NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | kosmetika | peníze a půjčky | recenze | splátky | hodinky |
Český manuál a návod

Software Adobe Photoshop Elem/Premiere Elem 10 WIN CZ

Český návod k použití Software Adobe Photoshop Elem/Premiere Elem 10 WIN CZ - NOVINKA Efekty malby na určitých m
               

 

Návod k použití Software Adobe Photoshop Elem/Premiere Elem 10 WIN CZ

Český návod k použití Software Adobe Photoshop Elem/Premiere Elem 10 WIN CZ je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Software Adobe Photoshop Elem/Premiere Elem 10 WIN CZ nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Software Adobe Photoshop Elem/Premiere Elem 10 WIN CZ, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce Adobe. Přečtěte si také diskuzi k Software Adobe Photoshop Elem/Premiere Elem 10 WIN CZ.
Software Adobe Photoshop Elem/Premiere Elem 10 WIN CZ
Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Software Adobe Photoshop Elem/Premiere Elem 10 WIN CZ
Český návod Adobe k použití výrobku Software Adobe Photoshop Elem/Premiere Elem 10 WIN CZ udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku Adobe
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis Adobe
6) Značka: Adobe
7) EAN kód: 5051254496564
Návod k použití Software Adobe Photoshop Elem/Premiere Elem 10 WIN CZ

Jste-li majitelem Software Adobe Photoshop Elem/Premiere Elem 10 WIN CZ od Adobe a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Software Adobe Photoshop Elem/Premiere Elem 10 WIN CZ - NOVINKA Efekty malby na určitých místech fotografie ? Ke zvýraznění některých ploch fotografií stačí použít jeden ze stovky efektů a vzorků, včetně 30 nových možností. Nové efekty včetně sněhu, skicy či olejového pastelu.
NOVINKA Kouzelné fotografické efekty ? Používejte nové úpravy s průvodcem. Budete-li chtít zvýraznit předmět simulací větší hloubky, přidat zamlžený jas či rozdělit fotografii na zábavnou koláž snímků, povedou vás krok za krokem.
NOVINKA Stáčející se plynoucí text ? Dodejte fotografiím či dílům šmrnc přidáním textu, který se stáčí či plyne tak, jak si přejete vy.
NOVINKA Snadné označení pomocí seznamu přátel v síti Facebook ? Využijte seznam přátel v síti Facebook k rychlému označení tváří na fotografiích a k jejich snadnému sdílení.*
NOVINKA Vyhledávání fotografií s konkrétním obsahem ? Chcete najít záběr svého surfařského prkna, babiččina domu či Eiffelovky? Využijte nástroj vyhledávání objektů k automatickému vyhledání fotografií na základě jejich obsahu.
NOVINKA Lepší kompozice díky vodítkům pro oříznutí ? Zdůrazněte zajímavá či atraktivní místa na fotografiích pomocí nových vodítek pro oříznutí. Vyberte pravidlo třetin nebo zlatý poměr a vytvořte nejlepší možnou kompozici fotografie.
VYLEPŠENO Snadná správa větší knihovny fotografií ? Software Photoshop Elements automaticky detekuje duplicitní a téměř duplicitní fotografie, které lze snadno seskupit, a ty, které nepotřebujete, můžete odstranit. Spolehněte se rovněž na dokonalejší vyhledávání fotografií, které mají společný obsah či barevné vlastnosti.
NOVINKA Svěží vzhled s novými šablonami ? Ohromte své přátele a rodinu fotografiemi upravenými podle atraktivních nových šablon pro tištěná fotografická díla či uloženými v online albech.
NOVINKA Fotografická díla s větší variabilitou ? Využijte možnosti tisku, nahrávání a sdílení fotografických děl téměř kdekoli díky možnosti ukládat ve formátech JPEG a PDF.
NOVINKA Zobrazení v síti YouTube? ? Nahrajte své videoklipy na síť YouTube přímo z Organizátoru.*


PREMIERE ELEMENTS 10 - FUNKCE

Přeměňte významné chvíle na nezapomenutelné filmy a s pýchou je ukažte. Software Adobe? Premiere? Elements 10 nabízí automatizované možnosti filmové tvorby, které vám pomohou vytvořit atraktivní filmy s menším úsilím. Doplňte svou produkci o vysoce kvalitní vizuální a zvukové efekty, sdílejte ji v sociálních síti* nebo na discích, v televizorech HD či na jakékoli obrazovce. a vyhledávejte a prohlížejte videoklipy a fotografie. Oceňovaná již 10 let.

Spolehlivé řešení ? Vdechněte své sbírce fotografií a videonahrávek život s výkonným řešením od výrobců aplikací Adobe Photoshop a Adobe Premiere Pro, nejlepších softwarů na úpravu fotografií a videonahrávek pro profesionály v odvětví.

NOVINKA Zábavné filmy z fotografií ? Vdechněte svým fotografiím život pomocí přizpůsobeného posouvání a zvětšování, které příběhu dodají na dramatičnosti, či zábavnosti. Automatizované možnosti mohou dokonce vyhledávat tváře a pak k nim přecházet či je zvětšit.
NOVINKA Vylepšení barev videozáznamů ? Zdá se vám barva záznamů nevýrazná? Automaticky zvýrazněte tón a živost, aniž byste měnily tóny pleti, nebo k řízeným úpravám barev používejte jezdce.
NOVINKA Drobné opravy barev ? Nezávisle upravujte barvy ve světlých částech, ve stínech a středních tónech tak, abyste dosáhli filmu s ideálními barvami.
NOVINKA Kvalita ve vysokém rozlišení na standardních discích DVD ? Vypalujte filmy v kvalitě HD na dostupné disky DVD pomocí standardních vypalovaček.
NOVINKA Sdílení na populárních webových stránkách ? Importujte videoklipy i dokončené filmy a sdílejte je v sítích, jako jsou Facebook a YouTube?.*
NOVINKA Snadné označení tváří na fotografiích pomocí seznamu přátel v síti Facebook ? Využijte seznam přátel v síti Facebook k rychlému označení tváří na fotografiích a k jejich snadnému sdílení.*
NOVINKA Vyhledávání fotografií s konkrétním obsahem ? Chcete najít záběr svého surfařského prkna, babiččina domu či Eiffelovky? Využijte nástroj vyhledávání objektů k automatickému vyhledání fotografií na základě jejich obsahu.
NOVINKA Export do formátu AVCHD ? Podělte se o filmy ve vysoké kvalitě formátu AVCHD.
NOVINKA Podpora 64bitového systému Windows? 7 ? Provádějte rychlé a stabilní úpravy díky podpoře 64bitového systému Windows 7.
VYLEPŠENO Svěží vzhled s novými kreativními možnostmi ? Vylepšete vizuální vzhled svých filmů pomocí nových témat, šablon online alb a dalších možností.
VYLEPŠENO Dokonalejší zvuk v počítačích Mac ? Použijte funkci SmartSound pro přidání spousty hudebních nahrávek, které se automaticky přizpůsobí délce filmu. Teď k dispozici pro počítače Mac.

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Software Adobe Photoshop Elem/Premiere Elem 10 WIN CZ - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Software Adobe Photoshop Elem/Premiere Elem 10 WIN CZ

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> DIGITUS
> Joerex
> ISSEY MIYAKE
> Somat
> HP
> QUIKSILVER
> CHUGGINGTON
> SANDISK
> TOMTOM
> RELAX
> EM-ES
> ALTERMED
> Bonux
> BONTEMPI
> TOYOTA
> CSLINK
> PALOMA PICASSO
> MAKEUP TRADING
> EIN-O
> MARC O´POLO
> TCHIBO
> JEAN PAUL GAULTIER
> AQUA MEDIC
> GEMBIRD
> AMAZON
> CASIO
> TECHNI-CAL
> SHARKS
> LAVERA
> CALVIN KLEIN
> AUTODESK
> SEVYLOR
> ALMAWIN
> CHLOE
> BRILANZ

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml