NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | dětské potřeby | autosedačky | led monitory | hračky | hodinky | kočárky |
Český manuál a návod

Software ADOBE Photoshop CS5 MAC CZ (65048810)

Český návod k použití Software ADOBE Photoshop CS5 MAC CZ (65048810) - Software Adobe? Photoshop
               

 

Návod k použití Software ADOBE Photoshop CS5 MAC CZ (65048810)

Český návod k použití Software ADOBE Photoshop CS5 MAC CZ (65048810) je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Software ADOBE Photoshop CS5 MAC CZ (65048810) nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Software ADOBE Photoshop CS5 MAC CZ (65048810), databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce ADOBE. Přečtěte si také diskuzi k Software ADOBE Photoshop CS5 MAC CZ (65048810).
Software ADOBE Photoshop CS5 MAC CZ (65048810)
Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Software ADOBE Photoshop CS5 MAC CZ (65048810)
Český návod ADOBE k použití výrobku Software ADOBE Photoshop CS5 MAC CZ (65048810) udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku ADOBE
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis ADOBE
6) Značka: ADOBE
7) EAN kód: 5051254341895
Návod k použití Software ADOBE Photoshop CS5 MAC CZ (65048810)

Jste-li majitelem Software ADOBE Photoshop CS5 MAC CZ (65048810) od ADOBE a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Software ADOBE Photoshop CS5 MAC CZ (65048810) -
Software Adobe? Photoshop? CS5, který je standardem v oboru, vám umožní vytvářet efektivní obrázky. Snadno provádějte komplexní výběry. Odstraňte jakýkoliv prvek obrázku a sledujte, jak se místo téměř magicky zaplní. Kreslete realisticky. Vytvářejte ohromující obrázky s vysokým dynamickým rozsahem, odstraňte šum, přidejte zrnitost a vytvářejte viněty se špičkovými nástroji pro úpravu fotografií. Vyzkoušejte rychlý výkon na 64bitových systémech.

Snadné provádění složitých výběrů - Nové
K výběru určitých oblastí v obrazu stačí menší počet klepnutí myší. S použitím nových, přesnějších nástrojů můžete snadno vybírat komplikované (například mimořádně tenké) prvky obrazu, eliminovat barvu pozadí okolo okrajů výběru a automaticky měnit okraje výběru a masky.

Výplň podle obsahu - Nové
Můžete odebrat z obrazu libovolný detail nebo objekt a sledovat, jak se prázdné místo pomocí výplně podle obsahu téměř zázračně vyplní. Tato průlomová technologie sladí světlo, tón a šum tak, že nebude poznat, že byl obsah někdy odebrán.

Obrazy HDR s vyšší kvalitou - Rozšířené
Vytvářejte fotorealistické nebo surrealistické obrazy HDR s nevídanou rychlostí, přesností a mírou kontroly. Dosáhněte špičkových výsledků díky automatickému odstraňování stínů a větší kontrole nad mapováním a úpravami tónu. Fotografiím s jednou expozicí lze dokonce dát vzhled obrazu HDR.

Výjimečné efekty malování - Nové
Pomocí Míchacího štětce, který nabízí možnost míchání barev na plátně, a nástroje Špičky štětin, který umožňuje vytvářet realisticky působící texturované tahy štětce, snadno změníte fotografii na malbu nebo vytvoříte jedinečné umělecké efekty.

Automatická korekce objektivu - Nové
Ušetřete čas automatickou korekcí zkreslení objektivu, chromatické aberace a vinětování. Aplikace Photoshop CS5 provádí s použitím dat EXIF obrazového souboru přesné úpravy podle typu fotoaparátu a použitého objektivu.

Lepší správa médií - Rozšířené
Flexibilnější možnosti přejmenování dávky usnadní správu médií a použití přizpůsobitelného panelu Adobe Mini Bridge v aplikaci Photoshop umožní přístup ke zdrojům v kontextu aktuální práce.

Efektivnější tvůrčí recenze - Nové
Pomocí Adobe CS Review, součásti nových online služeb Adobe CS Live** můžete začít provádět bezpečnou recenzi, aniž byste opustili aplikaci Photoshop. Recenzenti mohou ze svých prohlížečů přidávat k obrazům komentáře, které se automaticky zobrazí na obrazovce. Služby CS Live jsou po omezenou dobu bezplatné.

Snadnější správa uživatelského rozhraní - Nové
Sbalitelný přepínač pracovních prostorů slouží k rychlému přechodu a volbě jednotlivých oblíbených konfigurací uživatelského rozhraní. Živé pracovní prostory automaticky zaznamenávají změny uživatelského rozhraní, a proto panely zůstávají na svém místě, i když na chvíli přepnete někam jinam.

Využijte úzkou integraci s aplikací Lightroom
V aplikaci Adobe Photoshop Lightroom? můžete obrazy snadno spravovat, upravovat a předvádět a po návratu do aplikace Photoshop můžete provádět úpravy na úrovni obrazových bodů a vytvářet kompozice.

Špičkové zpracování obrazů raw - Rozšířené
Zásuvný modul Adobe Photoshop Camera Raw 6 můžete použít k nedestruktivní redukci šumu obrazu při zachování barvy a detailu, k přidání zrnitosti do digitálních fotografií, aby působily organičtěji, k získání větší kontroly nad prováděním vinětování po oříznutí a k mnoha dalším úlohám.

Pokřivení loutky - Nové
Přesným přemístěním libovolného prvku obrazu můžete vytvořit vizuálně působivější fotografii. Můžete například narovnat ruku ohnutou v nepřirozeném úhlu.

Efektivnější pracovní postupy - Rozšířené
Využijte desítky funkcí a vylepšení požadovaných uživateli aplikace Photoshop ke zvýšení produktivity a tvořivosti. Můžete provést automatické narovnání obrazů, vybrat barvy pomocí okna na obrazovce pro výběr barvy, upravit krytí více vrstev najednou a další akce.

Rychlejší výkon v různých platformách - Rozšířené
Využitím podpory 64bitové technologie napříč platformami urychlíte každodenní úlohy při práci s obrazy a zpracování velmi velkých obrazů až desetkrát. (Vyžaduje počítač s podporou 64bitové technologie s 64bitovou verzí systému Mac OS, Microsoft? Windows? 7 nebo Windows Vista?. Skutečný výkon se liší v závislosti na paměti RAM, typech ovladačů a dalších faktorech.)

Nové funkce urychlené prostřednictvím GPU - Nové
Využívejte vylepšení prostřednictvím GPU u běžně používaných nástrojů. Provádějte oříznutí pomocí mřížky pro pravidlo třetin, zvětšujte a zmenšujte zobrazení klepnutím a tažením, a vzorkujte barvy s lepší vizualizací a výběrem barev na obrazovce.

Dokonalejší převod do černobílé - Rozšířené
Seznamte se s nejrůznějšími podobami černobílé. Použitím integrované akce pro černobílý režim barev Lab u interaktivních barevných obrazů můžete rychleji a snadněji vytvářet úžasné černobílé obrazy HDR a experimentovat s novými přednastaveními.

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Software ADOBE Photoshop CS5 MAC CZ (65048810) - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Software ADOBE Photoshop CS5 MAC CZ (65048810)

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> MAYBELLINE
> BRUNO BANANI
> ERGOTRON
> BURBERRY
> LA CHÉVRE
> VICTORIA SECRET
> SKIL
> ROMMELSBACHER
> ROTT
> FLEXI
> REFECTOCIL
> LA MER
> JEAN PATOU
> JOY PARK
> KATE MOSS
> Kratki
> MARIAH CAREY
> BORSARI 1870
> TELEFUNKEN
> WHITENERGY
> Valira
> DUNHILL
> Juniors
> SUBSTRAL
> WEIL
> ABBYY
> GIORGIO ARMANI
> FENDI
> LON
> MANDARINA DUCK
> PRIMI SOGNI
> BABABING
> GIORGIO BEVERLY HILLS
> GUZZANTI
> PEXI

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml