NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | peníze a půjčky | ovladače, drivers | odborná pomoc | led monitory | návody a manuály | autosedačky | recenze |
Český manuál a návod

Software COREL CorelCAD (CCADCPRDVDEU)

Český návod k použití Software COREL CorelCAD (CCADCPRDVDEU) - - nativni format aplikace je DWG
               

 

Návod k použití Software COREL CorelCAD (CCADCPRDVDEU)

Český návod k použití Software COREL CorelCAD (CCADCPRDVDEU) je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Software COREL CorelCAD (CCADCPRDVDEU) nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Software COREL CorelCAD (CCADCPRDVDEU), databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce COREL. Přečtěte si také diskuzi k Software COREL CorelCAD (CCADCPRDVDEU).
Software COREL CorelCAD (CCADCPRDVDEU)
Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Software COREL CorelCAD (CCADCPRDVDEU)
Český návod COREL k použití výrobku Software COREL CorelCAD (CCADCPRDVDEU) udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku COREL
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis COREL
6) Značka: COREL
Návod k použití Software COREL CorelCAD (CCADCPRDVDEU)

Jste-li majitelem Software COREL CorelCAD (CCADCPRDVDEU) od COREL a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Software COREL CorelCAD (CCADCPRDVDEU) -
- nativni format aplikace je DWG

- produkt je k dispozici v hybridni podobe Windows/Mac

- CZ lokalizace je pro obe platformy Win/Mac

- CZ lokalizace zahrnuje uzivatelske prostredi a elektronickou napovedu

- na zaklade EULA plati moznost druhe bezplatne instalace na prenosny nebo domaci pocitac; lze kombinovat i v ramci platforem: napr. zakladni instalace Windows na pracovnim pocitaci v kancelari a druha bezplatna instalace Mac na prenosnem pocitaci Macbook

1. Cenově výhodné nativní řešení CAD
Získejte vysoce výkonný software CAD, aniž byste za něj museli vydat mnoho. CorelCAD? využívá jako svůj nativní formát souborů formát DWG? a nabízí podporu formátů DXF? a DWF až po verzi AutoCAD? 2010. Možnost otevírání a ukládání souborů ve formátu DWG a práce s nimi usnadňuje spolupráci s kolegy, dodavateli a partnery. Navíc lze ukládat výkresy ve formátu R12 DWG nebo DXF a obnovovat poškozené soubory DWG či DXF ve všech verzích.

2. Standardní sada funkcí CAD
Prostředí plné známých funkcí a nástrojů zajistí okamžitou produktivitu. Aplikace CorelCAD je kompatibilní se všemi hlavními programy CAD, takže se zkušení uživatelé budou v prostředí se známým panelem příkazů, aliasy příkazů a položkami nabídky a panelů nástrojů cítit jako doma. Rozhraní rovněž podporuje ukotvitelné panely nástrojů, kontextové nabídky zobrazované kliknutím pravým tlačítkem myši a paletu Vlastnosti.

3. Nástroje pro 2D a 3D návrhy
Vedle rozsáhlé sady funkcí pro tvorbu 2D návrhů aplikace CorelCAD obsahuje také soubor nástrojů pro modelování 3D objemů. Přidejte do svého návrhu 3D objemová primitiva a pomocí booleovských operací provádějte sjednocení či odčítání těles nebo vytvářejte průsečíky. Vysouvejte a otáčejte 2D entity, protahujte 2D entity podél trasy nebo spojujte 2D entity za účelem vytvoření objemových objektů. Odřezávejte objemy, vytvářejte jejich průsečíky a upravujte hrany, plochy a těla 3D objemů.

4. Rychlá práce v systémech Windows? a Mac OS?
Aplikace CorelCAD je optimalizována pro operační systém Windows? and Mac OS?, takže můžete rychle a efektivně pracovat na platformě podle vlastního výběru.

5. Kompatibilita pro flexibilnější pracovní postupy
Export do formátů aplikací ? X5 (CDR) a Corel DESIGNER? X5 (DES)* umožňuje snadné přizpůsobení návrhů pro prezentace a marketingové dokumenty. Díky podpoře rozšířených formátů souborů, jako jsou formáty PDF, SVG, ACIS SAT a DWF, můžete snáze spolupracovat s kolegy a klienty a sdílet s nimi soubory.

6. Přesné a efektivní funkce pro kreslení
Zrychlete tvorbu stavebních výkresů a plánů pomocí chytrých nástrojů aplikace CorelCAD, jako jsou úchopy entit, vodítka úchopů entit a polární vodítka. Vytvářejte si vlastní systémy souřadnic umožňující zarovnání konstrukční roviny s kreslenými objekty. Šetřete svůj čas použitím nástroje EntityGrips, který umožňuje rychlé přemístění, zarovnání, kopírování nebo změnu velikosti entit. Upravujte atributy entit, jako jsou hladiny, barva, styl čáry a další, pomocí palety Vlastnosti nebo kopírujte vlastnosti z jiných entit.

7. Popisy a spolupráce
Posuňte spolupráci na vyšší úroveň pomocí inovativního nástroje VoiceNotes*, který umožňuje přidávat přímo k návrhu nahrané zprávy, upomínky nebo pokyny. Do výkresů také můžete snadno zanést ručně kreslené náčrty nebo jejich část překrýt maskou, která znemožní popisy.

8. Organizace práce prostřednictvím několika karet
Při návrhu rozvržení pro tisk vytvořte několik samostatných karet, pro každý list jednu. Na jednotlivé listy umístěte zobrazovací okna a uspořádejte tak různá zobrazení nebo detaily návrhu v různých měřítcích. Na listy lze umístit rámečky, bloky názvů, seznamy vybavení a další informace. Přepínáním mezi modelovým a výkresovým prostorem na kartách Listy můžete upravit reprezentaci modelu nebo jej upravit. Sady vrstev, které lze zobrazit v jednotlivých oknech, lze uspořádat podle potřeby. K oříznutí zobrazovacích oken na listech rozvržení lze použít obdélníkové nebo nepravidelné tvary.

9. Přizpůsobení prostředí pro zvýšení produktivity
Uživatelské rozhraní aplikace CorelDRAW si můžete upravit podle svého i bez znalosti programování. Můžete rovněž vytvořit a uložit několik konfigurací rozhraní v uživatelských profilech. Práci s běžnými úkoly dokáží urychlit také aliasy pro nejčastěji používané příkazy.

10. Maximální zvýšení produktivity prostřednictvím vlastních vylepšení
Díky podpoře jazyka LISP a sady VSTA* (Microsoft? Visual Studio? Tools for Applications) umožňuje rozhraní pro automatizaci aplikace CorelCAD vytvářet vlastní funkce, rutiny a moduly plug-in. V obchodě s moduly plug-in* naleznete vylepšení pro aplikaci CorelCAD od jiných výrobců. Tato vylepšení pomáhají automatizovat úlohy nebo doplňují aplikaci o nové funkce.


* Nástroj VoiceNote, export do formátů souborů aplikací CorelDRAW (CDR) a Corel DESIGNER (DES), sada Microsoft VSTA a přístup do obchodu s moduly plug-in jsou k dispozici pouze v aplikaci CorelCAD pro systém Windows.


Minimální systémové požadavky
Windows?
? Systém Microsoft? Windows? 7, Windows Vista? nebo Windows? XP s nainstalovanou nejnovější
aktualizací Service Pack
? Intel? Pentium? 4 (2 GHz nebo rychlejší)
? 1 GB RAM (doporučuje se 2GB nebo více)
? 500 MB volného místa na pevném disku
? Grafická karta s režimem High Color (16bitové zobrazení) (doporučuje se 3D grafický akcelerátor)
? Rozlišení obrazovky 1024 × 768 (768 × 1024 v systému Tablet PC)
? Myš nebo tablet
? Jednotka CD-ROM v případě instalace z disku CD
? Připojení k Internetu pro účely instalace (od stažení až po aktivaci)
Mac OS?
? Počítač Apple? Mac? s procesorem Intel?
? Mac OS? X verze 10.5.8 (Leopard?) nebo verze 10.6.x (Snow Leopard?)
? 1 GB RAM (doporučuje se 2 GB)
? 2 GB volného místa na pevném disku pro instalaci
? Zobrazení 1024 x 768 (doporučuje se 1280 x 800) s 16bitovou grafickou kartou
? Myš nebo tablet
? Jednotka CD-ROM v případě instalace z disku CD
? Připojení k Internetu pro účely instalace (od stažení až po aktivaci)

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Software COREL CorelCAD (CCADCPRDVDEU) - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Software COREL CorelCAD (CCADCPRDVDEU)

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> GENERAL
> SIEMENS
> BRIT
> TIFFEN
> SIMPLY YOU
> SERGIO TACCHINI
> HALTI
> RTJ GROUP
> BENQ
> ESET
> PURE
> SILAN
> GARDENTECH
> NAUTICA
> MUSTER&DIKSON
> MADISON
> YOKOHAMA
> MANE
> VDO
> PIATNIK
> FOP
> COOLER MASTER
> GIGAMASTER
> GIORGIO BEVERLY HILLS
> NOKIAN
> SIGMA
> MARCHIORO
> BVLGARI
> Hello Kitty
> PARKER
> FRANCK OLIVIER
> K-9
> JAMIE OLIVER
> ECOVER
> TEFAL

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml