NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | led monitory | splátky | kočárky | dětský nábytek | dětské potřeby | kosmetika |
Český manuál a návod

Software ADOBE Photoshop Extended CS5 WIN CZ (65049870)

Český návod k použití Software ADOBE Photoshop Extended CS5 WIN CZ (65049870) - Popis produktu:
               

 

Návod k použití Software ADOBE Photoshop Extended CS5 WIN CZ (65049870)

Český návod k použití Software ADOBE Photoshop Extended CS5 WIN CZ (65049870) je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Software ADOBE Photoshop Extended CS5 WIN CZ (65049870) nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Software ADOBE Photoshop Extended CS5 WIN CZ (65049870), databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce ADOBE. Přečtěte si také diskuzi k Software ADOBE Photoshop Extended CS5 WIN CZ (65049870).
Software ADOBE Photoshop Extended CS5 WIN CZ (65049870)
Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Software ADOBE Photoshop Extended CS5 WIN CZ (65049870)
Český návod ADOBE k použití výrobku Software ADOBE Photoshop Extended CS5 WIN CZ (65049870) udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku ADOBE
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis ADOBE
6) Značka: ADOBE
7) EAN kód: 5051254345541
Návod k použití Software ADOBE Photoshop Extended CS5 WIN CZ (65049870)

Jste-li majitelem Software ADOBE Photoshop Extended CS5 WIN CZ (65049870) od ADOBE a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Software ADOBE Photoshop Extended CS5 WIN CZ (65049870) -
Popis produktu:
Software Adobe? Photoshop? CS5 Extended vám umožní vytvářet špičkové obrázky pro tisk, web a video. Získejte veškeré špičkové možnosti úprav, kompozicí a kreslení podle oborového standardu aplikace Photoshop CS5 a navíc nástroje, které vám umožní vytvářet a upravovat prostorové obrázky a obsah založený na pohybu.

Lepší výběry pomocí technologie Truer Edge - Nové
Pomocí nástroje pro rychlý výběr získáte lepší výsledky detekce okrajů a maskování za kratší dobu i při výběru komplikovaných obrazových prvků, jako jsou vlasy.
Dekontaminace barev - Nové
Pomocí možností dekontaminace barev v nástroji pro rychlý výběr odstraňte barvu pozadí okolo okrajů výběru.
Nástroje pro zpřesnění výběru a masky - Nové
Pomocí nových nástrojů pro zpřesnění lze okraje výběru a dokonalé masky automaticky obměňovat.
Výplň s ohledem na obsah - Nové
Po odebrání nějakého detailu nebo objektu obrázku můžete sledovat, jak nástroj Výplň s ohledem na obsah zázračně vyplní prázdné místo. Tato přelomová technologie přizpůsobí osvětlení, tón a šum tak, že to vypadá, že odebraný obsah nikdy neexistoval.
Pokřivení loutky - Nové
Každý obrazový prvek lze přesně přemístit nebo pokřivit. Na fotografii je možné otočit zvednutou paži osoby k jejímu tělu, vytvářet nové efekty roztažením textu a provádět další akce.
Míchací štětec - Nové
Definováním více barev na jedné špičce míchacího štětce lze malovat s realistickým prolnutím barev. Můžete rovněž pomocí suchého míchacího štětce prolnout barvy fotografie a transformovat ji na krásnou malbu.
Špičky štětin - Nové
Pomocí definovaných vlastností štětin, jako jsou tvar, délka a tuhost, lze snadno malovat přirozené tahy štětce s texturami. Můžete experimentovat přidáním špiček štětin do řady nástrojů štětce aplikace Photoshop.
Nástroje pro malování urychlené prostřednictvím GPU - Nové
Po klepnutí lze hladce změnit velikost štětců, upravit tvrdost štětin nebo zvolit odstín, sytost či jas barev pomocí nástroje pro výběr barvy na obrazovce.
Vložit v místě - Nové
Vloží prvek v souboru aplikace Photoshop na stejné místo, jaké měl v původním souboru, například když vytvoříte něco v chybné vrstvě a potřebujete to přesunout na přesně stejné místo v nové vrstvě.
Vícevrstvé krytí - Nové
Díky možnosti upravovat krytí mnoha vrstev najednou ušetříte čas.
Vícevrstvá výplň - Nové
Díky možnosti upravovat výplň mnoha vrstev najednou ušetříte čas.
Nastavení stylů vrstvy - Nové
Nastavení jednoho stylu vrstvy lze nastavit jako výchozí.
Přidání zrnitosti - Nové
Pomocí jednoduchého jezdce pro přidání zrnitosti lze dosáhnout přirozenějšího vzhledu digitální fotografie, jako kdyby byl použit film. Nastavení zrnitosti lze uložit jako přednastavení, jež je možné použít u jiných fotografií za účelem dosažení konzistentního vzhledu.
Lepší převody pomocí nového odmozaikování - Nové
Obrazy typu RAW můžete zpracovat pomocí špičkového zásuvného modulu Adobe Photoshop Camera Raw 6, který díky nové technologii odmozaikování nabízí nepřekonatelnou kvalitu převodu.
Automatická korekce objektivu - Nové
Ušetřete čas díky automatické korekci zkreslení objektivu, chromatické aberace a vinětování. Aplikace Photoshop CS5 používá data EXIF obrazového souboru k provádění přesných úprav na základě typu fotoaparátu a použitého objektivu.
Nástroj Odstranit zkosení obrazu - Nové
Libovolný zdeformovaný obraz lze rychle narovnat. Jednoduše přetáhněte na obraz přímou čáru z nástroje Pravítko a obraz se přichytí k této čáře.
Přednastavení nástroje přechod na neutrální denzitu - Nové
Pomocí přednastavení Neutrální denzita lze emulovat filtr neutrální denzity. Po klepnutí nástroj přechod ztmaví přeexponovanou část fotografie, přičemž zbytek zůstane nezměněn.
Tónování HDR - Nové
Libovolnému obrazu s jedinou expozicí můžete dodat fotorealistický nebo nespoutaně surrealistický vzhled obrazu HDR. Funkce Tónování HDR nabízí snadný způsob, jak přenést estetický dojem vysokého dynamického rozsahu na vaše 8bitové obrazy.
Přepínač pracovních prostorů - Nové
Pomocí nového sbalitelného nástroje pro přepínání pracovních ploch lze rychle procházet a vybírat vaše oblíbené konfigurace uživatelského rozhraní.
Aktivní pracovní plochy - Nové
Aplikace Photoshop může automaticky zaznamenávat změny prováděné v uživatelském rozhraní pro konkrétní úkol, aby po vašem přepnutí na jinou konfiguraci a následném přepnutí zpět byly panely na stejném místě, kde jste je zanechali.
Lepší vodítka pro oříznutí - Nové
Lepší vodítka při oříznutí získáte použitím rozvržení Pravidlo tří plánů nebo Mřížka.
Výběr barvy na obrazovce - Nové
Odstín, sytost nebo jas barvy popředí lze snadno upravit, aniž by bylo nutné přejít do dialogového okna Výběr barvy.
Zjednodušené kreativní revize - Nové
Pomocí služby Adobe CS Review, součásti online služeb Adobe CS Live, můžete zahájit bezpečnější revizi, aniž byste opustili aplikaci Photoshop Extended. Recenzenti mohou ze svých prohlížečů přidat k vašim obrazům komentáře, které se automaticky zobrazují na obrazovce.
Vložit v místě - Nové
Vloží prvek v souboru aplikace Photoshop na stejné místo, jaké měl v původním souboru, například když vytvoříte něco v chybné vrstvě a potřebujete to přesunout na přesně stejné místo v nové vrstvě.
Konverze 16bitových souborů na formát JPEG - Nové
Aplikace Photoshop CS5 umožňuje automaticky převzorkovat 16bitové obrazové soubory, aby je bylo možné uložit jako 8bitové soubory JPEG.
Vylepšené zavírání souborů - Nové
Díky možnosti zavřít všechny otevřené obrazy bez uložení ušetříte několik klepnutí.
Zkratka pro uložení - Nové
Přidejte předvolbu, která zajistí, že všechny otevřené obrazy budou uloženy do složky, do níž byl naposledy uložen obraz.
Snadné obrácení obrazů zdroje klonování - Nové
Po vytvoření klonu libovolného prvku obrazu lze jedním klepnutím obrátit klonovaný prvek do opačného směru.
Změna výchozího nastavení stínů a světel - Nové
Z výchozího nastavení příkazu Stíny a světla, jež nyní zmenšuje stíny o 35 % místo o 50 %, lze získat výsledky s přirozenějším vzhledem.
Vylepšení dialogového okna Maximalizovat kompatibilitu - Nové


Systém Windows
Procesor Intel? Pentium? 4 nebo AMD Athlon? 64
Microsoft? Windows? XP s aktualizací Service Pack 3; Windows Vista? Home Premium, Business, Ultimate nebo Enterprise s aktualizací Service Pack 1 (doporučena aktualizace Service Pack 2); Windows 7
1 GB paměti RAM
1 GB volného místa na pevném disku pro instalaci; během instalace se vyžaduje další volné místo (nelze instalovat na vyměnitelná paměťová zařízení použitá s aplikací Flash)
Monitor s rozlišením 1 024x768 (doporučuje se 1 280x800) a vhodná grafická karta s hardwarovou akcelerací OpenGL, 16bitovou hloubkou barev a 256 MB paměti VRAM
Některé funkce využívající akceleraci GPU vyžadují grafickou kartu s podporou standardů Shader Model 3.0 a OpenGL 2.0
Jednotka DVD-ROM
Multimediální funkce vyžadují software QuickTime 7.6.2
Online služby vyžadují širokopásmové připojení k internetu**

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Software ADOBE Photoshop Extended CS5 WIN CZ (65049870) - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Software ADOBE Photoshop Extended CS5 WIN CZ (65049870)

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> ENERGY
> LALIQUE
> SIMBA
> PACKARDBELL
> ARDES
> DOUBLE COIN
> TONI&GUY
> DISNEY PRINCESS
> NAFNAF
> PREMIO
> MAVALA
> COBI
> FERGUSON
> JUVENA
> ISSEY MIYAKE
> BOFFIN
> METEOR
> ROTTEFELA
> ACQUA DI PARMA
> CARTIER
> VAN GILS
> TOTUM
> ZONER
> LA PRAIRIE
> CAMELION
> SIGMA
> SULOV
> OPIUMEX
> Timsistem
> KOTO PARFUMS
> Güde
> Somat
> GAPPPAY
> HUMMER
> CURVER

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml