NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | šperky | odborná pomoc | hračky | ovladače, drivers | dětské potřeby | kosmetika | zaruka a servis |
Český manuál a návod

Software ADOBE InDesign CS5.5 WIN CZ FULL (65103378)

Český návod k použití Software ADOBE InDesign CS5.5 WIN CZ FULL (65103378) - DOSTUPNOST CS5.5 CC
               

 

Návod k použití Software ADOBE InDesign CS5.5 WIN CZ FULL (65103378)

Český návod k použití Software ADOBE InDesign CS5.5 WIN CZ FULL (65103378) je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Software ADOBE InDesign CS5.5 WIN CZ FULL (65103378) nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Software ADOBE InDesign CS5.5 WIN CZ FULL (65103378), databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce ADOBE. Přečtěte si také diskuzi k Software ADOBE InDesign CS5.5 WIN CZ FULL (65103378).
Software ADOBE InDesign CS5.5 WIN CZ FULL (65103378)
Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Software ADOBE InDesign CS5.5 WIN CZ FULL (65103378)
Český návod ADOBE k použití výrobku Software ADOBE InDesign CS5.5 WIN CZ FULL (65103378) udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku ADOBE
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis ADOBE
6) Značka: ADOBE
7) EAN kód: 5051254429227
Návod k použití Software ADOBE InDesign CS5.5 WIN CZ FULL (65103378)

Jste-li majitelem Software ADOBE InDesign CS5.5 WIN CZ FULL (65103378) od ADOBE a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Software ADOBE InDesign CS5.5 WIN CZ FULL (65103378) -
DOSTUPNOST CS5.5 CCA DRUHÁ POLOVINA 05/2011.

Co je nového v aplikaci InDesign CS 5.5

Software Adobe InDesign CS5.5 vám umožní navrhovat působivé rozvržení stránek pro tisk nebo digitální distribuci pomocí integrovaných kreativních nástrojů a vylepšeného řízení typografie. Vytvářejte působivé publikace pro tablety pomocí nástrojů Folio Producer a přístupu k hostovanému řešení Adobe Digital Publishing Suite*. Exportujte dokumenty EPUB s vloženými zvuky a videem? a s obrázky, které automaticky mění svou velikost tak, aby se přizpůsobily obrazovce prohlížeče, zatímco vy si udržíte větší kontrolu nad formátováním textu a pořadím obsahu.

Digitální publikování ? Můžete vytvářet poutavé interaktivní dokumenty pro prakticky všechny obrazovky a zařízení. Můžete navrhovat poutavé elektronické knihy, vytvářet unikátní obsah pro tablety pomocí nástrojů integrovaných v sadě Adobe Digital Publishing Suite* nebo exportovat interaktivní rozložení jako soubory SWF nebo dokumenty PDF.

Přístup k online službám ? Vytvářejte poutavé interaktivní dokumenty pro tablety a zvyšte efektivitu důležitých procesů návrhu pomocí zásadních služeb ze sady Adobe Digital Publishing Suite? a online služeb Adobe CS Live §, které jsou přístupné přímo z aplikace InDesign. Online služby CS Live jsou bezplatné do 12. dubna 2012. Podrobné informace naleznete na adrese www.adobe.com/go/cslive_cz.

Možnost integrace s jinými řešeními adobe: Můžete plynule přesouvat projekty z návrhu do tisku nebo digitálního výstupu díky těsné integraci se špičkovými aplikacemi Adobe, jako je Adobe Photoshop?, Illustrator?, Acrobat?, Flash? Professional a Adobe Digital Editions.

Příprava, produkce a tisk: Urychlete produkci, zvyšte spolehlivost tisku a vytvářejte prakticky bezchybné dokumenty s využitím aktivní přípravy, předinstalovaných písem, technologie JDF, exportu PDF na pozadí, přednastavení, ovládacích prvků na obrazovce a rozšířené podpory standardů PDF/X.

Nástroje produktivity: Vytvářejte sofistikovaná rozložení stránek pomocí funkcí produktivity inspirovaných zákazníky, jako jsou průvodci Smart Guides, rychlé vytváření tabulek, umístění více souborů, ovládací prvky objektu a možnost vytváření stránek s různou velikostí v jednom souboru.

Robustní kompozice textu: Můžete vytvářet úhledný a sofistikovaný text pro prakticky všechna média pomocí profesionálních typografických funkcí včetně stylů, obtékání textu, funkce Paragraph Composer, podpory OpenType?, iniciál a rozšířené podpory HTML a CSS při exportu EPUB.

Integrované tvůrčí nástroje: Prozkoumejte tvůrčí možnosti přímo v aplikaci InDesign pomocí integrovaných kreslicích nástrojů, nedestruktivních efektů, integrovaných efektů aplikace Adobe Photoshop, jemnějších ovládacích prvků průhlednosti a podpory 3D grafických prvků aplikace Photoshop.

Automatizace pracovních postupů: Můžete vytvořit výkonné automatizované pracovní postupy pomocí standardně založených funkcí XML k rozložení stránek textem a obrázky. Začleněním databází řízeného obsahu získáte vyšší efektivitu při publikování napříč kanály.

Rozšiřitelnost: Můžete rychle zajistit jedinečné pracovní postupy a softwarová řešení pro vlastní publikování pomocí jazyku InDesign Markup Language (IDML), formátu založeného na XML, který vývojářům umožňuje vytvářet nebo upravovat soubory pomocí standardních nástrojů XML.

Spolupráce v redakčních pracovních postupech: Díky úzké integraci mezi aplikacemi InDesign CS5.5 a Adobe InCopy? CS5.5 můžete dosáhnout lepší spolupráce mezi návrhářškými a redakčními týmy.

Interaktivní dokumenty a prezentace

Přidávejte do dokumentů a prezentací interaktivní prvky, pohyb, zvuk i video a exportujte je přímo do souboru SWF za účelem přehrávání v běhovém modulu přehrávače Adobe Flash? Player.
Jednodušší výběr a úpravy objektů

Nové a vylepšené nástroje a ovládací prvky na objektech vám umožní provádět opakující se úlohy rozvržení efektivněji.
Integrace se službou Adobe CS Review**

Vytvářejte a sdílejte revize online v průběhu práce v aplikaci InDesign. Přečtěte si názory ostatních uživatelů v kontextu vlastního rozvržení stránky.
Sledování změn textu

Označte text přímo v aplikaci InDesign, takže můžete jednoduše sledovat revize kopií.
Přepracovaný panel Vrstvy

Přepracovaný panel Vrstvy, který se více podobá stejnojmennému panelu v aplikacích Adobe Photoshop? a Illustrator?, umožňuje jednoduší správu položek na stránce.
Export do aplikace Flash Professional

Exportujte dokumenty aplikace InDesign do aplikace Flash Professional. Zde přidejte propracovanou interaktivitu, animace nebo navigaci a získejte komplexní rozvržení.
Vytvoření eKnih

Vytvářejte poutavé eKnihy ve formátu EPUB, které si lze prohlížet v zařízení Apple iPad, Sony Reader, Nook společnosti Barnes & Noble, v mobilních nebo jiných zařízeních.
Vícestránkové formáty

Vytvářejte v jediném souboru stránky různých velikostí.
Odstavce rozdělující sloupce i přes sloupce

Několika kroky můžete rychle vytvořit text, který sloupce přesahuje nebo je rozděluje do více sloupců.
Vylepšení produkce

Vyhledávejte a přetahujte obrazy do rozvržení stránek z aplikace Adobe Mini Bridge, aniž byste museli opustit aplikaci InDesign. Potíže s chybějícími písmy mohou pomoci řešit písma instalovaná dokumenty.
Živé popisky

Z metadat obrazu můžete vytvářet statické nebo živé popisky.

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Software ADOBE InDesign CS5.5 WIN CZ FULL (65103378) - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Software ADOBE InDesign CS5.5 WIN CZ FULL (65103378)

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> PAL ZILERI
> STEBA
> STRONG
> AGATHA RUIZ DE LA PRADA
> MATADOR
> GIVENCHY
> HUSQVARNA
> Dreft
> VICTORIA SECRET
> BEST
> BABYCLIC
> STANLEY
> TETRA
> IGNIS
> COVER IT
> MATTHEW WILLIAMSON
> RAVENSBURGER
> LUVION
> Spokey
> AGENT PROVOCATEUR
> DAVID BECKHAM
> HOLUX
> PUZZLEND
> SUBSTRAL
> CHOPARD
> MASTIC SPA
> GARMIN
> JPL
> BLAUPUNKT
> DOUBLE COIN
> MORA
> MOLINARD
> MATIS PARIS
> NAFNAF
> PEACH

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml