBE
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis ADOBE
6) Značka: ADOBE
Návod k použití Software ADOBE Dreamweaver CS5 WIN  (65073665)

Jste-li majitelem Software ADOBE Dreamweaver CS5 WIN (65073665) od ADOBE a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Software ADOBE Dreamweaver CS5 WIN (65073665) -
Cenově zvýhodněná licence je určena POUZE pro studenty a učitele základních, středních, vyšších a vysokých škol (denního, min. 2letého studia). Krabice obsahuje instalační medium a validační kód, na základě něhož student/učitel vyplní elektronický formulář, přiloží k němu potřebné doklady, odešle a zažádá si tak o sériové číslo k produktu. Povinností zákazníka je i registrace a vytvoření si uživatelského účtu na www.adobe.com. Veškeré informace, postupy, náležitosti a podmínky pro získání studentské/učitelské verze, které potřebujete pro úspěšnou validaci produtku naleznete zde: http://www.adobe.com/cz/education/students/studentteacheredition/order_fulfillment.html . Věnujte, prosíme, pečlivě svou pozornost daným podmínkám.


Co je aplikace Dreamweaver?
Adobe? Dreamweaver? CS5.5 je špičkový software pro vytváření a úpravu webů s bohatými funkcemi vizuální tvorby i přímého psaní kódu určený pro vytváření standardních webů a návrhů pro počítače, smartphony, tablety a další zařízení.

Co je nového v aplikaci Dreamweaver

Podpora formátů CSS3/HTML5
Upravujte styly pomocí aktualizovaného panelu CSS, který podporuje nová pravidla CSS3. Zobrazení návrhu nyní podporuje příkazy médií a používá různé styly při úpravách rozměrů obrazovky. Buďte moderní a piště ve formátu HTML5 s nápovědou pro zápis kódů a podporou zobrazování návrhy. Živé zobrazení nyní podporuje také (s přehrávačem QuickTime) a značky.

Integrace knihovny jQuery
Přidejte pokročilé interaktivní prvky rad při psaní kódu knihovny jQuery. jQuery je běžně používaná knihovna jazyka JavaScript, která zjednodušuje přidávání široké škály interaktivních prvků do webových stránek. Získejte náskok se startovacími šablonami pro mobilní telefony.

Nativní aplikace pro operační systémy Android a iOS pomocí nástroje PhoneGap
Vytvářejte nativní aplikace a jejich balíčky pro operační systémy Android? a iOS pomocí nových funkcí nástroje PhoneGap. Převádějte stávající kód HTML na aplikace pro mobilní telefony v aplikaci Dreamweaver pomocí rámce nástroje PhoneGap s otevřeným zdrojovým kódem.

Propojení se službou Adobe BrowserLab
Pomocí několika zobrazovacích, diagnostických a srovnávacích nástrojů můžete zobrazit náhled dynamických webových stránek a místního obsahu. Propojení aplikace Dreamweaver s novou službou Adobe BrowserLab, která je součástí online služeb Adobe CS Live1, 2, umožňuje rychle a přesně testovat obsah webu pro různé webové prohlížeče a operační systémy.

Požadavky na systém
Windows

* Procesor Intel? Pentium? 4 nebo AMD Athlon? 64
* Operační systém Microsoft? Windows? XP s aktualizací Service Pack 2 (doporučuje se aktualizace Service Pack 3), operační systém Windows Vista? Home Premium, Business, Ultimate nebo Enterprise s aktualizací Service Pack 1 nebo operační systém Windows 7
* 512 MB paměti RAM
* 1 GB volného místa na pevném disku pro instalaci; další volné místo je nutné během instalace (nelze instalovat na vyměnitelná paměťová zařízení typu flash)
* Monitor s rozlišením 1 280 × 800 a 16bitová grafická karta
* Jednotka DVD-ROM
* Pro online služby a k ověření edice předplatného (pokud se používá) je nutné trvalé širokopásmové internetové připojení*

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Software ADOBE Dreamweaver CS5 WIN (65073665) - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Software ADOBE Dreamweaver CS5 WIN (65073665)

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> YOKOHAMA
> MELITTA
> EMTEC
> CASE LOGIC
> KINGSTON
> LA ROCHE POSAY
> ALESSANDRO DELLA TORRE
> WINZIP
> L´OCCITANE
> HERB PHARMA
> PACO RABANNE
> JACOMO
> COBRA
> X-PAD
> GORENJE
> BLOMBERG
> MONSTER ENERGY
> MAXTREK
> QUIKSILVER
> ANIMONDA
> TONTARELLI
> DOLCE & GABBANA
> Geoffrey Beene
> KUŘE
> TROPICAL MARINE
> ZEKIWA
> CAT-GATO
> FELIX
> CAMPINGAZ
> URBANSPORT
> CANALI
> MAVALA
> RELAX
> GRAND Soleil
> BOMANN

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml